Jump to content

Δεν υπάρχουν Laptops τελικά;

unreal

Recommended Posts

Νομίζω ότι τα περισσότερα από τα features που ψάχνεις, δεν τα χρειάζεσαι αλλά τα θες "επειδή" :)

Δηλαδή είμαστε φοιτητές, δεν τρέχουμε Pi, αλλά ο C2D στα 2GHz είναι "παλιός";

Ρίξε άλλη μια ματιά στις προτεραιότητές σου και ξαναπέρνα να πάρεις συμβουλές ;)

Καλα χαλάρωσε λίγο. Απλά ρώτησα αμα ξέρει καποιος ή έχει να προτείνει κάποιο laptop με αυτες τις προδιαγραφές.

Διάβασε το αρχικό post καλύτερα. Το γιατί θέλω αυτά που λέω δεν νομίζω οτι το γνωρίζεις και δεν νομίζω οτι ξέρεις ακριβώς την δουλεια που θα βγάζει αυτό το laptop. Αυτά ασε να τα γνωρίζω εγώ καλύτερα.

Είπα αφου θα παρω laptop και θα το κρατήσω πολυ καιρό να πάρω τουλαχιστον ένα με νεα CPU/chipset/vga kτλ. (btw όλα τα laptop με 9600 έχουν Centrino 2) Δεν μπορώ να καταλάβω που κολάς. Το thread έχει νόημα "θελω laptop με ΑΥΤΑ τα χαρακτηριστικά" δεν έχει θέμα "Τι laptop να πάρω?". Απλά ξαναδιάβασε το αρχικό post μου. Και για να λες αυτο "αλλά ο C2D στα 2GHz είναι "παλιός";" μάλλον δεν το εχεις διαβάσει και καλα!

αυτα! :p

χαλάρωσε κι εσύ λίγο.

εκδηλώνεις άγνοια (αλλιώς δε θα ρώταγες) σε ένα χώρο με 8500 χρήστες και απορρίπτεις κάθε πρόταση γιατί "εγώ θέλω αυτό" και γιατί "εγώ ξέρω καλύτερα από σένα".

ίσως αν εξηγούσες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, να είχες πολλές περισσότερες απαντήσεις, πιο εύστοχες και πιο γρήγορα.

αμα αμφισβητείς οτι ξέρω καλύτερα απο τον Chosen για τι δουλεια θέλω το laptop τοτε τι να πω.. εχεις δίκιο...

Τελευταια φορα που μίλησα για την δουλεια μου ενας κυριος αρχισε να με βρίζει χωρις να έχω ιδέα γιατι. Οπώτε δεν αναφέρω τι τον θελω! :) Απλά ψάχνω για laptop με αυτές τις προδιαγραφές! Έλεος δλδ! Μίπως να πάρω άδεια για το τί μάρκα πορτοκαλάδα να πίνω? Θέλω αυτα στο PC γιατι έτσι μου έσκασε! Τα παιδιά ΟΛΑ είπαν την γνώμες τους και ήταν σεβαστές. Ο κύριος Chosen μουλάρωσε χωρίς λόγο. Τι να πω.. την επόμενη φορά θα πάω με τα νερά του Chosen για να μην πέφτετε όλοι πάνω μου! :p (εσύ και ο Chosen βασικά :p)

Τέσπα.. έλιξε.. ας πούμε οτι αγόρασα laptop. τα υπόλοιπα σε pm. Peace. Save the whales.

αμα αμφισβητείς οτι ξέρω καλύτερα απο τον Chosen για τι δουλεια θέλω το laptop τοτε τι να πω.. εχεις δίκιο...
μάλλον εσύ έχεις άδικο, καθώς κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει κάτι που δεν έχεις πει.

αυτό που είπα ήταν, πως αν έλεγες τι θέλεις να κάνεις, ίσως (αν όχι σίγουρα) θα είχες πολλές περισσότερες απαντήσεις, πιο εύστοχες και πιο γρήγορα.

Ο κύριος Chosen μουλάρωσε χωρίς λόγο.

Ε; Μουλάρωσα; Κάτσε ρε μάστορα, από την στιγμή που δεν υπάρχει φορητός με ακριβώς τα χαρακτηριστικά που θέλεις, τα παιδιά ψάχνουνε να σου βρουν εναλλακτικές. Αν δεν ξέρουμε/νε για τι τον θέλεις, πως περιμένεις να βρούμε/νε ποιο από τα χαρακτηριστικά μπορεί να "θυσιαστεί" προκειμένου να ταιριάξουν τα υπόλοιπα;

Στην τελική, όλα υπάρχουν, πήγαινε εδώ, πάτα στο "Τεχνικές Προδιαγραφές" και φτιάξτο όπως θες εσύ.

Έχει επεξεργαστή από T5550 εώς T9500, 1Gb εώς 4Gb μνήμη, επιλογή ανάμεσα σε 8600M GT 256Mb ή 8400M GS 128Mb, σκληρό δίσκο από 64Gb εώς 320Gb, DVDRW ή BluRay, S-Video/HDMI/VGA outputs και μπαταρία 6-9 cell.

Διαλέγεις τι θέλεις, τους παίρνεις τηλέφωνο, σου λένε τιμή, τους λες ότι βρήκες ένα ΗΡ €120 πιο φτηνά και σου αναπροσαρμόζουν την τιμή για να μην χάσουν την πώληση (το κόλπο αυτό δεν δουλεύει με 500ευρα ;) ) και είσαι έτοιμος.

Διαλέγεις τι θέλεις, τους παίρνεις τηλέφωνο, σου λένε τιμή, τους λες ότι βρήκες ένα ΗΡ €120 πιο φτηνά και σου αναπροσαρμόζουν την τιμή για να μην χάσουν την πώληση (το κόλπο αυτό δεν δουλεύει με 500ευρα ;) ) και είσαι έτοιμος.
Τι βλακεία κι αυτή? Δεν μπορούσαν να έχουν τς τιμές στο site?

Στο αμερικάνικο μια χαρά είναι. Οι τιμές είναι καθόλου συγκρίσιμες με το ελλαντα?

Τι βλακεία κι αυτή? Δεν μπορούσαν να έχουν τς τιμές στο site?

Στο αμερικάνικο μια χαρά είναι. Οι τιμές είναι καθόλου συγκρίσιμες με το ελλαντα?

Χλωμάκις... Από Ιρλανδία βγαίνει ~€1370 με τα εξής:

XPSTM M1530 (N08X5304)

Price € 1,423.99

You Save € 50.00

Total € 1,373.99

Includes VAT & Shipping

Intel® Core™ 2 Duo Processor T8100 (2.10 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 cache)

2.0 mega pixel Camera & Tuxedo Black for CCFL Display

15.4" Widescreen™ WXGA (1280x800) TFT Display (220nits) with TrueLife™

Biometric Fingerprint Reader with BLACK accent

3072MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [1x2048+1x1024]

250GB (5400RPM) SATA Hard Drive

NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT with 256MB

Blu Ray 2X Slim Slot-Load Drive

Primary 9-cell Lithium-Ion Battery (85 WHr)

AC Adapter 90W - 3 Pin

Uk/Irish Internal Keyboard (QWERTY)

Dell™ Travel Remote Control

Dell™ Wireless 355 Bluetooth 2.0 Module (up to 3Mbps)

Intel® Next-Gen Wireless-N Mini-Card

Microsoft® Works 9.0 / English

Genuine Windows Vista® Home Premium SP1 including Media

1Yr XPS Premium Warranty Support - Priority Call In and Onsite Support

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.