neuromancer Αύγουστος 6, 2008 #43 Αύγουστος 6, 2008 Είναι σαν το ξύρισμα ξέρεις! Μπορείς να ξυριστείς αλλά και να σφαχτείς.
Chris Valis Αύγουστος 6, 2008 #44 Αύγουστος 6, 2008 Καλά έλα να μετρήσουμε την τραχύτητα πριν το... ξύρισμα και μετά και θα δεις
spiderdim Αύγουστος 6, 2008 #45 Αύγουστος 6, 2008 Είναι σαν το ξύρισμα ξέρεις! Μπορείς να ξυριστείς αλλά και να σφαχτείς. οχι ρε παιδια μην το παρακάνουμε... σε λιγο θα ακουσω και σφυρί και καλέμι έτσι όπως το πάμε
Rock_H Αύγουστος 6, 2008 #46 Αύγουστος 6, 2008 οχι ρε παιδια μην το παρακάνουμε...σε λιγο θα ακουσω και σφυρί και καλέμι έτσι όπως το πάμεAυτός είναι κατοχυρωμένος τρόπος αφαίρεσης ψύκτρας by Dr.Paneas...
ManosRK Αύγουστος 6, 2008 #47 Αύγουστος 6, 2008 Παραλίγο να τον εφαρμόσω κι εγώ σήμερα σε ενα πισι που η πάστα του δεν έχει αλλαχτεί για χρόοοοοοοοοονια λολ
tsif Αύγουστος 6, 2008 #48 Αύγουστος 6, 2008 Εγώ πάντως πριν λίγο που έβαλα την zalman GV 1000 στην ATI 4870 καθάρισα με ασετόν και μπατονέτες τον πυρήνα
ngt Αύγουστος 6, 2008 #49 Αύγουστος 6, 2008 Εγω με ισοπροπυλικη αλκοολη, ασετον διαλυτικο!? ΠΟτε !Μαλλον για αυτο κατα καιρους βλεπω σε μεταχειρισμενα λιωμενα PCB ?
GriGaS Αύγουστος 6, 2008 #50 Αύγουστος 6, 2008 άντε να το πω άλλη μία...τόσα λεφτά δίνουμε για τα pc μας...γιατί να τσιγουνευόμαστε τα 5 ευρώ???
spiderdim Αύγουστος 6, 2008 #51 Αύγουστος 6, 2008 grigas διαλυτικο ειναι αυτα οπως λεω παραπανω... οτι χρησιμοποιω... Πηγαινετε σε ενα μαγαζι με χρωματα να παρετε ενα λιτρο να το εχετε καμια 10αρια χρόνια:P
tasosmos Αύγουστος 6, 2008 #52 Αύγουστος 6, 2008 Οταν λες λιωμενα pcb?Οι πλακετες (καλης ποιοτητας) ειναι εποξικη ρητινη σε βαση φαιμπεργκλας. Ακομα και στο ισχυροτερο οξυ να τις βουτηξεις δεν παθαινουν τιποτα, ο χαλκος βεβαια και το βερνικι ειναι αλλη ιστορια, ειναι ευκοπροσβλητα σε πολλα χημικα.Ακομα και να ζεστανεις πλακετα ειναι τετοιο το υλικο που ειναι απιθανο να λιωσει, απλα καποια στιγμη θα αρχισει να μαυριζει και μετα να καιγεται.Συγκεκριμενα οσον αφορα το καθαρο ασετον το μονο που μπορει να κανει ειναι να βγαλει το βερνικι και γραμματα κτλ αν πεσει αρκετα μεγαλη ποσοτητα πανω στην μητρικη και παλι οχι τοσο πιθανο αν δεν το τριψεις.Η δεν το διατυπωσες σωστα η εγω δεν καταλαβα τι θες να πεις ή εχω μεινει πισω γιατι ακομα και για καθαρισμο των πλακετων που φτιαχνω συνηθως ασετον χρησιμοποιω (εννοειται χωρις να εχω περασει βερνικι κτλ στην πλακετα)...
apostolis22 Αύγουστος 7, 2008 #58 Αύγουστος 7, 2008 Καθαρή βενζίνη για τα ρούχα.. Καθαρίζει και το πιο δύσκολο pad σε δευτερόλεπτα. Μηδέν υπολείμματα γιατί εξατμίζεται ακαριαία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.