Jump to content

ΝΕΑ MOTHERBOARD

Jim@kiS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια 8ελω να παρω ενα καινουριο ΜΟΒΟ αλλα δεν ξερω πιο να επιλεξω;)Ολοι μου λενε για STRIKER αλλα οσοι γνωστοι μου την εχουν παρει εχει λεει πολλες ασιμβατοτητες. . .Εσεις τι πρωτεινετε????:crazy:

Ξεκίνα απο την αρχή. Τι θές :

- Raid ?

- Sli ?

- Crossfire ?

- Δισκοι

- DDR 3/2 ?

- OverClock/Ψύξη ? ( και πόσο ? )

- Χρήμα ?

Δέν θα έλεγα οτι αξίζει, γιατί θα δώσεις και άλλα 300 ευρώ για μνήμες, και δέν θα είναι συμβατική με τους Nehalem

Καλύτερα μία λύση με ddr2.

Ναι αλλα ακομα ddr2 8α εχω???:nothing:8α εχει ομως τρελες διαφορες σε σχεση με ddr2 σωστα???εσυ τι λες να κανω?? και πιο μοντελο???

Ενδιαφέραι για o/c?

Τί cpu θές να πάρεις?

Διαφορές δέν θα δείς με τις υπάρχουσες ddr3,τόσο που να αξίζουν τα +200 με 300 ευρώ

Για 6750 cpu δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω από 169 ευρώ που κάνει η P5Q Deluxe. Οι φθηνές ddr3 είναι χειρότερες από ddr2 και κάνουν τα διπλά λεφτά ;)

Ειμαι αναμεσα σε 2 στην ASUS MAXIMUS EXTREME και ASUS P5E64 WS EVOLUTION ποια λετε??και με τι μαρκα ram ??

:cry:

Αν στην σωνεχεια αλλαξω cpu 8α κανω σιγουρα o/c

Απλα αωτο που φοβαμε τωρα ειναι ποια να επιλεξω απο τις 2 γιατι φοβαμε για συμβατοτητες με ram. . . .

Γιατι χωρις λογο ???Δεν 8α ειναι καλα να το φτιαχνω σιγα σιγα το pc αντι να μεινω πισω???Παιδια πειτε μου μια λυση εσας 8α εμπειστευτω. . .:fun:

πρόσεξε σε λίγο καιρό έρχονται οι nehalem οπότε αφού έχεις ένα αρκετά καλό σύστημα και δεν έχεις κανέναν pentium 4 πάρε μια μητρική τώρα και μην πετάξεις τα λεφτά σου.Κράτα τα να φτιάξεις ένα καλύτερο σύστημα την ώρα που θα έρθουν οι nehalem.Μια χαρά αντέχει πιστεύω το σύστημα σου.Τώρα αν επιμένεις η evolution είναι καλύτερη στο overclocking.

πρόσεξε σε λίγο καιρό έρχονται οι nehalem οπότε αφού έχεις ένα αρκετά καλό σύστημα και δεν έχεις κανέναν pentium 4 πάρε μια μητρική τώρα και μην πετάξεις τα λεφτά σου.Κράτα τα να φτιάξεις ένα καλύτερο σύστημα την ώρα που θα έρθουν οι nehalem.Μια χαρά αντέχει πιστεύω το σύστημα σου.Τώρα αν επιμένεις η evolution είναι καλύτερη στο overclocking.

+1 thumbsup

nehalem???νεα cpu???Χιλια ευχαριστω παιδια εισαι φοβεροι. . .Το παω πολυυυυ αυτο το site και συγνωμη αν σας επριξα:cry:

Οι nehalem θα έχουν άλλο socket για αυτό σου το λέμε...

Πάντως άν δεν σου έχει χαλάσει το mobo σου κάνε υπομονή και οικονομία να τα πάρεις όλα μαζί. mobo+cpu+ddr3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.