ManosRK Αύγουστος 4, 2008 #21 Αύγουστος 4, 2008 Θα τα δοκιμάσω κι εγώ αυτά από περιέργεια... btw Τα μωρομάντηλα αυτό που έχουν απάνω είναι σαν κρέμα μήπως τελικά ανακατευτεί αυτό με την πάστα και τα κάνει χειρότερα ????? Λέω εγώ τώρα...
kert Αύγουστος 4, 2008 #22 Αύγουστος 4, 2008 κανει και μπλε...1 ευρω κανει το ασετον... 1 ευρω και το οινοπνευμα... το λεω για καποιον που συγκρινε τιμες Φυσικα... η διαφορα ειναι οτι εγω δεν βαφω τα νυχια μου και δεν μου βρισκεται προχειρο το ασετον.
giorgos th. Αύγουστος 4, 2008 #23 Αύγουστος 4, 2008 Θα τα δοκιμάσω κι εγώ αυτά από περιέργεια...btw Τα μωρομάντηλα αυτό που έχουν απάνω είναι σαν κρέμα μήπως τελικά ανακατευτεί αυτό με την πάστα και τα κάνει χειρότερα ????? Λέω εγώ τώρα... ε ειναι μωρομαντιλα με γαλακτωμα αυτα....δεν κανουν.... κατι πρασινα εχω εγω που τα παιρνει η γυναικα και καθαριζουν απιστευτα ευκολα...
tasosmos Αύγουστος 4, 2008 #24 Αύγουστος 4, 2008 To ασετον για τα νυχια, το ζιπελαιο και τα μωρομαντηλα δεν ειναι ιδανικη λυση γιατι ολα αυτα αφηνουν περιεχουν ελαια τα οποια παραμενουν επανω και περιοριζουν (εστω και ελαχιστα) την τελεια εφαρμογη της παστας.Η καλυτερη λυση ειναι ισοπροπυλικη αλκοολη, αν βαριεσαι να πας μεχρι το φαρμακειο κανονικο οινοπνευμα, για δυσκολες περιπτωσεις ή για pads ασετον καθαρο απο χρωματοπωλειο ή διαλυτικο νιτρου και μετα καθαρισμα με ισοπροπυλικη ή οινοπνευμα.
spiderdim Αύγουστος 4, 2008 #25 Αύγουστος 4, 2008 tasosmos εγω παντως αγοραζω ασετον=(διαλυτικο απο μαγαζι με χρωματα!) μπαρουτι ειναι και 100% καθαρο...Ωραια η συμβουλη παντως
GriGaS Αύγουστος 5, 2008 #28 Αύγουστος 5, 2008 Πέρα από την πλάκα και εγώ τελευταίο καιρό κατήργησα το ζιπέλαιο και χρησιμοποιώ το kit της arctic silver
Chris Valis Αύγουστος 5, 2008 #29 Αύγουστος 5, 2008 Ξεχάστε τα όλα αυτά γιατί απαιτούν τρίψιμο και το τρίψημο δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό (εντάξει δεν είναι τόσο ευαίσθητα τα wafers πια αλλά και πάλι υπάρχει περίπτωση καταστροφής).Για τα ηλεκτρονικά χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά!Σπρέι "Flux off" της Cramolin (ή αντίστοιχο) από κατάστημα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα.Τα υπέρ: - Καθαριστική δύναμη τουλάχιστον 1000 φορές μεγαλύτερη από αλκοόλες και κετόνες.- Περιέχει ισχυρούς οργανικούς διαλύτες που διαλύουν τα πάντα (ακόμα και αυτοκόλλητα, μελάνι, μερικά χρώματα, μερικά πλαστικα). Αλλά καθαρίζουν υπολοίματα flux και θερμοαγώγιμων pads/παστών σε 2-3 δευτερόλεπτα.- Απομακρύνει αποιουδήποτε είδους υπολοίματα (π.χ. έλαια έως και σκουριά) από μέταλλα και silicon dies.- Είναι εξαιτερικά πτητικό και δεν αφήνει κατάλοιπα.- Είναι πολύ φτηνό (το σπρέι των 7€ αρκεί για να καθαρίσει τουλάχιστον 1000 dies).Κατά:- Λόγω των οργανικών διαλυτών έχει δυνατή μυρωδιά (χρήση μόνο σε ανοικτό χώρο λέμε...).- Είναι πάρα πολύ ευλεκτο (ακόμα και οι ατμοί του αρπάζουν).Αυτά. Φιλικά,Χρήστος
coolmind Αύγουστος 5, 2008 #30 Αύγουστος 5, 2008 Αναλογα την κατασταση.Αν θελεις να βγαλεις την φοβερη και τρομερη παστα(τσιμεντο)που βαζει η asus στις μητρικες τοτε μονο καθαρο ασετον(χωρις λαδια-ξυδια,και εσπεριδοειδη!!!).Για τις αλλες περιπτωσεις το οινοπνευμα ειναι μια χαρουλα.
Kostas007 Αύγουστος 5, 2008 #32 Αύγουστος 5, 2008 στατικος ηλεκτρισμος δημιουργειται οταν το τριβεις απο τη μια μερια μονοαν το τριβεις κυκλικα/τυχαια δεν εχεις προβλημαεγω με λιγο βρεγμενο χαρτι κουζινας και καθαριζει τελειακαποτε ειχα βαλει εναν duron Κατω απο τη βρυση
Chris Valis Αύγουστος 5, 2008 #34 Αύγουστος 5, 2008 στατικος ηλεκτρισμος δημιουργειται οταν το τριβεις απο τη μια μερια μονοαν το τριβεις κυκλικα/τυχαια δεν εχεις προβλημαΚάνεις λάθος, στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να δημιουργηθεί από όποιουδήποτε είδους τριβή.Και μάλιστα το τυχαία θα σου δημιουργήσει το μεγαλύτερο φορτίο.Βλέπε τριβοηλεκτρικό φαινόμενο.Επίσης το χαρτί δημιουργεί ένα μικρό θετικό φορτίο, καλύτερα να προτιμάς ένα βαμβακερό ύψασμα που δεν δημιουργεί απολύτως τίποτα ότι και να κάνεις.Φιλικά,Χρήστος
Kostas007 Αύγουστος 5, 2008 #35 Αύγουστος 5, 2008 Κάνεις λάθος, στατικός ηλεκτρισμός μπορεί να δημιουργηθεί από όποιουδήποτε είδους τριβή. Βλέπε τριβοηλεκτρικό φαινόμενο.Φιλικά,Χρήστος:clap:δημιουργουνται τοσο μεγαλες τασεις οπως στη τριβη ιδιας κατευθυνσης?
Kostas007 Αύγουστος 5, 2008 #37 Αύγουστος 5, 2008 απ οσο ξερω οταν τριβεις κατι απο τη μια μερια δημιουργειται στατικος ηλεκτρισμος εστω + φορτιουοταν το τριψεις απο τη αντιθετη θα δημιουργηθει - πεδιου και θα αλληλοεξουδετερωθουν.σωστα?
Chris Valis Αύγουστος 5, 2008 #38 Αύγουστος 5, 2008 όχι λάθος, όσο τρίβεις τόσο περισσότερο δημιουργείται, διάβασε το κείμενο στο wikipedia...
DMylonas Αύγουστος 5, 2008 #39 Αύγουστος 5, 2008 Διαλυτικό για μπλάνκο... Οικονομικό και δεν αφήνει τίποτε πίσω ακόμα και να το περάσετε με απλό χαρτί κουζίνας...
Rock_H Αύγουστος 5, 2008 #40 Αύγουστος 5, 2008 Μόνο χαρτί κουζίνας...η κανένα παλιό πανί...χωρίς τίποτα.Ιδίως άμα τον βγάζω απο το Phase με όλη την βαζελίνη απο κάτω και την Ceramic απο πάνω σκούπισμα με χαρτί και όλα οκ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.