Jump to content

Βοήθεια σε Asetek!!!!! Το Radiator πέθανε...

karajohann

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!! Κυριακή σημερα και είπα να ολοκληρώσω την ανακατασκευή της υδρόψυξης που έκανα.

Βάζω ρευματάκι ανοίγω διακοπτάκι και σιγά σιγά μετακομίζει ο μαραθώνας στο κουτί της υδρόψυξής μου.:-O Τι είχε γίνει, είχα κάνει κατά λάθος μια τρύπα στο ψυγείο.

Σας ρωτώ λοιπόν αν μπορείτε να μου πείτε.

1).Ποιό ψυγείο ταιριάζει για να βάλω;

2).Που θα βρώ τα ρακόρ της asetek γιατί τα άλλα τα κατέστρεψα από τα νεύρα μου :rant:. Όλο το radiator κατέστρεψα.:banging:

Σας παρακαλώ βρείτε μου μια λύση.:help::help:

Ευχαριστώ

Είναι στα σκουπίδια το έσπασα. Το τρύπησα άσχημα το radiator και ευτυχώς πρόλαβα να το κλείσω και να συγκρατίσω τα νερά. Άστα και από τα νεύρα μου το έσπασα από την μέση όταν το έβγαλα. Έχω να παίξω με το pcάκι μου 2 βδομάδες.

Ρε φιλε εποξικο στοκο (5 ευρω) εαν εβαζες θα το εφτιαχνες! Εγω στο black ice gtx μου του εκανε κατα λαθος 4 τρυπες. Αγορασα εποξικο στοκο με 5 ευρω και τελος.....το καλυψα το εβαψα και ειναι κομπλε!Οχι βιαστικες κινησεις ρε παιδες! Οτι ζημια και να εχεις κανει με τον στοκο που σου λεω θα ησουν ετοιμος σε 3ο λεπτα.....

Όπως είναι οι κυψέλες τρύπησα πέρα για πέρα μιά από τις μικρές σωληνώσεις που έχει ανάμεσα. Ότι και να βάλω εκεί δεν πρόκειται να φτιαχτεί. Και επειδή θα ρωτήσετε πως το έκανα αυτό, πήγα να μεγαλώσω τις τρύπες που έχει για τα fans για να περάσω μεγαλύτερες βίδες.

Όπως είναι οι κυψέλες τρύπησα πέρα για πέρα μιά από τις μικρές σωληνώσεις που έχει ανάμεσα. Ότι και να βάλω εκεί δεν πρόκειται να φτιαχτεί. Και επειδή θα ρωτήσετε πως το έκανα αυτό, πήγα να μεγαλώσω τις τρύπες που έχει για τα fans για να περάσω μεγαλύτερες βίδες.

:nada::nada:

Οπότε μια χαρά είσαι, οποιοδήποτε λάστιχο 10/8 κάνει όπως και οποιοδ΄ηποτε ρακόρ.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα λάστιχα και είμαι ικανοποιημένος

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807731

Και για ρακόρ κάνει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807734

Μια ερώτηση να κανω ρε παιδιά γιατί κάποιοι θα με τρελάνουν.

Το G1/4 3/8 είναι το ίδιο ρακόρ με το G1/4 10/8 γιατί θα ξεχάσω πως μετράνε. Το ένα το 3/8 της ίντσας είναι μικρότερο από το 10mm. Έτσι δεν είναι δεν μπορώ να το βάλω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.