Jump to content

Αγορά Web Cameras...

phantom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Logitech QuickCam Sphere MP

Logitech QuickCam Sphere AF

Έχει δουλέψει κανείς αυτές τις 2 web cameres?

Απο ποιότητα εικόνας τι λένε?

Ο μηχανισμός? Αντέχει? η θα μου μείνει στα χέρια?

Και οι διαφορές μεταξύ τους? Είναι μεγάλες ή δεν αξίζει τον κόπο να πάρω την μεγάλη?

Τέλος... έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη, σε ίδια περίπου χρήματα?

εγω καποτε σκεφτομουν για την af. αλλα πολλα τα λεφτα. για καμερα δε ξερω αν αξιζει να δωσει κανεις τοσα πολλα. βεβαια την περνεις μια φορα και σου μενει,επομενος ειναι καλυτερα να παρεις κατι καλο, αλλά απο την αλη...αμα το θες για msn και η mp δε θα ειναι ασχημη. στην τελικη οι αλοι θα σε βλεπουν οχι εσυ αυτους....παρε κατι οικονομικο

Βγαίνω λίγο εκτός των επιλογών σου και σε πάω στην QuickCam Pro 9000 την οποία πλήρωσα 110€ πριν μερικούς μήνες.. πολλά λεφτά ναι αλλά είναι σούπερ.

Ακόμα και με κλειστά φώτα ο μηχανισμός RightLight φωτίζει την εικόνα μόνο του. Έχει auto focus και auto zoom και μπορεί να ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου σου. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αν και επαναλαμβάνω ότι η τιμή είναι υπερβολική για webcam.

Την μηχανική κίνηση την θέλω για "έλεγχο χώρου" όταν είμαι μακριά απο το σπίτι...

Και cameres με μηχανική κίνηση δεν έχω δει και πολλές κάτω απο 100€...

Επίσης η AF είναι και HD (Video capture: Up to 1600 by 1200 pixels)...

Πιστεύω πως για αυτά που προσφέρει, έχει καλή τιμή... εκτός και αν έχει να προτείνει κανείς καμία άλλη...

Βγαίνω λίγο εκτός των επιλογών σου και σε πάω στην QuickCam Pro 9000 την οποία πλήρωσα 110€ πριν μερικούς μήνες.. πολλά λεφτά ναι αλλά είναι σούπερ.

Ακόμα και με κλειστά φώτα ο μηχανισμός RightLight φωτίζει την εικόνα μόνο του. Έχει auto focus και auto zoom και μπορεί να ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου σου. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αν και επαναλαμβάνω ότι η τιμή είναι υπερβολική για webcam.

πολυ καλη επιλογη φιλε μου! αυτην εχω βαλει στο ματι και εγω. (που θα παει θα την αγορασω ελπιζω φετος!! )

κατα τα αλλα πλεον ειναι σε πολυ καλη τιμη!! :http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978345&product=994030.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.