Jump to content

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Q6600

vasilis_ts

Recommended Posts

:hmm: μπορεις να το αναλυσεις λιγο παραπανω???

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες Winters για εξήγησέ μου...

@vasilis_ts Η διαφορά άμα δεν κλοκάρεις θα είναι πάρα πολύ μικρή και το να δώσεις παραπάνω χρήματα ενω με 2-3ερωτήσεις θα μπορείς να τον ανεβάσεις έστω λίγο, 3.0GHz ας πούμε, εγώ δεν θα συμφωνούσα.

Eπειδη οι 2 επεξεργαστες εχουν σχεδον την ιδια τιμη (20 ευρω δεν ειναι ζητημα),

ψαχνω να βρω ποιος ειναι καλυτερος και καταληγω μαλλον στον Q6700 λογω

μεγαλυτερης συχνοτητας (αφου οποιον και να παρω θα μεινει stock). Απλα δεν ξερω αν

εχουν και καποια αλλη διαφορα μεταξυ τους εκτος της συχνοτητας.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες Winters για εξήγησέ μου...

@vasilis_ts Η διαφορά άμα δεν κλοκάρεις θα είναι πάρα πολύ μικρή και το να δώσεις παραπάνω χρήματα ενω με 2-3ερωτήσεις θα μπορείς να τον ανεβάσεις έστω λίγο, 3.0GHz ας πούμε, εγώ δεν θα συμφωνούσα.

για να πας τον 6600 στα 3 πρεπει να βαλεις fsb 333

κανοντας τις ιδιες ερωτησεις ο 6700 θα παει στα 3.33 και οσο ανεβαινει το fsb θα μεγαλωνει κ η διαφορα των megahertz.. και απο τη στιγμη που ειναι ιδιο stepping ειναι λιγο δυσκολοτερο να ανεβαινει περισσοτερο το 6600 απο τον 6700

δλδ αν δε κανει o/c ο 6700 ειναι ταχυτερος απο τον 6600.. και μετα κλοκαρισμενος ειναι ακομη πιο γρηγορος [σε σχεση με κλοκαρισμενο 6600]

για να πας τον 6600 στα 3 πρεπει να βαλεις fsb 333

κανοντας τις ιδιες ερωτησεις ο 6700 θα παει στα 3.33 και οσο ανεβαινει το fsb θα μεγαλωνει κ η διαφορα των megahertz.. και απο τη στιγμη που ειναι ιδιο stepping ειναι λιγο δυσκολοτερο να ανεβαινει περισσοτερο το 6600 απο τον 6700

δλδ αν δε κανει o/c ο 6700 ειναι ταχυτερος απο τον 6600.. και μετα κλοκαρισμενος ειναι ακομη πιο γρηγορος [σε σχεση με κλοκαρισμενο 6600]

Ναι θα γλυτώσει όμως τα extra φραγκα φίλε αμα κλοκάρει και πάρει Q6600, δεν θα benchάρει για να το νοιάζει το 10 multi...Ωραίες οι εξυπνάδες αλλά να έχουμε και μια άισθηση του τι συμφέρει κάποιον...

Μονο στα bench παιζει ρολο to multi??? Ο q700 δεν ειναι ταχυτερος απο τον q600??

Θα σ πω 2 πραγματα στα οποια ειναι καλυτερος ο 6700.. ειναι γρηγοροτερος σε ολες τις εφαρμογες και εχει καλυτερη μεταπωληση, ο q600 ειναι απλα φθηνοτερος.. το θεμα ειναι απλο.. ειναι ο 6700 20 ευρω καλυτερος??? εγω πιστευω ναι..

Ρε παιδιά αφού ο άνθρωπος λέει δε θα υπερχρονίσει τότε γιατί συζητάμε για το τι μπορεί να κάνει αν ανεβάσει λίγο κτλ κτλ? να πάρει τον 6700 που είναι πιο γρήγορος ακλοκάριστος και τελείωσε η υπόθεση. Όσο για το oc, ο 6700 δεν ανεβαίνει περισσότερο, απλά το κάνει με λίγο χαμηλότερο fsb. Άρα και ο 6600 κλοκαρισμένος είναι γρηγορότερος και όχι αργότερος όπως ειπώθηκε, η διαφορά όμως ούτως ή άλλως είναι ελάχιστη.

το ''όσο'' έχει την ίδια έννοια...:hi:Μου φαίνεται οτι πιάνεσαι απο το παραμικρό...

ναι οντως.. περιπου εχουν την ιδια εννοια...

τεσπα.. q6700 παρε vasilis_ts [εγω στη θεση σου αυτον θα περνα]

[κανε κ 1 poll αν θες.. μαλλον θα βοηθησει]

Ρε παιδια ηρεμα, δεν ειπαμε να τσακωθουμε για 2 επεξεργαστες! Αν ειναι να τους παρω και

τους 2!:laughing: Περα απ'την πλακα τωρα, μαλλον για τον Q6700 παω αφου δεν εχω

σκοπο να κλοκαρω. Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις αποψεις σας.

Οχι φιλαρακι...Q6600 παρε που ειναι κ σουπα...Q6700 εχουμε λιγοι κ καλοι μεσα στο forum...:p:P

Πλακα κανω φυσικα...στην τιμη που κυκλοφορει φιλος δεν θα το σκεφτομουν καν..οπως κ για το multi...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.