kom Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 καλημερα σε ολουςσημερα αγορασα το παραπανω τροφοδοτικο και θελω να ρωτησω αν με το ups του πλαισιου 1000va θα εχω προβλημα αν ναι ποια αλλη επιλογη εχω ;μεσα απο το φορουμ διαβασα οτι για τα active pfc τροφοδοτικα πρεπει να παρεις συγκεκριμενο ups για να μην εχεις προβληματαευχαριστω
Gr_God Αύγουστος 4, 2008 #2 Αύγουστος 4, 2008 Δεν φταιει το active PFC που μερικα UPS είχαν προβληματα αλλα ο βλακωδης σχεδιασμος τους. Φυσιολογικα θα δουλεψει αυτο αλλα και καθε αλλο UPS που κυκλοφορει τωρα χωρις κανενα απολυτως προβλημα.edit: σχεδον σιγουρα αναφερεσε στα APC της παλαιοτερης γενιας. Αυτα ειχαν προβλημα σχεδιασμου και γιαυτο καιγοντουσαν. Μπερδευοντουσαν και κυριολεκτικα αυτοκαταστρεφονταν. Ηταν απλα ηλιθιοτητα του σχεδιαστη τους.
thor Αύγουστος 4, 2008 #3 Αύγουστος 4, 2008 Δεν φταιει το active PFC που μερικα UPS είχαν προβληματα αλλα ο βλακωδης σχεδιασμος τους. Φυσιολογικα θα δουλεψει αυτο αλλα και καθε αλλο UPS που κυκλοφορει τωρα χωρις κανενα απολυτως προβλημα.+1λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα
Efialtis Αύγουστος 5, 2008 #4 Αύγουστος 5, 2008 Έχω το CF Edition με το 1500 του πλαισίου. Κανένα πρόβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.