Jump to content

Δεν υπαρχουν αυτοκινητα τελικα?(αλλο ενα car thread)

cptkoulis

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply
ο ανθρωπος θέλει roadster λεμε , μην προτεινετε αλλα τουρμπατα hatch , suv , dragster κλπ κλπ :hehe:

Απεναντιας θα ελεγα,η περιπτωση roadster μαλλον ναυαγησε :hm:

Προσεχως test drive στο S3(μας το χαλασε η αργια του 15αυγουστου).Δεν τρελαινομαι στην ιδεα του,αλλα ομολογουμενως ειναι μια καλη all around λυση(που αντεχει ακομα και γαμο/παιδι :jump: )

Κυκλοφορουν αρκετα μτχ(10-15Κ χλμ) με εξτρα εξοπλισμο(πχ ηλιοροφη/ζαντες/βελτιωση) και τιμη 5-6Κ λιγοτερα απο το καινουριο "γυμνο"

Αν βαλεις τον εξτρα εξοπλισμο στο καινουριο,η διαφορα πλησιαζει το δεκαρικο,οποτε νομιζω οτι το "ελαφρως" μεταχειρισμενο εχει καλυτερο value for money

• 1 year later...

bump

Επειδη βαρεθηκα :suicide: να διαβαζω τεστ και να βλεπω βιντεακια ψαχνοντας το απολυτως καλυτερο οχημα, "συμβιβαστηκα" και εκλεισα τελικα κατι που μου εκανε κλικ.

Αυριο που παραλαμβανω(κατα 99%) θα βαλω και φωτο...αν θελετε :hi:

ΥΓ οποιος μαντεψει τι ειναι,κερδιζει τηλεκατευθυνομενο κουτι για κουραμπιεδες :p

ΥΓ οποιος μαντεψει τι ειναι,κερδιζει τηλεκατευθυνομενο κουτι για κουραμπιεδες :p

Επειδή είναι παλιό το thread και δε θυμάμαι καθόλου τις προτιμήσεις που έγραψες, δώσε μία μικρή βοήθεια... :p

Επειδή είναι παλιό το thread και δε θυμάμαι καθόλου τις προτιμήσεις που έγραψες, δώσε μία μικρή βοήθεια... :p

c'mon man..χαλας τη "πλακα"..:D (εξαλλου 8 σελιδες πισω ειναι)

εγω λεω οτι πηρες z4 :D

εδιτ...

ααα και θελουμε φωτο!!

καλοριζικο βρε!

c'mon man..χαλας τη "πλακα"..:D (εξαλλου 8 σελιδες πισω ειναι)

εγω λεω οτι πηρες z4 :D

Εντάξει μωρέ, δεν είναι μόνο αυτά που γράφει στην αρχή... :)

Καλά, αν πρόκειται για την καινούρια Z4 ένα μόνο έχω να πω: τα σπάει! :D

Περιμένουμε φωτό... Καλορίζικο κι από μένα!! :D

s3 απο μενα

πολυ πιο διακριτικο και σιγουρα ανωτερο απο το σιροκο σε ολους τους τομεις

Εννοείται. Άλλη κατηγορία, όμως, το S3 (τετρακίνητο, αρκετά ισχυρότερος κινητήρας). :)

Ίσως το Scirocco R να ήταν καλύτερο για σύγκριση με το S3, αλλά και πάλι το S3 θα είναι ανώτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.