Jump to content

cosmos s θορυβος

oldhag

Recommended Posts

εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τον θορυβώ

στα υπόψιν έχω αντικαταστήσει τον πλαϊνό ανεμιστήρα με πλέξη

Νομίζω το έχεις αναφέρει και αλλού, αλλά επειδή δεν θυμάμαι, οι θερμοκρασίες σου πόσο έχουν ανέβει?

Προφανώς με το plexi σβήνει κάποιος θόρυβος...

Εγώ σκέφτομαι να τους αλλάξω όλους με Scythe και Noctua αφού έτσι και αλλιώς θα μου χρειαστούν έιτε για νέα ψύκτρα έιτε για w/c, ακόμα δέν έχω αποφασίσει.

Πάντως με τους stock δέν έχω πρόβλημα θορύβου, ούτε θερμοκρασιών, εννοείται οτι έχω βγάλει τον πλαϊνό. Βέβαια όταν έβαλα έναν ακόμα coolermaster με led, τότε τα αυτιά μου δέν το άντεξαν.

δεν ανέβηκαν καθόλου γιατί άλλαξα την ροή στο κουτί

ο μπροστά,κάτω,πίσω ανεμιστήρας βάζει αέρα και οι 3 πάνω βγάζουν

O θόρυβος σε ένα κουτί εξαρτάται περισσότερο από τον αριθμό, το είδος και την ταχύτητα περιστροφής των ανεμιστήρων που έχει πάνω. Όποιο κουτί και αν έχεις, αν χρησιμοποιείς καλούς ανεμιστήρες σε μέτριες/αργές ταχύτητες και με πλαστικές βίδες (σιλικόνης) γλυτώνεις τα κέρατά σου σε θόρυβο. Το είδος του κουτιού δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό, εκτός φυσικά και αν σε ενδιαφέρει πολύ ο θόρυβος (οπότε πάμε σε άλλα θέματα μετά όπως ηχομόνωση, υλικά περιορισμού των ταλαντώσεων κτλ κτλ).

Αντίθετα παίζει και μεγάλο ρόλο.

Όσο ποιό «ανοικτό» είναι τόσο περισσότερο ο θόρυβος ακούγεται ποιό έντονα.

Χαρακρητιστικό δείγμα τα LianLi V1000, V2000 με την σχεδίαση σαν πλέγμα που έχουν, ουσιαστικά δεν καλύπτουν τίποτα.

Παιδιά σήμερα παρέλαβα το cosmos-s.Αύριο το βραδάκι θα ανεβάσω το review.

Εκ πρώτης όψεως δεν έχει και τίποτα για να κόβεςι το θόρυβο.Όλο το πλαινό και το μπροστά μέρος είναι τρυπητά.Οπότε λογικό να κάνει φασαρία.

Περισσότερα αύριο με το review :clap:

στο μπροστινο μερος εκτος απο τον κατω 12 fan μπορουν να μπουν απο επανω αλλοι 2 fans των 12,γιατι κατι τετοιο ειδα στο youtube.???????????????

συνολικά παίρνει έναν μπροστά έναν κάτω έναν πίσω τρεις πάνω. και αν θες βάζεις και άλλων μπροστά με ανταπτορα

Πάντως εγώ το έχω δίπλα στο monitor και πιο πολύ θόρυβο κάνουν οι σκληροί δίσκοι και η κάρτα γραφικών παρά ο πλαϊνός ανεμιστήρας.

Να υποθέσω ότι το 20άρι fan φυσάει τα υπόλοιπα...? :p

6+1+3+3=13 fans

OMFG! :-O :-O :-O :o:slap: :clap: ...και σου "Κάηκε το ΜΟΦΕΤ" ?

Ειμαι γεματος στα φανακια μεσα στο cosmos..αλλα δεν κανει θορυβο βρε παιδια...ειναι ακριβως διπλα μου...:giveup:

Λετε να μην ακουω απο τα 17 μου ?:hehe:

13Φανακια δεν λες τιποτα..θα μπουν και αλλα:p

Το ''Καηκε το ΜΟΦΕΤ'' ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο...:hehe: Οχι δικο μου :whistle2:

μαλλον ηλίθια ερώτηση.. εφαγα καπου το πλαστικο στο cosmos s μου και ξενερωσα...

μηπως ξερει κανεις πως θα μπορουσα να το βαψω?

δεν ανέβηκαν καθόλου γιατί άλλαξα την ροή στο κουτί

ο μπροστά,κάτω,πίσω ανεμιστήρας βάζει αέρα και οι 3 πάνω βγάζουν

:OT: Τί διαστάσεις έχει το κομμάτι plexy που έκοψες γιατί το σκεφτομαι πολύ σοβαρα

μαλλον ηλίθια ερώτηση.. εφαγα καπου το πλαστικο στο cosmos s μου και ξενερωσα...

Ποιο πλαστικό? Μπορείς να πάρεις βερνίκι αυτοκινήτων που είναι σε πινελάκι για γρατζουνιές.Σίγουρα θα βρεις χρώμα σαν του cosmos-s.Αλλιώε αν θες να το βάψεις από την αρχή έχει δουλειά.Μπορείς ακόμα και με αλοιφή για γρατζουνιές αν δεν είναι βαθύ το γρατζούνισμα

Ποιο πλαστικό? Μπορείς να πάρεις βερνίκι αυτοκινήτων που είναι σε πινελάκι για γρατζουνιές.Σίγουρα θα βρεις χρώμα σαν του cosmos-s.Αλλιώε αν θες να το βάψεις από την αρχή έχει δουλειά.Μπορείς ακόμα και με αλοιφή για γρατζουνιές αν δεν είναι βαθύ το γρατζούνισμα

Δεν υπάρχουν ...φαναρτζίδικα για PCs ? :laughing::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.