bluray Αύγουστος 24, 2008 #61 Αύγουστος 24, 2008 εγω ΔΕΝ θα στον αλλαζα σε δικό μου μαγαζι αν ο δισκος επαιζε μια χαρα ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ επισημη ανακοινωση απο την κατασκευαστρια εταιρέια περι ασυμβατότητας.ωραια γιατι με τετοιου ειδους πολιτικης και αντιμετωπισης του πελατη η ιστορια εχει δειξει οτι ολλα αυτα τα καταστηματα δεν αντεξαν στο χρονο ενω αλλα βλ=ΠΛΑΙΣΙΟ που διαλεξαν αλλο δρομο πλευσης κατ εμε σωστο βλεπεις οτι ειναι κυριαρχοι και διαλυουν τον ανταγωνισμο σιγα-σιγα. Ρε παιδια ας μην παμε το επιπεδο της συζητησης σε θεμα: eshop vs plaisio..... Οσο για αυτο που εγραψες φιλε μπορεις να το καταλαβεις και μονο σου οτι ειναι αστοχο μιας και το eshop εχει καταστημα σε καθε γωνια της Ελλαδας ενω το πλαισιο αν και ηταν πιο παλια επιχειρηση στον χωρο εχει σε πολυ λιγοτερα σημεια....Να ξερουμε τι λεμε ρε παιδια ορισμενες φορες...Και σε τελικη δεν καταλαβα γιατι ενα καταστημα που σου προσφερει το ιδιο προιον ακριβοτερα ειναι καλυτερο απο το καταστημα που σου το προσφερει σημαντικα φθηνοτερα?? Οπως εγραψα και πιο πανω η αστοχια ενος προιοντος ειναι καθαρα θεμα τυχης (με καλη διαθεση παντα η κριτικη):)
Kostas007 Αύγουστος 24, 2008 #62 Αύγουστος 24, 2008 παιδια sorry για το ψιλοofftopic αλλα προσφατα εστειλα ενα western digital 320αρη (εξωτερικο) εντος εγγυησης γιατι δεν μου τον αναγνωριζε το pc...Τον εστειλαν στα κεντρικα (μιας και ειμαι απο επαρχια) και μου ειπαν οτι εχει παει στην wd για επισκευη η αντικατασταση...Υπαρχει περιπτωση να μην γινει τιποτα αποτ δυο και να μου τον γυρισουν οπως τον παρελαβαν???Παντως ειμαι χρονια πελατης του e-shop και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενοςΚαι επειδη ειδα κατι σχολια περι 2,5 euro φτηνοτερα στο eshop απ οτι στο Πλαισιο οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλυτερες...Πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης αν θα σου κατσει ελαττωματικο προϊοντιποτα απο τα 2 δε θα γινει και θα σου γυρισουν μετα απο 2-3 βδομαδες τον ιδιο δισκο και θα σου πουνε οτι ειτε τον φτιαξανε ειτε δεν ειχε προβλημα.ποσο μεγαλυτερεςεγω ενα δισκο θελω τωρα να παρω 640 και ειναι ιδια τιμη αμα τον παραγγειλω μεσω ιντερνετ και 7 ευρω ακριβοτερα απο το μαγαζι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.