morius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2008 Γεια σας παιδιά. Επιτέλους μετά από 1 μήνα κατάφερα να βάλω xp στο λαπτοπ βρήκα όλους τους drivers όλα τέλεια. Και εδώ και μία ώρα ψάχνω τους drivers της vga αλλά τίποτα. Μπορείτε να με βοήθησετε σας παρακαλώ. Η κάρτα είναι nVidia Geforce 8600M GS 256MB drivers για xp!!!! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2008 Μπες εδώ, πάτα "Downloads" και πήγαινε: Xtreme-G Mobile nVidia Drivers > XG Mobile nVidia Drivers XP 32/64 και κατέβασε αυτούς που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafiropo Αύγουστος 6, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2008 http://www.x-drivers.com/catalog/drivers/video_cards/companies/nvidia/models/geforce_8_mobile_series/8404.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Αύγουστος 6, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2008 zafiropo αυτό που μου έδωσες δεν δουλεύει μου λέει ότι δεν υπάρχει ένα αρχείο.Κάτι ακόμα τώρα έχω πάει στο tweakerForce και ψάχνω πιο να κατεβάσω. Ρε παιδιά από τι εξαρτάται κατι νούμραο που υπάρχουν 163, 175 κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2008 Μα μόνο δύο έχει, ένα για XP 32 και ένα για XP 64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Αύγουστος 6, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2008 OK το βρήκα. Thnx παιδιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.