Jump to content

Δεν το πιστευω χαχαχα :rofl:

JdCZT

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τελειως τυχαια και ενω εψαχνα περι αστικου δικαιου να ειμαι διαβασμενος με αυτα που διαβαζω εδω μεσα περι εγγυησεων κλπ...εβγαλα λαυρακι...το βρηκανε μαλλον ευκαιρια να κονομησουν και απο εκει...λενε ε τοσος κοσμος θα το χρειαστει βαλε ενα πωλητηριο...

http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0261265

για τον τοπικ σταρτερ :εαν ενδιαφερεται να μαθει για το θεμα μπορει μια χαρα να διαβασει οποιοδηποτε βιβλιο με νομοθεσια προστασιας του καταναλωτη απο τις εκδοσεις Σακκουλα (δεν κανω διαφημιση,ο συγκεκριμενος εκδοτικος οικος εχει μονοπωλιο στα νομικα βιβλια).Προσωπικα βρισκω τον mr Καρακωστα και τον mr Γεωργιαδη τους καλυτερους δασκαλους-συγγραφεις ever στον τομεα.Το εν λογω βιβλιο των κιτρινων δεν θα τον πολυβοηθησει εκτος εαν εχει αδεια δικηγορου και ενδιαφερεται και για δικονομικα θεματα...

για τον τοπικ σταρτερ :εαν ενδιαφερεται να μαθει για το θεμα μπορει μια χαρα να διαβασει οποιοδηποτε βιβλιο με νομοθεσια προστασιας του καταναλωτη απο τις εκδοσεις Σακκουλα (δεν κανω διαφημιση,ο συγκεκριμενος εκδοτικος οικος εχει μονοπωλιο στα νομικα βιβλια).Προσωπικα βρισκω τον mr Καρακωστα και τον mr Γεωργιαδη τους καλυτερους δασκαλους-συγγραφεις ever στον τομεα.Το εν λογω βιβλιο των κιτρινων δεν θα τον πολυβοηθησει εκτος εαν εχει αδεια δικηγορου και ενδιαφερεται και για δικονομικα θεματα...

Eυχαριστω δεν ασχολουμαι με νομικα απλα εψαχνα περι δικαιωματος καταναλωτη για επιστροφη προιοντος εντος 10 εργασιμων και λιγο γενικοτερα περι δικαιωματων του καταναλωτη...εχω μια ιδεα...γτ δεν φτιαχνουμε ενα θεματακι sticky με τα δικαιωματα του καταναλωτη αλλα και τις υποχρεωσεις του...τοσα διαβαζουμε εδω μεσα καθημερινα...και αμα τυχει και δημιουργηθει θεματακι στο μελλον τους το στελνεις με email να χουν να περνανε την ωρα τους τα παιδια...

Φτιάχτε εσείς το θέμα, με ένα σωστό τίτλο "Δικαιώματα καταναλωτή" πχ και το κάνω εγώ sticky μετά ;)

Το θέμα είναι πως θα έχουμε εμπεριστατωμένες απόψεις και όχι "άκουσα" "είδα" "εμένα κάναν έτσι" και λοιπές ανακρίβειες.

Φτιάχτε εσείς το θέμα, με ένα σωστό τίτλο "Δικαιώματα καταναλωτή" πχ και το κάνω εγώ sticky μετά ;)

Το θέμα είναι πως θα έχουμε εμπεριστατωμένες απόψεις και όχι "άκουσα" "είδα" "εμένα κάναν έτσι" και λοιπές ανακρίβειες.

Εγω ευχαριστως να βοηθησω οπως μπορω αλλα σε 2 μερες παρουσιαζομαι οποτε λιγα πραγματα μπορω να κανω...:sorry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.