Jump to content

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Q6600

vasilis_ts

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. Πιστευω πως ειναι η καταλληλη στιγμη να παρω τον Q6600 μιας και η τιμη του εχει πεσει πολυ και εχει

παει στα 156 €. Ειδα οτι υπαρχουν δυο εκδοσεις του συγκεκριμενου μοντελου.

1η: Core 2 Quad Q6600 (2.40GHz, 1066FSB, L2:2X4MB, rev.B3)

2η: Core 2 Quad Q6600 (2.40GHz, 1066FSB, L2:2X4MB, rev.G0)

Τι διαφορα υπαρχει μεταξυ των δυο? Ποια απο τις δυο να παρω και πως θα τις ξεχωρισω? (ο Q6600 θα μπει στο

συστημα της υπογραφης μου)

Δεν βρηκα Β3, απλα στο site της asus εψαχνα να δω τους συμβατους επεξεργαστες με το

mobo μου και εκει ειδα τα δυο μοντελα του Q6600.Αρα οι Β3 ειναι οι πρωτοι που ειχαν

κυκλοφορισει και μετα τους αλλαξαν και βγηκαν οι G0?Τι διαφορα εχουν ξερεις?

αντίθετα με έναν g0 τα 4Ghz με αέρα συνήθως είναι εύκολα με μια καλή μητρική ....

Ε όχι και εύκολα..:dots: Τα κομμάτια διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους.

Με τον Q6600 που έχω αυτή τη στιγμή, έπιασα ~3900 με τη stock της Intel. Ο προηγούμενός μου δεν πήγαινε ούτε 3800 με νερό

Ξανασκεφτομαι και την περιπτωση του Q6700 μιας και εχει παει στα 177ευρω (Υπ'οψιν

οτι δεν θα κανω overclocking). Ειναι και αυτος G0 απο οτι ειδα,ειναι στα 2,66GHz αντι

των 2,40GHz του Q6600, αρα πιστευω πως ειναι καλυτερος απο τον Q6600 (Διορθωστε

με αν κανω λαθος).Και η τιμη τους ειναι πολυ κοντα. Εσεις τι προτεινετε?

Θα χρειαστείς το παραπάνω multi που έχει για να κλοκάρεις;Μάλλον όχι , οπότε μην το παιδεύεις. Πάρε εκεί τον Q6600 και είσαι jet.

:hmm: μπορεις να το αναλυσεις λιγο παραπανω???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.