Jump to content

D-Link 2640 B(v2) και port(α να το πεταξω) forward

MADKiller7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια παιδια,εχω ενα D-Link 2640B version 2 (αυτα που δινει η forthnet) με περασμενο το firmware ver 4.0,ολα καλα με το router εκτος του οτι δεν μπορω να ανοιξω ports για καποια προγραμματα utorrent,aMSN και 1-2 αλλα,εχω διαβασει στο νετ,εχω δοκιμασει ο ιδιος αλλα δεν ανοιγει τις πορτες γενικα,εκλεισα to Firewall του Kaspersky,ανοιξα και απο εκει περα μηπως παιζει τιποτα αλλα τζιφος,ολα δουλευαν αριστα με το USR 9105 μεχρι πριν 3 μερες.

Έχεις ρίξει μια ματιά εδώ? Αν έχεις και κάποιο άλλο μηχάνημα το οποίο να μην έχει πολλά πολλά πάνω του κανε και μια δοκιμή και σε εκείνο.

To εχω "ξεσκoνισει" το λινκ που εδωσες,δεν μου ανοιγει ports.

Εχει κανεις αλλος το ρουτερ αυτο να βοηθησει λιγο?

Για οσους εχουν το ιδιο προβλημα να βαλουν το firmware EU_3.06b1 στο οποιο δουλευουν ολα κανονικα.Εστειλα e-mail στην εταιρια,ελπιζω να το διορθωσουν γιατι φαινεται καλο router μεχρι στιγμης.Ας ελπισω οτι θα απαντησουν η να στειλουν κανα beta firmware με νεα εκδοση χωρις προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.