Κωστάκης Αύγουστος 5, 2008 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Ηρθε η ωρα του Γιαννη Βαλαωρα...δηλαδη ψαχνουμε αυτοκινητο με τα εξης χαρακτηριστικα:1.Fun To Drive (SUV και λοιπες αδιαφορες οδηγικα λυσεις αποκλειονται) 2.Γρηγορο,κατι μεταξυ 150-200ιππων(ατμοσφαιρικο κατα προτιμηση,αλλα και το turbo δεν αποκλειεται) 3.Νεανικο και εμφανισιμο (Passat,Avensis κλπ κλπ αποκλειονται με τη μια) 4.Πρακτικο(καλο ειναι να εχει 2 θεσεις πισω για να βαζω το μπουφαν :whistle2: ,οικογενειακες υποχρεωσεις δεν υπαρχουν) Η καταναλωση δεν μας απασχολει αλλα η αξιοπιστια και τα οικονομικα service ναι. Aftermarket μετατροπες,βελτιωσεις,χαμηλωματα,body kit κλπ κλπ αποκλειονται. Επισης μας ενδιαφερει η αξια/ευκολια μεταπωλησης αφου σε 3-4 χρονια max θα εχει αντικατασταθει Αnd the nominees are...(το φακελο παρακαλω) 1.Cooper S 2.Clubman S 3.Golf GTi (αλλαζει συντομα) 4.207RC 5.MX5 RC Οποιος εχει αποψη ή καμμια καλη προταση(δεν μπορει να υπαρχουν μονο αυτα...καποια ξεχναω),ας την πει αμεσα (για να το σκεφτω καλα ξαπλωμενος στην παραλια ) ΥΓ test drive θα γινουν μετα τις διακοπες,δεν εχω δοκιμασει κανενα http://www.myprolayout.com/images/12027935945396517nissan_gtr_official1_034.jpg :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Αύγουστος 5, 2008 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Δε θελει και πολυ φαντασια φιλε μου...ΜAZDA MX5 με κλειστα τα ματια...μιλαμε για πολυ μπροστα το αμαξι...50-50 κατανομη και σκαμπιλια στο τιμονι...δεν υπαρχει κατι ποιο νεανικο παιχνιδιαρικο σε αυτους τους ιππους....μετα πας σε Integra και Celica(192)...Ιαπωνικη εγγυηση και πανω απ ολα δυναμη...αλλα ειπαμε MX5 πιστευω δεν θα το μετανιωσεις....Μονο προσοχη γιατι το 50-50 θελει χερι...παρε μια γευσηhttp://www.youtube.com/watch?v=6QA7jRBCNag&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Αύγουστος 5, 2008 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Check also Toyota MR2 μτχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay Αύγουστος 5, 2008 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Ενημερωτικα και μονο το ΜΧ5 δεν ειναι μονο για "παντιλικια και donuts", οπως πιστευουν πολλοι.Ειναι πολυ παραπανω :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Αύγουστος 5, 2008 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Renault Clio Rs αν θελεις κατι με παραδοση στο κρατημα.....Και θα συμφωνισω με το mr2 τα ΜΧ5,Ζ3 ειναι καπως μαλακα σαν αισθηση και δεν μου αρεσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 5, 2008 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 πω λεμε τεζα το παει ο ιαπωνας το λιωσε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 5, 2008 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Ενημερωτικα και μονο το ΜΧ5 δεν ειναι μονο για "παντιλικια και donuts", οπως πιστευουν πολλοι.Ειναι πολυ παραπανω :smoke:νομιζω ειναι σα το S2000 που δεν εχει τιποτα ηλεκτρονικο εκτος απο ABS με αποτελεσμα να τρως τα μουτρα σου για πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 5, 2008 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 υποθετω οτι μεταχειρισμενα ειναι out of the question... (Opel GT, Toyota MR2, Alfa GT, AUDI TT, LOTUS ELISE, BMW Z4 ) οποτε στη λιστα με τα καινουρια βαλε και τα παρακατω NΕΟ VW Scirocco Mitsubishi Lancer Sportback & Ralliart (Evo Light..) Ford Focus ST Honda Type R Mazda RX-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 5, 2008 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά έψαχνα κάτι βίντεο για το mx-5 και άνοιξα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=0rgr69YYl3w&eurl=http://www.thelab.gr/showthread.php?t=53610&page=2 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Αύγουστος 5, 2008 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 αχαχαχαχαχαMazda for the win!!!Παρε το RX8 ρεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Αύγουστος 5, 2008 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Ενημερωτικα και μονο το ΜΧ5 δεν ειναι μονο για "παντιλικια και donuts", οπως πιστευουν πολλοι.Ειναι πολυ παραπανω :smoke:Θα συμφωνησω μαζι σου απλα ο προσανατολισμος του αυτοκινητου ειναι ενα ποιο "καθαροαιμο" αν θες αυτοκινητο πιστας χωρις πολλα μπιχλιμπιδια συστηματα και ιστοριες...οποτε στοχευει περισσοτερο σε μια συγκεκριμενη αγοραστικη ομαδα...Και προφανως θα συμπεριφερεται σαν καθημερινο αυτοκινητο απλα θα εχει και τη δυνατοτητα οποτε το αποφασισει ο οδηγος να του δωσει το κατι παραπανω....Και οσον αφορα το δεν εχει συστηματα ασφαλειας πλην του abs και θα σκοτωθεις με τη μια για μενα δεν στεκει απλα...οδηγω τοσο καιρο αυτοκινητο δεκαετιας 80 χωρις ουτε καν abs και δεν εχω παθει τπτ...ολα ειναι στο μυαλο του οδηγου το που τον παιρνει αν τον παιρνει να κανει λαλακια (σορρυ) και κατα ποσο ξερει τα ορια πρωτα του αυτοκινητου και μετα τα δικα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 5, 2008 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Εγώ πάλι προτείνω αυτοκίνητο με ESP που να μην απενεργοποιείται, μέχρι να μείνουν άνεργοι οι φαναρτζήδες.Από αυτά που είδα, το Lancer μου αρέσει, αλλά το κακό είναι το αυτόματο κιβώτιο, δεν μου αρέσει σε sport αυτοκίνητο να ελέγχει άλλος τις αλλαγές, εκτός αν είναι formula 1.Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο τετρακίνητο στη λίστα, και προσωπικά αν διάλεγα γρήγορο αυτοκίνητο, αν ήθελα να το δουλεύω -και- χωρίς ESP, θά 'παιρνα 4κίνητο.Ένα που δεν είδα να αναφέρεται, είναι το Alfa romeo MiTo.Είναι αυτό με 1.4 turbo 155 άλογα, κόστος 18.500-19.800 και ένα έξυπνο κουμπάκι που πειράζει τιμόνι και VDC σε 3 προρυθμισμένες θέσεις (normal, dynamic και all weather ή κάτι τέτοιο - μετάφραση: λούλης, έλληνας και hakkinen@rain).http://www.auto24.gr/html/ent/863/ent.32863.aspΕπίσης ένα άλλο που μου αρέσει πολύ είναι το 207cc 150ps.Πιστεύω ότι πιο διασκεδαστικό είναι ένα cc (κάμπριο για βολτούλες) παρά +25 άλογα του RC. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Αύγουστος 5, 2008 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Κατα την δική μου άποψη από αυτά που ανέφερες εγώ θα ήμουν ανάμεσα στα Mini Cooper S (Works Ομώς όχι το απλό S) το Golf GTi και το 207RC.Εγώ έχς τρελό κόλημμα με τα mini θέλω να πάρω το mini Cooper S Works (219hp) αλλά παει πολλά...32000€Τώρα όμως μου την έχει δώσει το Leon Cupra. Το πήρε ένας φίλος!!! Έβαλε επάνω μια ξάτμηση μία σκάστρα και το REVO και είναι στα 320hps το εργαλείο.ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ CUPRAAAAAAAAAAAAA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 5, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Απο τα 5 που ανεφερα(η λιστα ηταν ενδεικτικη,μπορει να επιλεγει τελικα καποιο εκτος λιστας),μονο στο S και το ΜΧ5 βρισκω κατι συναρπαστικο στον τροπο οδηγησης.Το Golf και το 207 ειναι απλα γρηγορα και σχετικα καλοστημενα,αλλα μεχρι εκει. Το Cooper και πολυ περισσοτερο το Clubman,κερδιζουν σε πρακτικοτητα το MX5. Το Clubman κερδιζει σε διαφορετικοτητα αλλα μαλον θα πουληθει πιο δυσκολα οταν ερθει εκεινη η ωρα. Επισης ισως υπαρχει ενα θεμα με το αν θα κλεινει η οροφη του MX5(πολυ βασικο νομιζω ) Υποψιαζομαι επισης οτι θα με βολεψει περισσοτερο η μπροστινη κινηση του S(αν και fan της πισω κινησης) Αναφερω και καποιους χρονους σε πιστα απο μεγαλο συγκριτικο ελληνικου περιοδικου(ιδια πιστα,ιδιες συνθηκες-δεν ειναι το παν,απλα για να εχουμε καποια στοιχεια παραπανω) Cooper S------ 1.39.05 207 RC-------- 1.39.60 Clio RS---------1.39.60 Corsa OPC -----1.40.50 (DQF :hi:) Opel GT --------1.37.35 MX5 RC --------1.37.65 Ενδεικτικα επισης :cry: M3------------ 1.33.05 S5-------------1.34.80 350Z---------- 1.36.40 S3-------------1.37.10 S2000--------- 1.37.45 RX8 Cosmo-----1.38.50 Type-R --------1.39.90 Δεν ξερω αν ειναι 100% αντικειμενικα τα τεστ Εξεταζουμε και αλλες προτασεις(πχ Scirocco αντι του Golf). Αλλωστε η μιση χαρα ειναι στο ψαξιμο,μεχρι να αποφασισεις οριστικα @sotiris To MiTo το ειδα στο δρομο και μου θυμισε απελπιστικα το VW Lupo ΥΓ Ξεχασα να το αναφερω..κατα βαθος ειμαι "Γερμανος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Αύγουστος 5, 2008 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 @sotiris To MiTo το ειδα στο δρομο και μου θυμισε απελπιστικα το VW Lupo Εχμ, το ειδες σε φορτηγο ή να κυκλοφορει? Δεν εχει δοθει ουτε ενα κομματι μεχρι στιγμης, και προς το παρον test drive εχουν οι βυσματουχοι... ΥΓ Ξεχασα να το αναφερω..κατα βαθος ειμαι "Γερμανος" Περαστικα (j/k) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 5, 2008 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 ρε συ το μ3 ειναι απο το ε46 οι μετρησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 5, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Εχμ, το ειδες σε φορτηγο ή να κυκλοφορει? Δεν εχει δοθει ουτε ενα κομματι μεχρι στιγμης, και προς το παρον test drive εχουν οι βυσματουχοι... Το ειδα εξω απο τη Λαμδα εν κινησει σε κοκκινο χωρις πινακιδες. Περαστικα (j/k) Γουστα ειναι αυτα :daisy: ρε συ το μ3 ειναι απο το ε46 οι μετρησεις? Απο το νεο με το V8 ειναι.Το παλιο ειναι στο 1.35.40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Αύγουστος 5, 2008 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 παντως να ξερεις τζακ το κουπερακι ειναι πολυ καλο...αλλα παιζει να το βαρεθεις ευκολα ειναι απλα καρτ...σε οπελ gt used ειδες τιποτις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Αύγουστος 5, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Αν ειδες τους χρονους,το GT με 100 αλογα παραπανω ειναι οριακα ταχυτερο απο το ΜΧ5(και αρκετα ακριβοτερο).Βεβαια ειναι και διαφορετικης(πιο αμερικανικης) φιλοσοφιαςΕμφανισιακα μου αρεσει και ανετα το εκανες για 10Κ παραπανω,αλλα αυτο το σηματακι της Opel στο καπω λειτουργει αποτρεπτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Αύγουστος 5, 2008 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 fun to drive: ΜΧ5 RC Focus ST Cooper S ειδικα κουπερ σ και γκολφ δεν υπαρχει θεμα fun το drive...ειναι απολυτα μεσα στον χρονο τα βαρεθηκες κιολας...για να πεις οτι εχεις να παιξεις και να ευχαριστηθεις η πας σε πισωκινητο με τορσεν η εστω σε τετρακινητο με haldex Τετρακίνητο με haldex είναι χειρότερο από πισωκίνητο χωρίς μπλοκέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.