Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ASUS STRIKER || FORMULA

Jim@kiS

Recommended Posts

Ε εντάξει ρε παιδιά, επειδή έτυχε σε εσάς μητρική με nforce chipset και ήταν πατάτα δεν πάει να πει ότι όλες είναι έτσι. Έχω μια evga 680i με έναν 6300 από 1,87 στα 3.4 σταθερά εδώ και 2 χρόνια, μνήμες kingston 1066 και παίζουν στα 1200 με 4άρια timings (6 μήνες περίπου) και μπλε οθόνη και τα υπόλοιπα που αναφέρετε δεν τα έχω δει.

Στο πρόβλημα του φίλου τώρα.

1) Το παιχνίδι είναι αυθεντικό;

2) Τι συχνότητα έχουν οι μνήμες σου και τι ρεύμα τους έχεις δώσει;

3) Έχεις εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers για όλο το hardware που έχεις;

4) Από θερμοκρασίες πως τα πας;

5) Έχεις εγκαταστήσει όλα τα διαθέσιμα patches για το παιχνίδι σου;

Πολύ δύσκολο να φταίει η μητρική σου για τα προβλήματα που αναφέρεις.

Αυ8εντικο ειναι το παιχνιδι.Εχω για τα παντα πανω στο pc τους τελευταιους drivers. . .8ερμοκρασιες ειναι μια χαρα. . . .Το game το εχω λιωσει οποτε ειναι και αυτο μια χαρα:D

Και σιγουρα ειναι η mobo γιατι ολα τα αλλα τα εχω αλλαξει. . . .

Αυ8εντικο ειναι το παιχνιδι.Εχω για τα παντα πανω στο pc τους τελευταιους drivers. . .8ερμοκρασιες ειναι μια χαρα. . . .Το game το εχω λιωσει οποτε ειναι και αυτο μια χαρα:D

Και σιγουρα ειναι η mobo γιατι ολα τα αλλα τα εχω αλλαξει. . . .

έχεις κάνει bios update ?

Αμεεεεε σου λεω τα εχω κανει ολαααα. . .Απλα μπορει να ειναι επειδη δεν εχω βαλει πολυ εξειδικευμενες ram. . .Εχω κατι HYPER X DDR2. . .

Αμεεεεε σου λεω τα εχω κανει ολαααα. . .Απλα μπορει να ειναι επειδη δεν εχω βαλει πολυ εξειδικευμενες ram. . .Εχω κατι HYPER X DDR2. . .

αυτές στα 1066 MHZ ?

Ναι αδερφε μου. . .Λες να ειναι οι μνημες?

Λες να παρω καμια corsair???

Αλλα μην δωσω αδικα λεφτα και μετα δεν ειναι ουτε οι μνημες. . .:(

Έχω μια evga 680i με έναν 6300 από 1,87 στα 3.4 σταθερά εδώ και 2 χρόνια, μνήμες kingston 1066 και παίζουν στα 1200 με 4άρια timings (6 μήνες περίπου) και μπλε οθόνη και τα υπόλοιπα που αναφέρετε δεν τα έχω δει.

:blink: Τι λε ρε φιλε...wow..

Κανε απεγκατασταση τους Drivers της καρτας ηχου...και ξαναβαλτους...εμενα ειχε φαει μια τετοια φλασια η καρτα της rampage...αλλα εστρωσε...

Μπορει να μην πατανε και καλα τα καλωδια..δοκιμασε τα ολα...:T:

Φίλε μου εσύ δεν ψάχνεις να βρεις το πρόβλημα σου.

Εσύ ξέρεις ότι σου φταίει η μητρική σου. Οπότε τι ρωτάς και γιατί έφτιαξες το θέμα?

Κουβέντα να γίνεται.

Ναι αδερφε μου. . .Λες να ειναι οι μνημες?

Λες να παρω καμια corsair???

Αλλα μην δωσω αδικα λεφτα και μετα δεν ειναι ουτε οι μνημες. . .:(

λοιπόν οι μνήμες σου πρέπει να δουλεύουν στα 2.2V

αν δεν δουλεύουν εκεί ίσως γιαυτό έχεις προβλήματα.οι μνήμες μου δουλεύουν στα 2.1v και το μοβο με το τελευταίο BIOS update από default έδινε 2.08.....πάθαινα τα ίδια που είπες, το pc κρασάρε συνεχεία. Ανέβασα το ρεύμα και έστρωσε...

8α το κανω φιλε μου και μακαρι να ειναι αυτο. . .Ειναι η τελευταια μου ελπιδα. . .Σας Ευχαριστω ολους σας. . . . . . . .:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.