ManosRK Αύγουστος 9, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2008 Give me a break man, κάρτα από δημοπρασία ?? Απ'το Πλαίσιο την πήρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Αύγουστος 10, 2008 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Τελικά μάλλον έκανα λάθος, φαίνεται ότι υποστηρίζει SDHC.Η κάρτα γράφει πάνω SDHC?Camera does not recognize SD/SDHC card. * Purchase a certified SD/SDHC card. * Insert a card into the slot ( Product views). * Format the card. (Press the Menu button, then highlight the Setup tab. Highlight Format, then follow the prompts.) Caution: Formatting a card deletes all pictures and videos, including protected files. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Αύγουστος 10, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2008 Η κάρτα είναι (μάλλον ήταν ) SD SanDisk 4GB απ'το Πλαίσιο κι όπως είπα δεν θυμάμαι να έκανα ή όχι format όταν την πρωτοέβαλα (είναι από τις κινήσεις που γίνονται "αυτόματα" όπως το να πατάς το κουμπί του πισι και ν'ανοίγει ) αλλά απ'ότι θυμάμαι μάλλον πρέπει να έκανα. I give 60 per cent to that . Τέσπα, ας το αφήσουμε εδώ θα πάω αύριο να πάρω άλλη κάρτα γιατί την χρειάζομαι. Thanks για το ενδιαφέρον σας κι έτσι θα βοηθηθούν κι άλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 18, 2008 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Όριο για την Kodak οι 2GB μπα, δεν ισχύει αυτό μαν...εβαλα κανονικα μια 4αρα μνημη στην Ρ712 ενός φίλου και έπαιξε κανονικά...Στην δική μου Ζ710 βεβαια δεν έπαιξε και δεν ξέρω τον λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Αύγουστος 18, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2008 Μπορεί να έχει πρόβλημα με τις Z γιατί και η δικιά μου τέτοια είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.