Jim@kiS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2008 Παιδια βοη8εια με αυτο το mobo λοιπον ο cpu ειναι ο E6750 2.66 ram 2x1gb kingston hyper x ddr2 hdd Western digital raptor και vga xfx 8800 gts. . .Για να σας πω την αλη8εια αυτο το pc ειναι φτιαγμενo μονο για ενα game το call of duty 2 και μας κανει προβληματα. . . 1) δεν κραταει στα8ερα fps. 2)μας πεταει γραφικα που και που δηλαδη κατι γραμμες ακυρες (σαν 3D)με το παιχνιδι. . . 3)κολλαει ολο το pc στα loading του map και 8ελει restart. . . 4)Αυτο ειναι καινουριο με πεταει απο το παιχνιδι οταν κανω zoom με το sniper. . . Παιδια αν ξερεται κατι σας παρακαλω ΒΟΗ8ΕΙΑ. . . αααα και εχει win XP SP3. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Αύγουστος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2008 θερμοκρασια καρτας οταν παιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Αύγουστος 9, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2008 φιλε δεν νομιζω να ειναι η καρτα εχω αλαξει πολλες παντα της nvidia ομως .. και δεν νομιζω να ειναι απο θερμοκρασια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Αύγουστος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2008 γιατι οι γραμμες που λες πως πεταγονται μεσα στο παιχνιδι ειναι απο την καρτα να ξερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Αύγουστος 9, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2008 Το ξερω φιλε μου γι αυτο και αλλαξα και αλλες vga μετα σταματισε αυτο με τα γραφικα και κανει τα αλλα παλι. . .ειλικρινα εχω ξενερωσει με αυτο το mobo και δεν ξερω τι αλλο να κανω νομιζω ειναι οι ram αλλα περιμενω να μου πειτε για να μν δωσω παλι αδικα λεφτα. . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 9, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2008 δεν ξερω τι αλλο να κανω Η λύση του προβλήματός σου, σε 3 βήματα:1) Πούλησε την Striker II.2) Πάρε μια μητρική με Intel P35, Χ38 ή Ρ45 chipset.3) Μην ξαναπάρεις μητρική με Nforce chipset.Έκανα 3 απόπειρες με μητρικές Nforce: Abit IN9-32X, Asus P5N32-SLI & Evga 750 SLI FTW. Πλέον και δώρο να μου την κάνουνε, πάνω στο pc μου δεν ξαναβάζω τέτοιο chipset...Πήρα την P5Q-Deluxe (€155) με το Ρ45, ο επεξεργαστής παίζει στα 4.1GHz 24/7 με 100% CPU usage (BOINC) και έχω να δω μπλε οθόνη από τότε που έβγαλα την Evga. Μέχρι και η κάρτα γραφικών μου (8800 GTS512) παίζει με χαμηλότερες θερμοκρασίες ffs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Αύγουστος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 What he said ... ποτε ξανα μητρικη με nforce, μακρια και αγαπημενα. Την ειχα και εγω την striker II και δεν καταφερα ποτε μα ποτε μα ποτε να την εχω σταθερη ουτε με μηδαμινο overlock αλλα ουτε και σε default ρολογια (ελεος!) 1 βδομαδα σε forums (εδω, στο XS) και στην τελικη την εδωσα και πραγματικα ησυχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Αύγουστος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 τσεκαρε τις μνημες σου με ποσο ρευμα πρεπει να δουλευουν και ποσο ειναι.... θα συμφωνισω με τους υπολοιπους οτι τα intel chipsets ειναι τα καλυτερα και μακρια απο nforce αλλα με το συγκεκριμενο μοβο εμεινα καπως ευχαριστημενος.παλια ειχα το p5n32-e sli και κοπαναγα το κεφαλι μου στον τοιχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Αύγουστος 10, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Η λύση του προβλήματός σου, σε 3 βήματα:1) Πούλησε την Striker II.2) Πάρε μια μητρική με Intel P35, Χ38 ή Ρ45 chipset.3) Μην ξαναπάρεις μητρική με Nforce chipset.Έκανα 3 απόπειρες με μητρικές Nforce: Abit IN9-32X, Asus P5N32-SLI & Evga 750 SLI FTW. Πλέον και δώρο να μου την κάνουνε, πάνω στο pc μου δεν ξαναβάζω τέτοιο chipset...Πήρα την P5Q-Deluxe (€155) με το Ρ45, ο επεξεργαστής παίζει στα 4.1GHz 24/7 με 100% CPU usage (BOINC) και έχω να δω μπλε οθόνη από τότε που έβγαλα την Evga. Μέχρι και η κάρτα γραφικών μου (8800 GTS512) παίζει με χαμηλότερες θερμοκρασίες ffs...What he said ... ποτε ξανα μητρικη με nforce, μακρια και αγαπημενα. Την ειχα και εγω την striker II και δεν καταφερα ποτε μα ποτε μα ποτε να την εχω σταθερη ουτε με μηδαμινο overlock αλλα ουτε και σε default ρολογια (ελεος!) 1 βδομαδα σε forums (εδω, στο XS) και στην τελικη την εδωσα και πραγματικα ησυχασαΠέστε τα χρυσόστομοι...Εκατό φορές το έχω πει, μακριά από nvidia chipset αλλά δε με ακούει κανείς. Μιλάω πάντα για intel επεξεργαστή βεβαίως. Εγώ είχα μια gigabyte microATX σε htpc. Δράμα. Μετά μια asus p5n-e sli. Διπλό δράμα (μητρική που στα reviews είχε πάρει απίστευτες κριτικές και έλεγαν καταπληκτικές δυνατότητες oc). Μόλις άλλαζα συχνότητα στη μνήμη πέρα από τα 800 δεν άναβε καν. Evga με 790. Άλλο δράμα. Κολλήματα, μπλε οθόνες κτλ,κτλ...Οπότε φίλε Jim@kis πέτα τη μητρική και βάλε μια με intel και πραγματικά δε θα το πιστεύεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 10, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Πάντως δεν είναι πάντα τόσο τραγικά τα πράγματα.Έφυγα απο P5K Premium (P35) και πήγα σε Striker II (780i) λόγω SLi αλλα τόσο τραγικά δεν τα είδα.Ναί είχε αρκετά BSODs στην αρχή αλλα αφού πέρασα τους τελευταίους οδηγούς chipset/vga's τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα.Βέβαια δεν clockαρω...ή τουλάχιστον δεν έχει χρειαστεί προς το παρόν.Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έχει τύχει ακόμα να βλαστημίσω την ώρα και τη στιγμή που άλλαξα chipset Βέβαια είναι νωρίς ακόμα..Το μέλλον προβλέπεται αβέβαιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Αύγουστος 10, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Πάντως δεν είναι πάντα τόσο τραγικά τα πράγματα.Έφυγα απο P5K Premium (P35) και πήγα σε Striker II (780i) λόγω SLi αλλα τόσο τραγικά δεν τα είδα.Ναί είχε αρκετά BSODs στην αρχή αλλα αφού πέρασα τους τελευταίους οδηγούς chipset/vga's τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα.Βέβαια δεν clockαρω...ή τουλάχιστον δεν έχει χρειαστεί προς το παρόν.Πάντως σε γενικές γραμμές δεν έχει τύχει ακόμα να βλαστημίσω την ώρα και τη στιγμή που άλλαξα chipset Βέβαια είναι νωρίς ακόμα..Το μέλλον προβλέπεται αβέβαιο... Είσαι από τις εξαιρέσεις που δεν έχουν πρόβλημα. Εύχομαι να μην έχεις ποτέ πρόβλημα. Επειδή εγώ και πολλοί άλλοι είχαν πρόβλημα με nvidia chipset δε σημαίνει ότι θα έχουν και όλοι. Πάντως συγκριτικά με intel πάσχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Αύγουστος 11, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Χιλια ευχαριστω παιδια. . .Οποτε απο οτι λετε ολοι παω για νεο mobo. . . .Το κουφο ειναι οτι εγω την πηρα για καλη ...Και καλα οτι ειναι η TOP αλλα απο οτι φαινεται πηρα την πιο χαλια Σας ευχαστηστω για ολα . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Αύγουστος 11, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Χιλια ευχαριστω παιδια. . .Οποτε απο οτι λετε ολοι παω για νεο mobo. . . .Το κουφο ειναι οτι εγω την πηρα για καλη ...Και καλα οτι ειναι η TOP αλλα απο οτι φαινεται πηρα την πιο χαλια Σας ευχαστηστω για ολα . . . Μη δώσεις πολλά λεφτά για mobo. Πάρε μία όπως η Asus P5Q ή P5E. Θα είσαι μια χαρά. Το λέω γιατί έρχονται και οι core i7 (πρώην nehalem) και δεν αξίζει τώρα να δώσεις πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 11, 2008 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Η μητρική αυτή είναι μια χαρά, δεν έχει προβλήματα και μην πετάς άδικα τα λεφτά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Αύγουστος 11, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Αρχικό μήνυμα απο Jim@kiS Εμφάνιση μηνυμάτωνΧιλια ευχαριστω παιδια. . .Οποτε απο οτι λετε ολοι παω για νεο mobo. . . .Το κουφο ειναι οτι εγω την πηρα για καλη ...Και καλα οτι ειναι η TOP αλλα απο οτι φαινεται πηρα την πιο χαλια Σας ευχαστηστω για ολα . . . Εντάξει παίδες τον πείσατε ότι είναι η χειρότερη μητρική Η μητρική αυτή είναι μια χαρά, δεν έχει προβλήματα και μην πετάς άδικα τα λεφτά σου. +1 Πεστα ρε Μάριε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Αύγουστος 11, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Οτι ειναι η πιο χαλια mobo το καταλαβα και μονος μου. . .Εχω δωσει τα λεφτα πιστευοντας οτι δεν προκειται να ειναι το mobo γιατι ηταν και καλα απο τα καλυτερα mobo τοτε. . .Αδικα ομωςΤωρα παιδια λεω να παω για την ASUS P5E3 DELUXE τι λετε???Με τα πραγματα που εχω πει πιο πανω λετε να ειναι ενταξει???Και επειδη 8α 8ελει και νεες ram ddr3 αλλα να ειναι και ψιλο καλες ποιες λετε για να μην ξανα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Αύγουστος 11, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Μην πάρεις τέτοια μητρική τώρα. Πάρε μια φτηνή με intel chipset να κάνεις τη δουλειά σου και περίμενε. Σε 6 μήνες θα είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή. Θα έχει βγει το καινούριο socket, θα έχουν πέσει λίγο οι τιμές σε νέους επεξεργαστές και μητρικές και το σημαντικότερο, θα πέσουν οι ddr3 σε πιο γήινα επίπεδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Αύγουστος 11, 2008 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 ...ή μείνε με αυτή που έχεις για 6 μήνες Μη πληρώνεις τσάμπα λεφτά.Πέρνα καινούργιους drivers/bios κλπ μήπως ηρεμίσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Αύγουστος 11, 2008 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Ο τίτλος είναι παραπλανητικός με κεφαλαία γράμματα και άκρως προκλητικός.Πουθενά δεν τεκμηριώνεται πρόβλημα μητρικής.Υποθέτεις ότι σου φταίει η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Αύγουστος 11, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Επειδη το mobo αυτο θα το παρω free απο φιλο αλλα θελω να μου πειτε αν με τα πραγματα π εχω (τα γραφει στην αρχη) θα εχω καποιο προβλημα... Και επειδη θελει ram ddr3 θελω να μου πειτε μαρκα και αν μπορειτε πιο συγκεκριμενα μοντελο :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.