nobig Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2008 Καλημέρα παίδεςΑγόρασα μια Viera TH-37PX8E Plasmawww.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1114735και την έχω συνδέσει με το laptop μου μέσω HDMI που έχει μια 8600 gt. Τα προβλήματα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω 1:1 mapping της ανάλυσης, ακόμα και αν πάω να προσθέσω την ανάλυση της οθόνης 1024Χ720 το panel της nvidia μου λέει ότι δεν μπορεί να την προσθέσει. Επίσης εχω tearing σε γρήγορες σκηνές, σαν να είναι απενεργοποιημένο το Vsync. Στην οθόνη του υπολογιστή δεν έχω tearing και το Vsync είναι ενεργοποιημένο απο τους driversΤα φώτα σας:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 http://www.entechtaiwan.com/util/ps.shtmΔοκιμασε μεσω powerstripe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Αύγουστος 7, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Αυτό για το mapping για το tearing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Για το mapping σιγουρα θα σου βγαλει οτι αναλυση θες...οσο για το tearing μπορει να ειναι και θεμα panel.. παντως απο το προγραμματακι αυτο μπορεις να κανεις πολλα οποτε πειραματισου λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Δοκιμασε με vga καλωδιο για το 1:1. Τουλαχιστον σε lcd μεσω hdmi δεν υποστηριζετε παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 9, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2008 καταρχην δε θες 1024χ720 για 1:1 αλλα 1024χ768! (τετοιο πανελ φοραει) Η αναλυση ειναι κλασσικη αναλυση 4:3 (και ας ειναι η tv 16:9) και δε χρειαζονται τανζανιες στην καρτα γι ανα την επιλεξεις, θα την εχει σιγουρα. Αποκει και περα θα σου συνιστουσα να της δινεις σημα 1080p και να αφηνεις το scaler της που ειναι εξαιρετικος να κανει τη δουλεια του γιατι δυστυχως στη native αναλυση ειναι ψιλοαπαραδεκτη για χρηση PC (οχι οτι με το να δωσεις; 1080p μεταμορφωνεται, αφου παλι τα ριχνει για να τα δειξει αλλα περιεργως δειχνει καλυτερα...). Στα λεω εκ πειρας γιατι εχω το προηγουμενο μοντελο την 42PX7 , και εκει που εχω καταληξει ειναι οτι για χρηση desktop/internet κλπ ειναι απλα απαραδεκτη δε μπορεις να δεις τα γραμματα σωστα κλπ, αλλα για ταινιες/τηλεοραση ειναι αριστη γιατι παρα την περιεργη αναλυση ο scaler της κανει θαυματα και παρουσιαζει πολυ καλο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Αύγουστος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Δεν νομιζω οτι θα παιξει σε 1080p λογω του οτι ειναι hdready και οχι fullHd.Οποτε μαλλον πας για 720p το οποιο ειναι και αυτο μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Αύγουστος 18, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 το δεχεται το 1080p κανονικοτατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 18, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Εχεις σε clone mode την tv ή διαμορφωμενες ανεξαρτητα?Αν εχεις clone mode δεν δοκιμαζεις μια και την αλλη επιλογη?Ισως λυθουν και τα δυο σου προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 18, 2008 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 ΕυκρίνειαHD Ready / 1080pΑνάλυση1024 x 7203 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣελεος οτι να ναι γραφει το site.δες το manual καλυτερα για το τι αναλυση ειναι η native Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Πάιδες δοκίμασα ότι μου είπατε με 2 διαφορετικά αποτελέσματα. Όταν απο τους drivers της nvidia επιλέξω adapter scaling h κάρτα γραφικών μου τρώει απο την οθόνη γύρω γύρω γύρω στους 2-2,5 πόντους εικόνα αλλά έχω εικόνα σε όλη την οθόνη. Αν επιλέξω monitor scaling έχω όλη την πληροφορία αλλά η εικόνα μπαίνει μέσα στην οθόνη 2 πόντους. Έχω δηλαδή ένα μαύρο κάδρο το οποίο όσο και να μεγεθύνω την εικόνα μέσω τηλεόρασης δεν μπορεί να καλυφθεί απο εικόνα. Τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.