Jump to content

E SHOP ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

oldhag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ειμουν αρκετα χρονια πελατης μεχρι σημερα.αγορασα ενα σκληρο seagate 500 που τον εβαλα στην μητρικη μου για να εγκαταστησω το λειτουργικο και δεν τον εβλεπε.εβαλα ενα wd ενος φιλου και τον εβλεπε κανονικα και μπορουσα να εγκαταστησω το λειτουργικο.τον πηγα για επιστροφη χωρις να εχει δουλεψει καν με σκοπο να τον αλλαξω με τον wd και μου λενε οτι τον ανοιξα και φταιει η μητρικη μου και οχι ο δισκος που θα επρεπε να ενημερωνουν στο site τους με το προβλημα ασυμβατοτητας με ορισμενες μητρικες.μετα απο test στο service στη στουρναρη μου τον επιστρεφουν χυμα χωρις καν σακουλακι.ας προσεχα λοιπον γιατι μετα απο τοσα που ειχα διαβασει στα forums εκανα κακη επιλογη.το ρεζουμε ειναι οτι ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΕΛΑΤΗ:tomato:

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

ο σκληρος σε αλλο pc δουλευει?

Κανονικα επιστροφες προιντων μεσα σε ενα συγκεκριμενο διαστημα επιτρεπονται ετσι?

δεν καταλαβα ? ποιος δίσκος έχει ασυμβατότητα σε ορισμένες μητρικές....

Οι δίσκοι του e-shop :hehe:

δεν καταλαβα ? ποιος δίσκος έχει ασυμβατότητα σε ορισμένες μητρικές....

Σου φαίνεται περίεργο?

Ο controller μπορεί να μην υποστηρίζει δίσκους τέτοιας χωρητικότητας. Ή μπορεί να παίζει ασυμβατότητα άλλου είδους. Πχ το nForce4 ήταν ασύμβατο με κάποιους Maxtor.

Δε μας είπες, ποια είναι η μητρική σου?

asus p5gdcv.στη συγκεκριμενη ειχα επανω παλιοτερα 750 seagate χωρις προβλημα.

ειμουν αρκετα χρονια πελατης μεχρι σημερα.αγορασα ενα σκληρο seagate 500 ...

Να υποθέσω ότι τον πήρες από το E-shop γιατί ήταν 2.5 ευρώ πιο φτηνός από κάποιο άλλο μαγαζί; :hehe:

δεν νομιζω να εχει τοσο σημασια, αν ηταν 2,5 ευρω φθηνοτερος, οσο το αν δουλευει και το αν αντικαθιστουν τα προβληματικα προιοντα (αν ειναι οντως προβληματικα). κανενα plaisio και κανενα e-shop -εξ'οσων γνωριζω δεν κατασκευαζει δισκους. αρα, δεν μπορουμε να λεμε οτι οι δισκοι του e-shop ειναι μαπα και του πλαισιου αστερια, ουτε και το αντιθετο! καλο ειναι πριν αρχισουμε -για αλλη μια φορα- να τα χωνουμε στο καθε e-shop, να εξακριβωνουμε αν οντως ειναι προβληματικο το προιον η αν οντως συμβαινει κατι αλλο.

για παραδειγμα, ο φιλος μας ο oldhag, δοκιμασε κατ'αρχην το δισκο σε αλλο υπολογιστη να δεις αν λειτουργει? η απλως τον εβαλε πανω και δεν τον εβλεπε και εβγαλε αμεσως το συμπερασμα οτι φταιει ο δισκος?

και τι αν παιζει σε αλλο pc? θα πρεπει να μυρισει τα νυχια του απο πριν να ξερει?οφειλουν να τον αλλαξουν μιας και το προιον δεν του κανει... αν ειναι δυνατον δλδ omg+3lol

ενημερωτικα με σχεδον παρομοιο προβλημα πριν 1,5 χρονο με δισκο που αγορασθηκε απο πλαισιο μου τον αντικαταστησαν αμεσα αφου πρωτα διαπιστωσαν οτι οντως ηταν αχρησιμοποιητος.τυχαιο η διαφορα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ .

Εμένα πάντος το e-shop μου αντικατέστησε εντός μια ημέρας προβληματική μητρική! Επίσης πιστεύω πως αν ο δίσκος δεν είναι προβληματικός αλλά έχει ασυμβατότητα με την μητρική δεν είναι υποχρεωμένο κανένα κατάστημα να τον αλλάξει!!! Δεν σου έδωσε ολοκληρο σύστημα για να πεις ότι δεν το τέσταρε ώστε να δουλεύει αλλά έναν σκληρό!

Από την άλλη μια DFI-ICFX3200 T2R/G που είχα πάρει από το Πλαίσιο πρώτον ήταν ανοιγμένη, δεύτερον ήταν χρησιμοποιημένη, 3ον δεν δούλευαν όλες οι sata που είχε και τέταρτον δεν μπυ την άλλαξαν!

Επίσης έχω πάρει και άλλα προιόντα από το πλαίσιο σε άθλια κατάσταση όπως μια connect3d 2600pro η οποία μου ήρθε σπίτι ανοιγμένη χωρίς cd εγκατάστασης ενώ δεν υπήρχαν βισματα κ.λ.π. που θα έπρεπε να την συνοδεύουν και αυτή αρνήθηκαν να την αλλάξουν!

Μεχρι και ένα κινητό που είχα πάρει για δώρο στην μητέρα μου ανοιγμένο ,χρησιμοποιημένο και γδαρμένο ήταν και έγινε χαμός στο κατάστημα του πλαισίου στο mall για να μου το αλλάξουν αφού μου έλεγαν να μου κόψουν κάτι και να πάρω αυτό!!!

Τέλος να πω ότι προτιμώ τα καινούρια (μέσα στα κουτια τους προιόντα) παρά τα χρησιμοποιημένα του πλαισίου για αυτό και ψωνίζω από το e-shop!!

Eχετε σκεφτεί τι θα γίνει το κάθε προιόν που σας αλλάζει το πλαίσιο? Μήπως πηγαίνει στον επόμενο αγοραστή?

Εσένα μπορεί να σου τυχαίνουν σφραγισμένες συσκευασίες αλλα σε εμένα τα ακουστικά sennheiser hd555 που παρέλαβα πρην 2 μερες ηταν ανοιγμένα :hm:

Σε όλα τα καταστήματα γίνονται.

1)Πλαίσιο : Μητρικη rampage formula με καπάκι foxconn!!!

2)E-shop : Σκληρός σε κουτάκι χάρτινο με σκισμένο το σακουλάκι!!!

3)Multirama : Παλιότερα μνήμες σκέτες.Χωρίς τίποτα.Στο χερι τις πήρα!!!!

Περί του τρία!Τι μου θύμισες τώρα, στο πρώτο μου Pc είχα πάρει θυμάμαι 256kb μνήμη και μου τις είχαν δώσει σε αλουμινόχαρτο από το Microchip που τώρα έχει κατεβάσει ρολλά η αλυσίδα :(

Σε όλα τα καταστήματα γίνονται.

1)Πλαίσιο : Μητρικη rampage formula με καπάκι foxconn!!!

2)E-shop : Σκληρός σε κουτάκι χάρτινο με σκισμένο το σακουλάκι!!!

3)Multirama : Παλιότερα μνήμες σκέτες.Χωρίς τίποτα.Στο χερι τις πήρα!!!!

Sorry κιόλας αλλά μην περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά με αυτά που λες.

1) Οι μητρικές αν έψαχνες λίγο θα καταλάβαινες οτι πολλές απο αυτές είναι φασόν, και πως σε στις περισσότερες αν όχι σε όλες το socket το φτιάχνει η foxconn, εξού και το κάλυμμα.

2)Δεν έχω να πώ κάτι για αυτό.

3)Οι bulk μνήμες δεν έχουν προφανώς συσκευασία.Δεν είναι παράξενο.

Περί του τρία!Τι μου θύμισες τώρα, στο πρώτο μου Pc είχα πάρει θυμάμαι 256kb μνήμη και μου τις είχαν δώσει σε αλουμινόχαρτο από το Microchip που τώρα έχει κατεβάσει ρολλά η αλυσίδα :(

Ακριβως το ιδιο μου ειχε τυχει με μια 128αρα. Εποχη 99 μετα τον σεισμο στην Ταιβαν που ειχαν σκαρφαλωσει οι τιμες στις μνημες.

δεν νομιζω να εχει τοσο σημασια, αν ηταν 2,5 ευρω φθηνοτερος, οσο το αν δουλευει και το αν αντικαθιστουν τα προβληματικα προιοντα (αν ειναι οντως προβληματικα). κανενα plaisio και κανενα e-shop -εξ'οσων γνωριζω δεν κατασκευαζει δισκους. αρα, δεν μπορουμε να λεμε οτι οι δισκοι του e-shop ειναι μαπα και του πλαισιου αστερια, ουτε και το αντιθετο! καλο ειναι πριν αρχισουμε -για αλλη μια φορα- να τα χωνουμε στο καθε e-shop, να εξακριβωνουμε αν οντως ειναι προβληματικο το προιον η αν οντως συμβαινει κατι αλλο.

για παραδειγμα, ο φιλος μας ο oldhag, δοκιμασε κατ'αρχην το δισκο σε αλλο υπολογιστη να δεις αν λειτουργει? η απλως τον εβαλε πανω και δεν τον εβλεπε και εβγαλε αμεσως το συμπερασμα οτι φταιει ο δισκος?

Το θεμα μας δεν ειναι ο δισκος, αλλα το eshop.. Το προϊον, απο τη στιγμη που ειναι αχρησιμοποιητο, ο καταναλωτης εχει το δικαιομα να το αλλαξει ακομη και επειδη δεν του αρεσε το χρωμα του.. Εδω και καιρο το e-shop ειναι γνωστο για το χαλια RMA του.. Πρακτικως, οποιος ψωνιζει απο εκει περα, αγοραζει φτηνοτερα αλλα χωρις εγγυηση.. Και επειδη μου εχουνε τυχει κι εμενα αντιστοιχα περιστατικα, απο 'κει παιρνω μονο αναλωσημα πια.

Εδω πλαισιο τους πηγα κατι ram πριν μια βδομαδουλα, τις τσεκαρανε, δεν βρηκανε προβλημα και μου κανουν: "Δεν βρηκαμε καποιο προβλημα αλλα θα σας τις αλλαξουμε, περαστε να παρετε πιστοτικο" (και μαλιστα μου το κοψανε στην τιμη αγορας που τις ειχα παρει το Φλεβαρη)..

Βρε και 20€ παρακατω να τα εχει το e-chop, εγω το rma του πλαισιου δεν το αλλαζω με τιποτα..

(Αν και με την αντλια μου "τα σπασανε" λιγο μεχρι να την φερει το καταστημα τοτε.. anyways για rma μιλαμε τωρα :p)

Από την άλλη μια DFI-ICFX3200 T2R/G που είχα πάρει από το Πλαίσιο πρώτον ήταν ανοιγμένη, δεύτερον ήταν χρησιμοποιημένη, 3ον δεν δούλευαν όλες οι sata που είχε και τέταρτον δεν μπυ την άλλαξαν!

Επίσης έχω πάρει και άλλα προιόντα από το πλαίσιο σε άθλια κατάσταση όπως μια connect3d 2600pro η οποία μου ήρθε σπίτι ανοιγμένη χωρίς cd εγκατάστασης ενώ δεν υπήρχαν βισματα κ.λ.π. που θα έπρεπε να την συνοδεύουν και αυτή αρνήθηκαν να την αλλάξουν!

Μεχρι και ένα κινητό που είχα πάρει για δώρο στην μητέρα μου ανοιγμένο ,χρησιμοποιημένο και γδαρμένο ήταν και έγινε χαμός στο κατάστημα του πλαισίου στο mall για να μου το αλλάξουν αφού μου έλεγαν να μου κόψουν κάτι και να πάρω αυτό!!!

Τέλος να πω ότι προτιμώ τα καινούρια (μέσα στα κουτια τους προιόντα) παρά τα χρησιμοποιημένα του πλαισίου για αυτό και ψωνίζω από το e-shop!!

Eχετε σκεφτεί τι θα γίνει το κάθε προιόν που σας αλλάζει το πλαίσιο? Μήπως πηγαίνει στον επόμενο αγοραστή?

Ποσες φορες βλεπεις παραπονο-threads για e-shop και ποσες για το πλαισιο? Δεν λεω οτι δεν ειναι απαραδεκτο, και μου χει τυχει και μενα αυτο (με ενα panelακι απο το tuning store, το οποιο μου το αλλαξανε ομως), αλλα αυτο ειναι προτιμοτερο απο το να περιμενεις για τον ελενχο μιας καρτας γραφικων εδω και κανα μηνα και να σου γυρισουνε μια υποδιεστερη και με τις μισες βιδες απο τη ψυκτρα να λειπουνε.. (Το ειχα διαβασει καπου στο forum εδω και μου αναψανε τα λαμπακια)

παιδια το ξαναλεμε αν νομιζει καποιος οτι ειμαι η εξαιρεση του κανονα και το after sales -rma του eshop μπορει να ψαξει διαφορα forums σε sites

Sorry κιόλας αλλά μην περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά με αυτά που λες.

1) Οι μητρικές αν έψαχνες λίγο θα καταλάβαινες οτι πολλές απο αυτές είναι φασόν, και πως σε στις περισσότερες αν όχι σε όλες το socket το φτιάχνει η foxconn, εξού και το κάλυμμα.

2)Δεν έχω να πώ κάτι για αυτό.

3)Οι bulk μνήμες δεν έχουν προφανώς συσκευασία.Δεν είναι παράξενο.

1)Η μητρική εφόσον είναι asus έχει το ανάλογο κάλυμα.Είναι η 10η μητρική που αγοράζω και δεν παίζει αυτό που λες.Όμοια οι κάρτες γραφηκών δεν θα έλεγαν gigabyte/evga αλλά Ati/Nvidia.

2)Ούτε εγώ θα πω κάτι....!!!!!!!!!!:giveup:

3)Ποιος μήλισε για bulk μνήμες???Μόλιες έρχονταν σε κουτιά τις έγδιναν και τις έδιναν χύμα.(RMA δεν ήτανε γνωστό και υπάρχον εδώ τότε.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.