diperr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2008 Αρχίζουμε με φωτογραφιες και μετά θα γράψουμε το μπλα μπλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Αύγουστος 8, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Αύγουστος 8, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 reserved για update Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Αύγουστος 8, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 Λοιπόν η υδρόψυξη αποτελείται από Block D-Tek Fuzion v2 Pump Swiftech MCP655 Radiator Black Ice GT240 Tubing Primochill Primoflex 1/2" Reservoir Ek Multioption 150 REV.2 Primochill σφιγκτήρες Σαν extra χρησιμοποιήθηκε της Lian Li το expansion kit για τους σκληρούς ώστε τη θέση τους να πάρει το ψυγείο. Το κόστος έφτασε τα περίπου 230€ χωρίς έρευνα αγοράς (λόγω πιστωτικού στο κατάστημα) αλλά υπάρχει περιθώριο να πέσει λίγο πιο κάτω από 200€ με κάποιους συμβιβασμούς στο reservoir (35€ ???), στα σφιγκτηράκια και στο ψυγείο (XSPC με 33€ αντί για τα 43€ του Black Ice). Πιστεύω όμως, συγκεκριμένα το block και η αντλία, θα πρέπει να είναι μέρος ενός w/c αυτή την εποχή. Αν παρατηρήσετε έχουν γίνει κάποιο συμβιβασμοί στο routing των σωλήνων καθότι δεν ήθελα να τρυπήσω το κουτί. Αλλά αν είχα το χρόνο και τη διάθεση πιστεύω ότι θα γινόταν και πιο όμορφο και πιο λειτουργικό αν ανοιγόντουσαν τρύπες σε καίρια σημεία. Επίσης να προσθέσω ότι επέλεξα να έχω κατευθείαν την αντλία στη cpu για να εκμεταλλευτώ το μεγαλύτερο head pressure αν και το fuzion δεν θεωρείται τόσο flow restrictive όσο το EK Supreme (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Απλά το έκανα για να δω αν υπάρχει κάποια διαφορά από παρόμοιες υδροψύξεις Προς το παρόν θα έχει 1 loop για τη CPU (Q6600) και αργότερα ίσως "πάρει μπάλα" και την 4870. Τώρα είναι στη φάση του leakage test και όχι, δεν είναι συναχωμένο Στο άμεσο μέλλον θα μπουν labίτσες (δεν εννοώ τα κορίτσια του thelab ) και ίσως side panel με plexy. Όποιος/α έχει παρατηρήσεις ας τις "ρίξει" πριν φύγουμε για διακοπές :happy2: P.S. Ένα ευχαριστώ στον "αλφικό" γάτο μου που με βοήθησε στο στήσιμο της υδρόψυξης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 8, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 άσχημο κουτί.... (IMHO) :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Αύγουστος 8, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 άσχημο κουτί.... (IMHO) :daisy: Άσχημες φωτογραφίες θα έλεγα Δεκτή η παρατήρηση αλλά η επιλογή έγινε γιατί: 1. Είναι ελαφρύ (όντως το κάνω βόλτες) 2. Είναι Midi 3. Είναι inverted atx 4. Είναι ασημ 5. Τιμή ~100€ Νομίζω ότι με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι λίγα τα cases που υπάρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Αύγουστος 8, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 φτηνό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 11, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 βρες έναν καλύτερο τρόπω στηρίξεις του ψυγείου κρίμα είναι να είναι έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Αύγουστος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 μεγειες μεγειες...δεν μας ειπες κοστος για το γατονι στη φωτο (η το ειδα μονο εγω?)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Όντως υπέροχο.... Το γατάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Αύγουστος 11, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 βρες έναν καλύτερο τρόπω στηρίξεις του ψυγείου κρίμα είναι να είναι έτσι Δώσε καμιά ιδέα γιατί έχουμε ξεμείνει! Βασικά δε θέλω να ακουμπάει δεξιά στον ανεμιστήρα και αριστερά στο διαχωριστικό των καλωδίων για να αποφύγουμε τους τριγμούς. Εκτός αν εννοείς να του αλλάξω και θέση... μεγειες μεγειες...δεν μας ειπες κοστος για το γατονι στη φωτο (η το ειδα μονο εγω?)..... Όντως υπέροχο.... Το γατάκι... Αν κοιτάξετε γύρω σας (τόσα αδέσποτα υπάρχουν) σίγουρα θα βρείτε ένα να υιοθετήσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 11, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Απλά man όπως το έχεις δεν θα έλεγα ότι μεταφέρεται άνετα. Μάλλον θα παραείναι εύθραστο! Πρέπει να βρείς κάποια πατέντα να το στηρίξεις καλύτερα, και δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να αποφύγεις το τρύπημα. Θα κάνω κι εγώ ένα brainstorming και αν μου σκάσει ιδέα, θα σε πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 11, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Αν κοιτάξετε γύρω σας (τόσα αδέσποτα υπάρχουν) σίγουρα θα βρείτε ένα να υιοθετήσετε :OT: on Το μεγάλο μου «αδέσποτο» είναι 6 ετών και το μικρό 3... Αν τολμήσω να κουβαλήσω στο σπίτι και κανένα τετράποδο, η γυναίκα... :rant: :OT: off Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Αύγουστος 11, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 Μιας και με βάλατε σε σκέψη μου ήρθαν 2 ιδέες για το mount του ψυγείου...1η ΙδέαΜπορώ να χρησιμοποιήσω τα πλαστικά ποδαράκια που έχουν τα cases του κιλού και μετά να βιδωθούν από την κάτω πλευρά στις τρύπες που έχει το Lian Li (ventilated)2η ΙδέαΣυγγενεύει με την πρώτη ιδέα αλλά αντί για βίδες θα χρησιμοποιηθούν velcro. Το μόνο πρόβλημα που ίσως προκύψει είναι το κατά πόσο μπορεί να κρατήσει σταθερό το ψυγείο αφού οι σωλήνες με το παράδοξο routing το "σπρώχνουν" προς όλες τις κατευθύνσεις...Και μια ερώτηση που έχω να σας κάνω...Να βάλω και άλλους 2 ανεμιστήρες για pull δηλαδή παράλληλα με το ψυγείο αλλά από την εξωτερική κάτω μεριά του case ή να τους βάλω μέσα στο χώρο του ψυγείου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.