BUSBAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 Αφου ξενερωσα με τα καμενα ντιμακια αποφασισα να κανω λιγο oc τις αλλες 2!!!Κατ αρχην ηθελα να σας ενημερωσω οτι ειμαι λιγο Noobas οσον αφορά το oc γι αυτο και ζηταω την βοηθεια σας. Το προβλημα ομως ειναι οτι προσπαθησα να ανεβασω το FSB απο 450 σε 465-470 αλλα ματαια.Μου αρεσει που ηθελα να το παω και πολυ παραπανω!.Τις μνημες μου τις εδειχνε ως 1880 πλεον αλλα πηγαινε να ανοιξει και συνηθως κολουσε στην φορτωση τwν windows(ultimatex64).Δοκιμασα να ανεβασω πολλα voltage οπως και λιγο τα timings των Ram αλλα δεν εβγαινε τιποτα :lock::lock: Αν εχει καποιος παρομοιο συστημα η ειναι γνωστης αυτου του hardware τον παρακαλω πολυ αν μπορει να με βοηθησει επιτελους να στησω το pc οπως πρεπει !!Και μια ερωτηση ειναι καλυτερα να εχεις 4 απο αυτες τις ραμ η 2 και υπερχρονισμενες???? :bye::bye:
mariosalice Αύγουστος 7, 2008 #2 Αύγουστος 7, 2008 Δεν μπορώ να φανταστώ υπολογιστή με 2GB μνήμη.Μόνο στα laptop δικαιολογείται τόσο λίγη μνήμη.Όσο για τον υπερχρονισμό, ε θα κάνεις κι απ' αυτό.Μια χαρά υπερχρονίζουν και τα 4GB.Σήμερα μάλιστα με τα EPP και EPP2 (Nvidia SLI και Intel Extreme Memory Profiles) είναι γελοία εύκολο να υπερχρονίσεις τις μνήμες.
ChSin7 Αύγουστος 7, 2008 #3 Αύγουστος 7, 2008 Δεν μπορώ να φανταστώ υπολογιστή με 2GB μνήμη.Μόνο στα laptop δικαιολογείται τόσο λίγη μνήμη. :worship:Δεν μπορείς δηλαδή, να φανταστείς Η/Υ χωρίς Vista ? (παίζουν καλά με 2 GB ή θες 4GB ?) Γιατί τα ΧΡ/Linux μια χαρά παίζουν με 2GB. bytheway: Δοκίμασες Vista 32bit - 4GB με 2χ4850 ή 2χ3870 ή 2χ8800GTS ή 280GTX να δείς τι ελεύθερη μνήμη μένει ? (κάτω από τα 3GB)
Κωστάκης Αύγουστος 7, 2008 #5 Αύγουστος 7, 2008 Δεν μπορώ να φανταστώ υπολογιστή με 2GB μνήμη.Μόνο στα laptop δικαιολογείται τόσο λίγη μνήμη. Μήπως είμαστε λίγο πλεονέκτες???
mariosalice Αύγουστος 7, 2008 #6 Αύγουστος 7, 2008 Ακόμα και στα 32bit WinXP υπάρχει μεγάλη διαφορά με 4GB.Με τις τιμές που έχουν οι DDR2 μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχει κάποιος 4GB μνήμη.
junior-21- Αύγουστος 7, 2008 #7 Αύγουστος 7, 2008 Σε ddr3 όμως οι τιμές είναι δυσβάστακτες... Βάλε ότι θές και υψιλούς χρονισμούς για να δεις διαφορές από ddr2, άρα δεν είναι και κάτι απλό...
daemon13 Αύγουστος 7, 2008 #8 Αύγουστος 7, 2008 Δεν μπορώ να φανταστώ υπολογιστή με 2GB μνήμη.Μόνο στα laptop δικαιολογείται τόσο λίγη μνήμη. Όσο για τον υπερχρονισμό, ε θα κάνεις κι απ' αυτό. Μια χαρά υπερχρονίζουν και τα 4GB. Σήμερα μάλιστα με τα EPP και EPP2 (Nvidia SLI και Intel Extreme Memory Profiles) είναι γελοία εύκολο να υπερχρονίσεις τις μνήμες. εγώ μπορώ... το πσ μου τ ώρα έχει 1 gb μνήμη...και μια χαρά τρέχουν τα vista.άσχετο αν δουλεύω συνεχώς στο partition με τα χp
ChSin7 Αύγουστος 7, 2008 #9 Αύγουστος 7, 2008 Ακόμα και στα 32bit WinXP υπάρχει μεγάλη διαφορά με 4GB.Με τις τιμές που έχουν οι DDR2 μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχει κάποιος 4GB μνήμη. Ανάλογα τι έχεις επάνω.... γιατί : Οχι, αλλά εμένα συνέβει το αντίθετο.Εχω 3GB Ram στα WinXP. Πρίν είχα μια 9800GTX και την έβλεπε όλη την μνήμη. Τώρα που έχω 4870 Crossfire (δηλ. 2 * 512MB), τα Windows αναφέρουν ότι έχω 2.75GB μνήμη. Αν υποθέσουμε ότι 2GB κοστίζουν 40Ευρώ (και 4GB 80Ευρώ), τότε τα 0.75GB που βλέπεις παραπάνω μπορεί να σου κοστίσουν 40Ευρώ !!!! Aκριβά δεν βγαίνει για 0.75GB ??? Με 40Ε έχεις 2GB και για 2.75GB (+0.75GB) σκας άλλα 40 ?? Φαντάσου να υπολογίζαμε με τιμές DDR3
BUSBAS Αύγουστος 7, 2008 Author #10 Αύγουστος 7, 2008 Δεν μπορώ να φανταστώ υπολογιστή με 2GB μνήμη.Μόνο στα laptop δικαιολογείται τόσο λίγη μνήμη.Όσο για τον υπερχρονισμό, ε θα κάνεις κι απ' αυτό.Μια χαρά υπερχρονίζουν και τα 4GB.Σήμερα μάλιστα με τα EPP και EPP2 (Nvidia SLI και Intel Extreme Memory Profiles) είναι γελοία εύκολο να υπερχρονίσεις τις μνήμες.Μακαρι να ειναι ρε φιλε μου αλλα εδω τις 2 δε μπορεσα τις 4 θα μπορεσω?? Αν μπορεις να μος πεις καποιες γενικες ρυθμισεις για τις 2 μονο που ισως δε ξερω πες μου σε παρακαλω!!!
TifoziF1 Αύγουστος 7, 2008 #11 Αύγουστος 7, 2008 :worship: μπλα μπλα μπλα Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία σου φίλε. Άλλο το να μην συμφωνείς και άλλο το να ειρωνεύεσαι. Στο θέμα: Δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες για το σύστημά σου, και δεν έχω και παρόμοιο να βοηθήσω περισσότερο. Τα 4χ1GB υπερχρονίζονται και αυτά. Απλά με 2χ1GB θα φτάσεις πιο ψηλά και εξαρτάται και από την μητρική (σε τι κομμάτι έχεις πέσει) άν τα 4χ1 θα φτάσουν κοντά στα 2χ1 και πολλές φορές και από το BIOS που έχεις επάνω.
BUSBAS Αύγουστος 7, 2008 Author #12 Αύγουστος 7, 2008 Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία σου φίλε. Άλλο το να μην συμφωνείς και άλλο το να ειρωνεύεσαι. Στο θέμα: Δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες για το σύστημά σου, και δεν έχω και παρόμοιο να βοηθήσω περισσότερο. Τα 4χ1GB υπερχρονίζονται και αυτά. Απλά με 2χ1GB θα φτάσεις πιο ψηλά και εξαρτάται και από την μητρική (σε τι κομμάτι έχεις πέσει) άν τα 4χ1 θα φτάσουν κοντά στα 2χ1 και πολλές φορές και από το BIOS που έχεις επάνω. Oti εχω ειναι αυτα στην υπογραφη μου.Το bios ειναι το τελευταιο το 1007!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.