morius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 Γεια σας!! Λοιπόν έψαχνα τις προάλες να πάρω ένα laptop που θέλει η μάνα μου (άσχετη τελέιως με τα pc και θέλει λέει τώρα να μάθει) και είχα βρει ένα asus πολύ μικρό με 7" οθόνη (α ξέχασα το θέλει και μικρό)Αλλά εχθές βρήκα αυτό που θα βγει τον Σεπτέμβριο και εκτός του ότι είναι πανέμορφο, http://www.acer.com/aspireone/ έχει και πολύ απλό linux λειτουργικό. Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε και μετά κάτω αριστερά πατηστε user interface να κάνετε μια μικρή ξενάγηση.Μαγαζια στην ελλάδα το έχω ήδη στα site τους σε τιμές περίπου 320€ αν θυμάμαι καλά. Με μια αναζήτηση στο skroutz θα βρείτε.Δείτε και πείτε μου την γνώμη σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Αύγουστος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Ένα ακόμα netbook. Καλό φένεται.Δες εδώ για τι αλλές επιλογές έχεις. Για την ώρα στην Ελλάδα υπάρχει μονο το asus eee και το msi wind απ' ότι έχω δει. Τον επόμενο καιρό φαντάζομαι θα εμφανιστούν κι άλλα και στην ελληνική αγορά.Οι 7" είναι πολύ λίγες (για μένα τουλάχιστον), με τις 9" θα παλεύεται πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Xp θα τρέχει?Drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Αύγουστος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Ναι θα υπάρχει και xp version. Αναφέρεται και στα δυο παραπάνω site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Στο site της acer που κοίταξα δέν είδα να ανφέρει κάτι για xp.Operating system Linus Linux Lite version γράφει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Αύγουστος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Στο faq λεει start-up time για την xp έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Αύγουστος 7, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Ένα ακόμα netbook. Καλό φένεται.Δες εδώ για τι αλλές επιλογές έχεις. Για την ώρα στην Ελλάδα υπάρχει μονο το asus eee και το msi wind απ' ότι έχω δει. Τον επόμενο καιρό φαντάζομαι θα εμφανιστούν κι άλλα και στην ελληνική αγορά.Οι 7" είναι πολύ λίγες (για μένα τουλάχιστον), με τις 9" θα παλεύεται πιστεύω.το έχω δει το asus αλλά δεν λέει μπροστά στο acer (για μενα) το acer είναι πολύ πιο όμορφο έχει 80GB δίσκο ενώ το άλλο μόλις 4GB και έχει και μεγαλύτερη οθόνη!!! 7inch όπως λες και εσύ είναι πολύ άβολο!!!Ναι θα υπάρχει και xp version. Αναφέρεται και στα δυο παραπάνω site.Κάπου διάβασα στα πρώτα review Που είδα λένε ότι θα συνοδεύεται από cd με drivers!!! Τώρα δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Αύγουστος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Κάποιος mod ας το πάει και στο mobile computing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.