Jump to content

Πολύ χαμηλή ταχύτητα σε flashaki

HotPeanut

Recommended Posts

Έχω vista 32. Ενώ όλα στην αρχή ήταν καλά, δλδ έβαζα το φλασάκι πάνω και έκανα μια αντιγραφή αρχείων από και προς το σκληρό με την κανονική ταχύτητα που μπορεί να πιάσει ένα φλασάκι. Τώρα όμως στα καλά καθούμενα η ταχύτητα αυτή έπεσε στα 80ΚB/sec :crazy:

Τι μπορεί να φταίει? Δεν μοιράζεται σωστά ο δίαυλος?

Μήπως υπάρχει έντονο fragmentation σε κάποιο από τα δυο? Είτε στο δίσκο είτε στο φλασάκι. Το φλασάκι όταν το δοκίμασες και μετέφερε με 80ΚΒ ήταν μήπως γεμάτο?

Το κάνει σε όλα τα φλασάκια ή μονο στο συγκεκριμένο?

Δεν έχω άλλο να δοκιμάσω. Αλλά θα το δοκιμάσω μια στον άλλον υπολογιστή που έχει xp να δω αν το κάνει, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. :wall:

Aπό την άλλη ενώ έχω κάνει το ΑutoPlay enable, όταν καρφώνω το φλασάκι δεν δουλεύει. Σε cd και τέτοια δουλεύει το AutoPlay κανονικά. :blink:

Λοιπόν κάνε τα εξής: κατ'αρχήν δοκίμασε το σε άλλον υπολογιστή. Δεύτερον, δοκίμασε στο δικό σου υπολογιστή ένα άλλο φλασάκι όπως σωστά είπε ο φίλος tomtoub και τέλος ρίχτου ένα format (όχι quick αλλά κανονικό). Με αυτά αποκλείεται να μη βγάλεις συμπέρασμα για το που είναι το πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.