Jump to content

S-VIDEO PROBLEM

JIMPRO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πωσ γινεται να συνδεσω την καρτα γραφικων με την τv χωρις να εχω ασπρομαυρη εικονα????

εννοω με s-video???

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

ποια καρτα εχεις?

εγω που το εχω ετσι δεν βλεπω ασπρομαυρη εικονα παντως.

Είσαι σίγουρος ότι η τηλεόραση σου μπορεί να πάρει τα ξεχωριστά χρώματα που δίνει το s-video? Συνήθως δουλεύουν μονό τα 2 του composite… (με ότι και να το έχεις συνδέσει)

Εγώ σε όσες φτηνές-μέσες τηλεοράσεις crt έχω συνδέσει pc με έξοδο s-video , το όριζα από το driver σε composite mode για να δουλέψει με χρώμα.

Το πρόβλημα είναι ότι δε θυμάμαι στους πρόσφατους drivers της NV από πού το ρυθμίζεις αυτό… πριν από κάτι μήνες που το έψαχνα σε PC φίλου, αναγκάστηκα να στήσω 8Χκατι (παλιό nv interface) για να βρω το tik του composite…

Ίσως ένα tool όπως το powerstrip να βοηθήσει σε τέτοιες ρυθμίσεις.

εχω την.....

nVIDIA GeForce 7300 LE (Asus EN7300LE)

και το μονο που κανω ειναι οτι συνδεω με s-video cable την καρτα με την τηλεοραση....

δειχνει ασπρομαυρα....

δεν ξερω τι δεν κανω σωστα γιατι οποια αλλη συσκευη και αν συνδεσω με s-video στην τηλεοραση (camera,dvd...) δειχνει ασπρομαυρα....

δεν ξερω τι δεν κανω σωστα γιατι οποια αλλη συσκευη και αν συνδεσω με s-video στην τηλεοραση (camera,dvd...) δειχνει ασπρομαυρα....

Προφανώς η τηλεόραση σου δεν υποστηρίζει S-video, απλά θα συνδέεις το S-video μέσω κάποιου ανταπτορα για scart φαντάζομαι.

Δοκίμασε στις συσκευές που συνδέεις με τη TV σου, να τις ρυθμίζεις να βγάζουν το σήμα σε composite και όχι S-video ή τέλος πάντων αν αυτές οι συσκευές βγάζουν και εξόδους composite σε RCA (ομοαξονικό καλώδιο) να κανείς τη σύνδεση με αυτά τα βύσματα μπας και δουλέψει έτσι.

Τώρα όσο για το PC.

Ρίξε μια ματιά στο συγκεκριμένο θέμα των nvidia forums

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=52156#

και συγκεκριμένα στο 12ατο ποστ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.