rockxk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2008 καλησπερα,λοιπον εχω ενα flAsh memory και θελω να το σκαναρω περα απο ιους και για trojan.το spybot δεν εχει επιλογη να το διαλεξω οποτε αναγκαστικα εβαλα να σκαναρει ολο τον η/υ.θα σκαναρει και το usb?εχω norton corporate και δεν υποστηριζει αντιμετωπιση trojan-spyware κ,τλτι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Αύγουστος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Δοκίμασε την free έκδοση του spyware doctor που είναι κορυφή και μετά βάλε την trial του ρώσου(Kaspersky)και μετά βλέπεις και πράττεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockxk Αύγουστος 12, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2008 εβαλα αυτο που μου ειπες και ολα τελεια.λες να βγαλω το spybot και να αφησω το doctor?διοτι και τα 2 τρεχουν παραλληλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 Αν σε παίρνει απο RAM τοτε γιατι οχι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.