karajohann Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2008 Καλησπέρα σας!!!! Κυριακή σημερα και είπα να ολοκληρώσω την ανακατασκευή της υδρόψυξης που έκανα. Βάζω ρευματάκι ανοίγω διακοπτάκι και σιγά σιγά μετακομίζει ο μαραθώνας στο κουτί της υδρόψυξής μου.:-O Τι είχε γίνει, είχα κάνει κατά λάθος μια τρύπα στο ψυγείο. Σας ρωτώ λοιπόν αν μπορείτε να μου πείτε. 1).Ποιό ψυγείο ταιριάζει για να βάλω; 2).Που θα βρώ τα ρακόρ της asetek γιατί τα άλλα τα κατέστρεψα από τα νεύρα μου :rant:. Όλο το radiator κατέστρεψα.:banging: Σας παρακαλώ βρείτε μου μια λύση.:help: Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Δείξε καμιά φώτο του ψυγείου, μπορεί να διορθώνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajohann Αύγουστος 10, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Είναι στα σκουπίδια το έσπασα. Το τρύπησα άσχημα το radiator και ευτυχώς πρόλαβα να το κλείσω και να συγκρατίσω τα νερά. Άστα και από τα νεύρα μου το έσπασα από την μέση όταν το έβγαλα. Έχω να παίξω με το pcάκι μου 2 βδομάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 τα ρακορ που έχει είναι τα κουμπωτά τα μαύρα, αν δεν κάνω λάθος.μπορείς να βάλεις τα απλά με τον ξεχωριστό σφυκτήρα ή αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Αύγουστος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Καταρχάς τι διάμετρος είναι τα λάστιχα σου?Αν είναι μισή ιντσα τότε έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajohann Αύγουστος 10, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Αυτά τα ρακόρ έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Αύγουστος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Τα 10mm είναι τα ρακόρ.Οποιοδήποτε ρακόρ για 10/8 ταιριάζει, και μπορείς να βάλεις όποιο ψυγείο θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajohann Αύγουστος 10, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Είναι αυτά τα οποία λέει το multirama δεν ταιριάζει κανένα άλλο λάστιχο μόνο της asetek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 10, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Ρε φιλε εποξικο στοκο (5 ευρω) εαν εβαζες θα το εφτιαχνες! Εγω στο black ice gtx μου του εκανε κατα λαθος 4 τρυπες. Αγορασα εποξικο στοκο με 5 ευρω και τελος.....το καλυψα το εβαψα και ειναι κομπλε!Οχι βιαστικες κινησεις ρε παιδες! Οτι ζημια και να εχεις κανει με τον στοκο που σου λεω θα ησουν ετοιμος σε 3ο λεπτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Αύγουστος 10, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Δες λίγο τι λέει στο ρακόρ, 10mm ή 1/2" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajohann Αύγουστος 10, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Όπως είναι οι κυψέλες τρύπησα πέρα για πέρα μιά από τις μικρές σωληνώσεις που έχει ανάμεσα. Ότι και να βάλω εκεί δεν πρόκειται να φτιαχτεί. Και επειδή θα ρωτήσετε πως το έκανα αυτό, πήγα να μεγαλώσω τις τρύπες που έχει για τα fans για να περάσω μεγαλύτερες βίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajohann Αύγουστος 10, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Δες λίγο τι λέει στο ρακόρ, 10mm ή 1/2" ?Δεν λέει γμτ. Γράφει ένα 3 σε μια μεριά και στιν άλλη bsp και το μονάγραμμα της εταιρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Αύγουστος 10, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Το λέει, αλλά σε πολύ άκυρο σημείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 10, 2008 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Όπως είναι οι κυψέλες τρύπησα πέρα για πέρα μιά από τις μικρές σωληνώσεις που έχει ανάμεσα. Ότι και να βάλω εκεί δεν πρόκειται να φτιαχτεί. Και επειδή θα ρωτήσετε πως το έκανα αυτό, πήγα να μεγαλώσω τις τρύπες που έχει για τα fans για να περάσω μεγαλύτερες βίδες.:nada::nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 10, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 6mm/8mm λάστιχο μπαίνει σε αυτά τα ρακόρ. Αν θέλεις έχω μερικά να σου στείλω αλλα θα πληρώσεις τα μεταφορικά του πόρτα πόρτα 5 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajohann Αύγουστος 10, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Όπα το είδα με τα μεγάλα μάτια μου . Γράφει 10mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Αύγουστος 10, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Οπότε μια χαρά είσαι, οποιοδήποτε λάστιχο 10/8 κάνει όπως και οποιοδ΄ηποτε ρακόρ.Εγώ χρησιμοποιώ αυτά τα λάστιχα και είμαι ικανοποιημένος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807731Και για ρακόρ κάνει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807734 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajohann Αύγουστος 11, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karajohann Αύγουστος 11, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Μια ερώτηση να κανω ρε παιδιά γιατί κάποιοι θα με τρελάνουν.Το G1/4 3/8 είναι το ίδιο ρακόρ με το G1/4 10/8 γιατί θα ξεχάσω πως μετράνε. Το ένα το 3/8 της ίντσας είναι μικρότερο από το 10mm. Έτσι δεν είναι δεν μπορώ να το βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.