tempo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 καλησπέρα,μήπως γνωρίζει κανείς να μου δώσει πληροφορίες για το http://www.sedo.comτο μόνο που γνωρίζω είναι ότι εκεί μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις domain name.Δεδομένου ότι θέλω να πουλήσω το domain μου θα ήθελα να μου πείτε:1. μπορείς να βάλεις το domain μόνο σε δημοπρασία ή απλά πώληση;2. είναι ασφαλής η συναλλαγή; έχει κανείς εμπειρία συναλλαγής μέσω του sedo?3. νομικά πως καλύπτεται η συναλλαγή (δηλ. η μεταβίβαση του ονόματος4. μπορείς να πουλήσεις μόνο domain ή και τον συνδυασμό domain+περιεχόμενο για κάποιο ήδη στημένο siteαυτά καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη.Νομίζω ότι ακόμη και αν δεν καταφέρω να πουλήσω το site μου θα έχω μια εκτίμηση πόσο στοιχίζει πάνω-κάτω.ευχαριστώ
jpavly Αύγουστος 7, 2008 #2 Αύγουστος 7, 2008 Αν ξαναδώ άλλη φορά link στο site σου θα αναγκαστώ να σου αφαιρέσω την πρόσβαση από το thelab. Έχεις postάρει links σου ήδη αρκετές φορές. Πες το πρόβλημα σου χωρίς "γκρίζες" διαφημίσεις σε παρακαλώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.