tsofras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 Καλησπέρα παίδες, έχω ένα προβληματάκι.Πρόσφτα έκανα αναβάθμιση την γραμμή μου απο 1Mbit σε 24Mbit ΄συνδεση ConnX.Το πρόβλημα είναι ότι μετά απο κάποια ώρα φαίνεται να μπουκώνει το rooter και να κόβεται η συνδεση γιατί όταν κάνω restart το rooter η σύνδεση επανέρχεται κανονικά.Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Το rooter είναι ADSL2+ συμβατό και έχει το τελευταίο firmware.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Αύγουστος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Μείωσε τις συνδέσεις στα τορρεντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Αύγουστος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 κατεβάζω συνήθως απο Rapidshare όχι με torrents Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Μπορείς να δεις καθόλου στατιστικά στο router την ώρα που μπουκώνει; Πχ cpu utilization, memory allocation. Αν κάνεις down-up το pppoe (ή pppoa) παίζει ή θέλει αναγκαστικά restart για να λειτουργήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Αύγουστος 5, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 αν δεν κάνω λάθος μπορώ να δώ στατιστικά , αλλα δεν θυμάμαι τιμές. Μπορώ να το κοιτάξω αν ξαναμποθκώσει.Τώρα για το down-up που λές δεν το καταλαβαίνω οπότε δεν το έχω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Αύγουστος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα... δεν θυμαμε εαν ειναι ακριβος το ιδιο μοντελο.Εμενα γινεται οταν κατεβαζει το δευτερο PC απο emule.Του κανω reset, δεν δουλευει internet, και στο δευτερο reset ξεκολλαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Αύγουστος 5, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 ε ναι και εμένα κάπως έτσι είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Network > Advanced > NAT στο Max NAT/Firewall Session Per User βάλτε 2048. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Αύγουστος 5, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 xmmmm θα το δοκιμάσω και θα σου πώ ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας μέχρι στιγμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Αύγουστος 8, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 φίλε wrong method δεν την βρήκα την επιλογή που πρότεινες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Αύγουστος 8, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 To ίδιο router έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα!Βέβαια εμένα συγχρονίζει στα 10.Και cpu-memory είναι γύρω στο 10 και 40% αντίστοιχα.Εσένα στα πόσα συγχρονίζει η γραμμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 8, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Αύγουστος 8, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 Μα καλά γκαβός είμαι? Σε αυτή τη σελίδα το κοίταγα :SΝα σαι καλά και πάλι wrong method θα το κοιτάξω πάλι..."Εσένα στα πόσα συγχρονίζει η γραμμή?" πως το βλέπω αυτό΄? Πάντως αν θυμάμαι καλά το CPU πρέπει να ήταν γύρω στο 62% Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 8, 2008 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 Αυτό θα το δεις στην αρχική σελίδα (status) στο tab "Interface Status" DSL/rate XXXXX kbpsΤο CPU Usage που αναφέρεις είναι πολύ,σε μένα είναι 10-11% μόνιμα.Μήπως έχεις βάλει πολλά rules στο firewall ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Αύγουστος 8, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 To δικό μου δείχνει οτι δεν υπερφορτώνει πλέων, με τα 2048. Αλλά δεν παύει να χάνει την σύνδεση με το internet.... P-660HW-D1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 8, 2008 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 Αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα του router,ίσως έχει πρόβλημα η γραμμή σου.Φαντάζομαι ότι έχεις check-άρει τα πάντα από τη δική σου πλευρά (καλώδια,φίλτρα κτλ)Πόσο είναι το Output Power;πάνω από 15-20 dBm δείχνει πρόβλημα.Το κάνει μόνο με το emule ανοιχτό;μείωσε τα connections (βάλε 200-300 ή 250-400) ρίξε και μια ματιά στο log και τα ξαναλέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Αύγουστος 8, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 Απο θόρυβο είμαιnoise margin upstream: 25 dboutput power downstream: 7 db attenuation upstream: 2 dbnoise margin downstream: 31 dboutput power upstream: 11 db attenuation downstream: 11 dbΘα τσεκάρω εαν φταίει το emule, το οποίο δεν το εχω εγκαταστήσει στον δικο μου PC αλλα τρέχει απο το PC της γυναίκας οταν κατεβάζει μπ3.Και τα 2 ειναι συνδεμενα με lan , το δικο μου απευθείας και το άλλο με powerlineΚαλώδια και φίλτρα ειναι καινούρια και προβλεπόμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 8, 2008 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 Με βάση αυτά που ξέρω,βρίσκω τη γραμμή σου εξαιρετική. Μήπως παίζουν τίποτα διπλά τηλέφωνα στο ίδιο κανάλι;κάποιο ασύρματο που παρεμβάλεται κάπου; έχω αρχίσει να μένω από ιδέες Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Αύγουστος 8, 2008 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 body {margin:8px} .tr-field {font:normal x-small arial}Μένω μερικές δεκάδες μέτρα απο το τηλ κέντρο του Μονοδρυου και υπάρχουν ελάχιστες συνδέσεις στην περιοχή:fun: Τώρα που ανέφερες το ασύρματο... εχω, και μου φαίνεται (μπορεί να ειναι η ιδέα μου) οτι κάνει κατι κόλπα το νετ οταν μιλάω, όμως εχει φίλτρο.Πως θα μπορούσε να παρεμβάλλεται με τον router αφού εχω απενεργοποιήσει το wireless? Άλλο τηλ δεν υπάρχει. Ίσος να ειναι κόλπα του con-x... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.