Jump to content

Δείξτε τη Ναργιλίνη σας

godslayer1416003205

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εύχομαι να υπάρχουν πολλοί που έχουν να ανεβάσουν...υλικό. Οποιαδήποτε μόντα και βελτίωση (οι labίτες όλα τα μοντάρουν) καλοδεχούμενη :rofl:

Επίσης όσοι ξέρουμε καλά μαγαζάκια με ναργιλίνες κλπ κλπ τα λέμε (γιατί στο skroutz δεν υπάρχουν :rofl::rofl::rofl:)

46677939yu1.th.jpg 55226959al3.th.jpg 91354972jh8.th.jpg 36074746tr7.th.jpg

πωρε φιλος..που τον βρηκες αυτον?.. μονο στο μαροκο ειχα δει κατι παρομοιο...

Εγω απο την Ξανθη ειχα παρει εναν κοκκινο...

Πηγα να τον πλυνω απο τις σκονες ...και βουαλα εγινε Διαφανος..:rofl: (ξεβαψε)

Οποτε δεν ημαστε για φοτο..:p

Εγω απο την Ξανθη ειχα παρει εναν κοκκινο...

Πηγα να τον πλυνω απο τις σκονες ...και βουαλα εγινε Διαφανος..:rofl: (ξεβαψε)

Οποτε δεν ημαστε για φοτο..:p

Βάλε του κανα ανεμιστήρι με led και θα γίνεις άρχοντας

Bασική ερώτηση,γιατί κάθε φορά ψάχνομαι.Μαγαζιά για καπνό έχετε βρεί?Φυσικά μιλάμε για Normal καταστάσεις κι όχι τίποτα περίεργο!:p

Έχω πάρει κατά καιρούς (αν κι επί το πλείστον μου φέρνουν απ'έξω),αλλά δεν είναι τόσο καλοί.Άλλοι ξεραμένοι κι άλλοι με ελαφριά γεύση..

Εγώ εφοδιάζομαι από ένα μαγαζάκι στην Ηλιούπολη στην Αλ.Παναγούλη. "Ο Βασιλιάς της Αραβίας" λέγεται ο τύπος. Έχει πολύ καλές γεύσεις και κάρβουνα

01jy8.th.jpg

02xa6.th.jpg

03wf9.th.jpg

Το εργαλείο το πήρα από πλανόδιο πριν 2 χρόνια ( 2 κομμάτια). Αυτό της φωτογραφίας είναι παρθένο ακόμα αλλά σε λίγο καιρό θα το στρώσω.

Για πείτε και κανένα καλό μαγαζί για αγορά των αξεσουάρ γιατί όσες αγορές έχω κάνει είναι από Γερμανία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.