Jump to content

Ε8400 πειτε μου τι παιζει ρε παιδια...

KoNiNoS

Recommended Posts

Καταρχην γεια σε ολους, ειναι το 1ο μου ποστ στο φορουμ και δεν ξερω αν εχω κανει κατι λαθος οποτε...διορθωστε με!!

γκουχ...γκουχ στο θεμα μας!! :tomato:

λοιπον 3 αποριες..

95426354fs4.jpg

1) ενω στο system propeties λεει οτι ο επεξεργαστης ειναι στα 3,83ghz στο cpu-z λεει οτι ειναι στα 2,55

2)το FSB λεει οτι ειναι στα 1700 ενω η μητρικη μου παι μεχρι 1600 (ετσι λεει τουλαχιστον αν και δεν με χαλαει να τρεχει στα 1700 αλα μαλον κατι δεν παει καλα btw εχω την Asus p5q)

3)στο bios εχω βαλει multiplier x9 αλα μαλον ειναι στο 6..

Σας ευχαριστω εκ τν προτερον

Καλωσηρθες φιλε σου ευχομαι να γινεις ενασς καλος λαμπιτης...αναλογη ερωτηση εχει ξαναγινει, η απαντηση βρισκεται στο bios στις ρυθμισεις του cpu ειναι καπου που λεει speedstep/eist αυτο σε εσενα ειναι enable αμα το κανεις disable θα δεις κανονικα στο cpu-z αυτα που εχεις ορισει εσυ... να ξερεις αν το κανεις disable οτι θα εχεις μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος γιατι ολα δουλευουν στα μεγιστα οπως τα εχεις ορισει...Καλο θα ηταν παντα να ψαχνεις πριν κανεις θεμα και ποσταρεις γιατι αυτο που ψαχνεις μπορει ηδη να υπαρχει...κοιτα εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?t=53492

ΦΙΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει δίκιο ο Κωστάκης...ο KoNinos είναι νέο μέλος και έγινε για να μάθει. Δεν γίνεται να του λέμε να ψάξει πριν κάνει το πρώτο του post χωρίς να ξέρει τι ακριβώς "φταίει" για το πρόβλημα/απορία που έχει.

εχετε δικαιο αλλα και εγω ολα αυτα του τα ειπα φιλικα και δεν ειχα καμι προθεση συγνωμη αν το υφος μου ηταν περιεργο...εδω ειμαστε μελη για να μαθαινουμε ολοι εγω ετσι πιστευω....

Είπαμε στην περίπτωση σου δε γινόταν να το ψάξεις αφού δεν ήξερες περί τίνος επρόκειτο. Οπότε μη ζητάς συγγνώμη. Απλώς την επόμενη φορά που έχεις κάποια απορία, κάνε μια γρήγορη αναζήτηση και αν δε βρεις αυτό που ζητάς εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε. Άντε καλή αρχή στο forum...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.