Jump to content

cosmos s θορυβος

oldhag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σε πολλα reviews αναφερεται οτι υπαρχει εντονος θορυβος απο τους ανεμιστηρες του.λενε οτι δεν διορθωνεται ουτε με αλλους ησυχους αν βαλεις επανω.ισχυει?:wassat:

Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό, γιατί είδα από κοντά το Cosmos (όχι S) του DJD και μου φάνηκε πολύ silent κατασκευή.

Το Cosmos S έχει την τρύπα στο πλάι και δεν έχει την ηχομόνωση του non-S, αλλά δε μπορώ να το βρω εδώ.

Το έχει κανείς να μας πει;

Παιδια ειναι απλα τα πραγματα!

Αν ψαχνετε για κουτι που να κραταει σε ηρεμια τα αυτακια σας αβλεπη το Cosmos RC-1000!

Απο την αλλη βεβαια αν ψαχνετε για κουτι που προκειτε να τοποθετησετε υδροψυξη τοτε πατε σε Cosmos S

Μπα, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, με την έννοια ότι χρειάζονται λιγότεροι ανεμιστήρες στο Cosmos S.

Άλλαξα πρόσφατα το κουτί από TJ07 σε Cosmos S.

Είχα σύνολο 8 ανεμιστήρες (3χ80mm zalman~800rpm: 2 εισόδου, 1 zalman για το northbridge, 5x120mm: 2 zalman~800rpm εξόδου, 2 zaward~1000rpm στο ψυγείο, 1 zalman~800rpm στο δίσκο) και ακουγόταν ένα ελαφρύ φύσημα.

Τώρα έχω 3χ120mm nexus nf-p12~1000rpm για ψυγείο, 1χ120mm coolermaster του κουτιού~800rpm για δίσκο, 1χ120mm zalman~800rpm για northbridge και ακούγεται το ίδιο.

Τον πλαϊνό δεν το έχω ανοίξει ακόμα...

O θόρυβος σε ένα κουτί εξαρτάται περισσότερο από τον αριθμό, το είδος και την ταχύτητα περιστροφής των ανεμιστήρων που έχει πάνω. Όποιο κουτί και αν έχεις, αν χρησιμοποιείς καλούς ανεμιστήρες σε μέτριες/αργές ταχύτητες και με πλαστικές βίδες (σιλικόνης) γλυτώνεις τα κέρατά σου σε θόρυβο. Το είδος του κουτιού δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό, εκτός φυσικά και αν σε ενδιαφέρει πολύ ο θόρυβος (οπότε πάμε σε άλλα θέματα μετά όπως ηχομόνωση, υλικά περιορισμού των ταλαντώσεων κτλ κτλ).

Παιδιά αναμένω από μέρα σε μέρα ένα cosmos-s δείγμα από την coolermaster, όπως και μια ωραία ψύχτρα.

Κάντε υπομονή, λογικά τρίτη-τετάρτη το αργότερο θα κάνω review ;)

Θα ελέγξω τα πάντα σχετικά με το θόρυβο κτλ με τους ανεμιστήρες που έχει πάνω εννοείται.

@ mihalis2001gr

Όταν λες "περιμένω" τι εννοείς? Έχεις κατάστημα? Δουλεύεις σε κανένα Πλαίσιο?

Ούτε κατάστημα έχω, ούτε δουλεύω πουθενά(φοιτητής είμαι).

Περισσότερα από δευτέρα με review του cosmos-s και της Hyper Z600 :happy2:

με το τσιγκέλι θα στα βγάλω.... :hm:

1. έχεις κάποια ιδιότητα που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο?

2. στο τέλος τα επιστρέφεις ?

1.Δεν έχω κάποια ιδιότητα(πχ εργασία) που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο.Γνωριμίες έχω και είπα να τις εκμεταλευτώ για να κάνω κάνα review.Tόσες ώρες περνάω στο lab, ας φανώ και σε κάτι χρήσιμος :)

2.Θα επιστραφούν στο τέλος, άμα ήταν να τα κρατάω θα είχα μια αποθήκη γεμάτη τώρα :hehe:

Παιδια...Σαν κατοχος του Cosmos S μπορω να πω οτι δεν κανει θορυβο...ειναι και αναλογα τον ανθρωπο..εγω παντος που εχω επανω 6*120mm,1*200mm,3*80mm,3*40mm ανεμιστηρες και οι 3 απο τους 120αριδες ειναι στις 1400rpm,ο 1ας στις 1600 και οι 2 στις 1200 δεν κανει τον παραμικρο θορυβο...

Παντος φοραει επανω τους 120αριδες ψοφιοcoolermaster ανεμιστηρες που ειναι παντελως αθορυβοι...

Αλλωστε σκευτομαι να βαλω αλλον εναν 120mm στις 1600rpm...

Συμπερασματα δικα σας...:cool:

Να υποθέσω ότι το 20άρι fan φυσάει τα υπόλοιπα...? :p

6+1+3+3=13 fans

OMFG! :-O :-O :-O :o:slap: :clap: ...και σου "Κάηκε το ΜΟΦΕΤ" ?

εγω παντος που εχω επανω 6*120mm,1*200mm,3*80mm,3*40mm ανεμιστηρες και οι 3 απο τους 120αριδες ειναι στις 1400rpm,ο 1ας στις 1600 και οι 2 στις 1200 δεν κανει τον παραμικρο θορυβο...

Υπάρχουν και αυτά :flower:

HANDSFREE2.jpg

image025.jpg

image026.jpg

:p:P:P:P:P

εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τον θορυβώ

στα υπόψιν έχω αντικαταστήσει τον πλαϊνό ανεμιστήρα με πλέξη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.