Kostas007 Αύγουστος 10, 2008 #21 Αύγουστος 10, 2008 ακομα και ανοιγμενο να μου δινε κατι το πλαισιο απο τη στιγμη που μου εγγυαται οτι θα δουλεψει τοτε δεν εχω προβλημα
Dr.Paneas Αύγουστος 10, 2008 #22 Αύγουστος 10, 2008 Αν ο δισκος παιζει σε αλλα pc και οχι στο δικο σου τοτε φαινεται ποσο επιπολεος εισαι στην αγορες σου. Κανε πρωτα μια ερευνα αγορας ...
cabdik Αύγουστος 10, 2008 #23 Αύγουστος 10, 2008 Αν ο δισκος παιζει σε αλλα pc και οχι στο δικο σου τοτε φαινεται ποσο επιπολεος εισαι στην αγορες σου. Κανε πρωτα μια ερευνα αγορας ...+1 γι' αυτο και δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν κατι που δεν εχει προβλημα. αν ηταν ετσι τοτε ολα τα πραματα επρεπε να ειναι χυμα σε παλετες και να πηγαινεις να παιρνεις οτι θελεις. μην βλεπουμε μονο την παρτη μας! αν ειχες εσυ μαγαζι και σου εφερνε καποιος ανοιγμενο δισκο θα τον επαιρνες χωρις να πεις τπτ? δεν νομιζω!! και ολα αυτα τα λεω χωρις να θελω αν υπερασπιστω κανενα e-shop, πλαισιο. κλπ. αλλα εχω βαρεθει να διαβαζω για τετοια προβληματα.. δεν μου εκανε το ενα, δεν μου εκανε το αλλο, και δεν μου το αλλαξαν!!!! και κραζουμε τα μαγαζια!! καλυτερα να προσεχουμε τι αγοραζουμε εμεις πρωτα και αν δεν μας κανει, ελατε να κραξουμε μαζι το ταδε καταστημα...!!! εχω κανει πανω απο 40 αγορες και απο e-shop και απο πλαισιο και απο αλλα μαγαζια, και δεν ειχα προβλημα!! και μαλιστα στο e-shop που πηρα κατι (καρτα tv) το αλλαξαν αμεσα αφου οντως ειχε προβλημα. ενω αντιθετα στο πλαισιο εναν σκληρο δισκο δεν τον επαιρναν πισω γιατι ειχε ανοιχτει η συσκευασια- ετσι μου ειπαν!!
oldhag Αύγουστος 10, 2008 Author #24 Αύγουστος 10, 2008 φαινεται ποσο επιπολεος εισαι στην αγορες σου=τους χαρακτηρισμους να τους κρατατε για τους οικοιου σας.
jpavly Αύγουστος 10, 2008 #25 Αύγουστος 10, 2008 1)Η μητρική εφόσον είναι asus έχει το ανάλογο κάλυμα.Είναι η 10η μητρική που αγοράζω και δεν παίζει αυτό που λες.Όμοια οι κάρτες γραφηκών δεν θα έλεγαν gigabyte/evga αλλά Ati/Nvidia.H Foxconn χρόνια τώρα είναι στα περισσότερα CPU Sockets και λοιπών input/output βυσμάτων (ps2, usb, κλπ)Αν ο δισκος παιζει σε αλλα pc και οχι στο δικο σου τοτε φαινεται ποσο επιπολεος εισαι στην αγορες σου. Κανε πρωτα μια ερευνα αγορας ...Εσύ πόσο επιπόλαιος είσαι στην κριτική σου; Θες να δούμε τα δικά σου; Σε παρακαλώ κοίτα τη δουλειά σου και postαρε μόνο για κάτι ουσιαστικό αγαπητέ Πανέα.
Chosen Αύγουστος 10, 2008 #26 Αύγουστος 10, 2008 Καλά.Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου.Άσε με να έχω την άποψη μου και εσύ τη δική σου. Δε νομίζω να είναι θέμα άποψης, πχ. άσε το κάλλυμα, άνοιξε μια μητρική Asus, Dell, HP και δες τι γράφει πάνω στο socket Hint: αρχίζει από "Fox" και τελειώνει σε "conn"
tyxeros Αύγουστος 11, 2008 #27 Αύγουστος 11, 2008 Τα ανοιγμενα προϊοντα που παιρνουν πισω οι εταιρειες δεν νομιζω να κατσουν να τα πουλησουν παλι χυμα. Απλα θα το χωσουν σε ενα Build to order μηχανημα και τελειωσε η υποθεση. Ουτε γατα ουτε ζημια. Τουλαχιστον οσο αφορα τα περιφερειακα υπολογιστων.
perp Αύγουστος 11, 2008 #28 Αύγουστος 11, 2008 Απο την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα...Αν θέλει κάποιος να ποστάρει επί της ουσίας στο thread, έχει καλώς, διαφορετικά ας σταματήσει εδω αυτό το γαϊτανάκι....Ευχαριστώ
crio Αύγουστος 11, 2008 #29 Αύγουστος 11, 2008 Τώρα στο θέμα μας πάλι.Εφόσον αγοράστηκε απο το Internet μπορεί να επιστραφεί γιατί δεν είναι επιτόπου αγορά ούτε παρεμβάλεται καποιος ειδικός.Αν έπαιζε ασυμβατότητα έπρεπε να αναφέρεται.Δεν υποχρεούται ο καταναλωτης να μαντεύει.Το λέει ο νόμος.Κυνήγα το φίλε oldhag μεσω της γενικής γραματείας καταναλωτή ή απλά πες τους το ότι θα κοινηθείς μέσω αυτής της διόδου.
Dr.Paneas Αύγουστος 12, 2008 #30 Αύγουστος 12, 2008 Το θεμα μας δεν ειναι ο δισκος, αλλα το eshop.. Το προϊον, απο τη στιγμη που ειναι αχρησιμοποιητο, ο καταναλωτης εχει το δικαιομα να το αλλαξει ακομη και επειδη δεν του αρεσε το χρωμα του.. Εδω και καιρο το e-shop ειναι γνωστο για το χαλια RMA του.. Πρακτικως, οποιος ψωνιζει απο εκει περα, αγοραζει φτηνοτερα αλλα χωρις εγγυηση.. Και επειδη μου εχουνε τυχει κι εμενα αντιστοιχα περιστατικα, απο 'κει παιρνω μονο αναλωσημα πια.Διαφωνω. Ας πουμε οτι εχω x-shop. Ερχεται ενας πελατης και μου ζηταει τον ταδε σκληρο δισκο. Του τον δινω. Μου τον φέρνει μετα πισω και μου λεει οτι εχει προβλημα. Το δοκιμαζει ο τεχνικος μου και με ενημερωνει οτι δεν εχει προβλημα. Οποτε τον ξανα δινω πισω στο πελατη και του λεω οτι δεν φταει ο σκληρος. Το προιον που του εδωσα λειτουργει 100%.Ας πουμε τωρα οτι ειμαι καλος ανθρωπος. Και τον αλλαζω τον σκληρο με εναν αλλον. Εμενα θα μου μεινει ο σκληρος στο χερι και θα βγω ζημιωμενος. Απο την αλλη ομως μπορει να βγω και κερδισμενος γιατι θα αποκτησω την φημη του καλου RMA, και ολο και περισσοτερος κοσμος θα αγοραζει απο το xxx-shop μου.The point is, οτι απο την στιγμή που η βλακία γίνεται από τον αγοραστη, ειναι στην κρίση του πωλητη αν θελει στο αλλαξει ή όχι. Κακα τα ψεμματα, αν ξεψιρισουμε ολους τους νομους κλπ συμφωνω οτι υπαρχει μια περιπτωση να βρει το δικαιο του ο πελατης (πχ θα επρεπε να γραφει το e-shop σε τι μητρικες εχει ασυμβατοτητα - αληθεια το Manual της μητρικης δεν το εγραφε αυτο ; ). Οταν πας να παρεις ρουχα, τα παιρνεις τα φορας ... και μετα λες: Δεν μου παει τελικα, θα το αλλαξω. Αν θελουν στο αλλαζουν, αν θελουν δε στο αλλαζουν.ΥΣ προς oldhag: Συγγνωμη αν σε προσβαλα ή σε έθιξα ποιο πανω:daisy:
GoMaR Αύγουστος 12, 2008 #31 Αύγουστος 12, 2008 Οταν πας να παρεις ρουχα, τα παιρνεις τα φορας ... και μετα λες: Δεν μου παει τελικα, θα το αλλαξω. Αν θελουν στο αλλαζουν, αν θελουν δε στο αλλαζουν.βεβαια σου το λενε..στο Foka που ψωνιζω , μου λενε δοκιμασε το και ελα παρε κατι αλλο αν δε σου κανει.και στα εσωρουχα ισχυει αυτο.Οπως επισης σημερα στον Παπασωτηριου που ψωνισα ενα βιβλιο,εντος 15ημερων μου λεει αν δε το θες φερτο πισω και σου δινουμε αλλο.Της κανω προκειται για παραπανω απο 15 μερες.Ενταξει μου λεει δε τρεχει τπτ.Αν ειναι στην αρχικη του κατασταση τοτε δε θα υπαρξει προβλημαedit : ωπα σορρυ..ερμηνευσα αλλιως τα γραφομενα σου, οποτε εδωσα και αλλη απαντηση.
Dr.Paneas Αύγουστος 12, 2008 #32 Αύγουστος 12, 2008 Ναι ε ; Ε αν εχει τοσο καλο RMA ο Φωκας θα πάω κ εγω μες την εβδομαδα
Frostbyte Αύγουστος 12, 2008 #33 Αύγουστος 12, 2008 Διαφωνω. [...] Δεν με καταλαβες.. Το θεμα ειναι οτι και προβλημα να μην βρεθηκε, απο τι στιγμη που ο δισκος δεν δουλεψε στο μηχανιμα του (δηλαδη ειναι αχρησιμοποιητος) εχει δικαιομα εντως 10 ημερων (απο την ημερομηνια αγορας) να τον αλλαξει.. (Μερικα καταστηματα δινουν και 2 βδομαδες)..
BeetleJuice Αύγουστος 12, 2008 #34 Αύγουστος 12, 2008 Sorry κιόλας αλλά μην περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά με αυτά που λες.1) Οι μητρικές αν έψαχνες λίγο θα καταλάβαινες οτι πολλές απο αυτές είναι φασόν, και πως σε στις περισσότερες αν όχι σε όλες το socket το φτιάχνει η foxconn, εξού και το κάλυμμα.2)Δεν έχω να πώ κάτι για αυτό.3)Οι bulk μνήμες δεν έχουν προφανώς συσκευασία.Δεν είναι παράξενο.ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2οτι δεν ρωτάτε .ΑΝ ρωτούσατε θα σας ελεγαν οτι ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ σκιζανε τα σακουλάκια για να βαλουν μεσα την ετικέτα της εγγυησης αυτα σε εποχες που δεν υπηρχε η εγγυηση μεσα απο S/Ν και siteτο σακουλάκι σε αυτήν την περίπτωση ηταν σφαγμενο (με κοπιδι) αλλα οχι κομμένο ολοτωρα σορρυ που θα γίνω καφρος αλλα οποιος δεχεται δισκο με σκισμένο σακουλάκι εντελως καλα του κανουν και του τον πουλάνεπρεπει να εισαι γκαου για να αγορασεις δισκο σε τετοια κατάστασηΣΤΟ 3 προφανώς παλι καποιοι δεν ξερουν και ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ γιατι τοτε και τωρα μερικά προιόντα ειναι bulk ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ !σε λιγο θα μας που οτι τα buld dvd που τα παιρνεις με ενα απλο σακουλάκι χωρις καν ενα σελοτειπ ειναι μεταχειρισμένα.ελεος ρε παιδια ρωτατε τι παιρνετεελεος
BeetleJuice Αύγουστος 12, 2008 #35 Αύγουστος 12, 2008 Περί του τρία!Τι μου θύμισες τώρα, στο πρώτο μου Pc είχα πάρει θυμάμαι 256kb μνήμη και μου τις είχαν δώσει σε αλουμινόχαρτο από το Microchip που τώρα έχει κατεβάσει ρολλά η αλυσίδα ηταν μια χαρα μαγαζι στα πετρινα χρόνια στην δώσανε σε αλουμινόχαρτο γιατι πολύ απλα ειναι μαγκες και δεν θελανε να την καταστρέψεις με τα χερια σου απο τον στατικό ηλεκτρισμο το αλουμινόχαρτο οταν ειναι τυλιγμένο ΓΥΡΩ απο μια συσκευή εντελως λεγεται κλωβος του faraday και επιβάλει στο εσωτερικό του η ενταση του ηλεκτρικού πεδίου να ειναι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΔΕΝ φυσική Α λυκείου
BeetleJuice Αύγουστος 12, 2008 #36 Αύγουστος 12, 2008 1)Η μητρική εφόσον είναι asus έχει το ανάλογο κάλυμα.Είναι η 10η μητρική που αγοράζω και δεν παίζει αυτό που λες.Όμοια οι κάρτες γραφηκών δεν θα έλεγαν gigabyte/evga αλλά Ati/Nvidia.2)Ούτε εγώ θα πω κάτι....!!!!!!!!!!:giveup:3)Ποιος μήλισε για bulk μνήμες???Μόλιες έρχονταν σε κουτιά τις έγδιναν και τις έδιναν χύμα.(RMA δεν ήτανε γνωστό και υπάρχον εδώ τότε.)για εξηγησε μου γιατι να ανοιξουν ενα κουτι απο μαμισια ραμ για να την πουλήσουν χωρις το κουτι τηςτο κουτι τοχες δει εσυτι κουτι ηταν ?μηπως ηταν μια πλαστικούρα σκετη?αν ναι τοτε καλα κανανε και τις ανοιγανε , τοσο το καλύτερο για σενα δεν θαχες να αντιμετωπίσεις το γεγονος οτι "ανοιχτηκε"αν ηταν κουτι τυπου Muskin που ειναι ολοκληρη συσκευασία δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογο να το ανοιγαν και αν το ανοιγαν ειναι λαθος τρελο και εγω προσωπικα δεν θα τις επαιρνα με τπτ
Rock_H Αύγουστος 12, 2008 #37 Αύγουστος 12, 2008 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2οτι δεν ρωτάτε .ΑΝ ρωτούσατε θα σας ελεγαν οτι ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ σκιζανε τα σακουλάκια για να βαλουν μεσα την ετικέτα της εγγυησης αυτα σε εποχες που δεν υπηρχε η εγγυηση μεσα απο S/Ν και siteτο σακουλάκι σε αυτήν την περίπτωση ηταν σφαγμενο (με κοπιδι) αλλα οχι κομμένο ολοτωρα σορρυ που θα γίνω καφρος αλλα οποιος δεχεται δισκο με σκισμένο σακουλάκι εντελως καλα του κανουν και του τον πουλάνεπρεπει να εισαι γκαου για να αγορασεις δισκο σε τετοια κατάστασηΣΤΟ 3 προφανώς παλι καποιοι δεν ξερουν και ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ γιατι τοτε και τωρα μερικά προιόντα ειναι bulk ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ !σε λιγο θα μας που οτι τα buld dvd που τα παιρνεις με ενα απλο σακουλάκι χωρις καν ενα σελοτειπ ειναι μεταχειρισμένα.ελεος ρε παιδια ρωτατε τι παιρνετεελεοςΓια το 2 , μάλλον δεν κατάλαβες την σιωπή μου...και τον λόγο της.:flower:
BeetleJuice Αύγουστος 12, 2008 #38 Αύγουστος 12, 2008 H Foxconn χρόνια τώρα είναι στα περισσότερα CPU Sockets και λοιπών input/output βυσμάτων (ps2, usb, κλπ)Εσύ πόσο επιπόλαιος είσαι στην κριτική σου; Θες να δούμε τα δικά σου; Σε παρακαλώ κοίτα τη δουλειά σου και postαρε μόνο για κάτι ουσιαστικό αγαπητέ Πανέα.πεστα ρα pavly , η foxconn εφτιαχνε τετοια πραγματα απο τα 486 δλδ ελεος τι διαβαζω σημεραμεχρι και νικελωμένα συνδετιράκια για τα socket στα 486 εφτιαχνε με το λογοτυπό της...ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥΠΟΥ,ΞΑΝΑΛΕΩ , ΠΟΥ εχετε δει και ΣΕ ΠΟΙΟ manual ΜΗΤΡΙΚΗΣ να λεει οτι υπαρχσει ασυνβατότητα με συγκεκριμένο σκληρό δισκομη μου πειτε για το αν δεχεται η μητρικη pentium 1 τον 1 ΤΕΡΑ γιατι θα σας γελασωπηρε δλδ το παλικαρι μητρικη 2008 και δεν παιζει με δισκο τωρινό?εχω φτιαξει πανω απο 200 μηχανήματα και τετοιο πραγμα δεν τοχω δει ΠΟΤΕ εδω και 15 χρόνιαπαει αυτοπαρακατωνα του αλλαξουν τον δισκο αν ΔΕΝ παιζει σε αλλα μηχανήματα ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗσου πουλησανε σκατο για παστα , να το φανε μονοι τουςαν τωρα οπως λες παιζει σε αλλα και δεν εχει προβλημα ο δισκος , κανε ενα bios updateαν παλι δεν παιζει τοτε κυνηγησε τοεγω ΔΕΝ θα στον αλλαζα σε δικό μου μαγαζι αν ο δισκος επαιζε μια χαρα ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ επισημη ανακοινωση απο την κατασκευαστρια εταιρέια περι ασυμβατότητας .
oldhag Αύγουστος 13, 2008 Author #39 Αύγουστος 13, 2008 εγω ΔΕΝ θα στον αλλαζα σε δικό μου μαγαζι αν ο δισκος επαιζε μια χαρα ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ επισημη ανακοινωση απο την κατασκευαστρια εταιρέια περι ασυμβατότητας.ωραια γιατι με τετοιου ειδους πολιτικης και αντιμετωπισης του πελατη η ιστορια εχει δειξει οτι ολλα αυτα τα καταστηματα δεν αντεξαν στο χρονο ενω αλλα βλ=ΠΛΑΙΣΙΟ που διαλεξαν αλλο δρομο πλευσης κατ εμε σωστο βλεπεις οτι ειναι κυριαρχοι και διαλυουν τον ανταγωνισμο σιγα-σιγα.
BeetleJuice Αύγουστος 13, 2008 #40 Αύγουστος 13, 2008 εχω και για τη γουνα τους πολλα ραμματα στο πλαισιο αλλα δεν θα πω τπτ μιας και θα θιξω αθελα μου ΠΟΛΛΟΥΣ καλους μου φιλους.δεν θα καψω χλωρα μαζι με τα ξερακαι ΦΥΣΙΚΑ δεν μιλαω για ανθρωπινα λαθη,ολοι κανουμε τετοια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.