giogio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 παιδια μια βοηθεια θα ηθελα σε ενα θεμα που με απασχολει εδω και μερες και με αγχωνει εχω το τροφοδοτικο που αναφερω και το συστημα μου αποτελειται απο τα εξης MOBO:ASUS RAMPAGE FORMULA CPU:E8500 (442X9,5) WATER COOLING VGA:2 4870 CROSSFIRE RAM:TRANCEND AXE RAM 1066 FANS:4 12ΑΡΙΑ και 1 4αρι για ψυξη Ν/Β επισης σκληρος 250 gb 2 dvd recorder και 2 εξωτερικους 1 500gb και 1 40gb το μηχανημα δεν μου εχει κανει κατι απο ρευματα,ακομα βεβαια οσους ρωτησα μου ειπαν να το αλλαξω εσεις τι γνωμη εχετε?και ποιο τροφοδοτικο θα μου προτεινατε??ευχαριστω..
redbighunter Αύγουστος 3, 2008 #2 Αύγουστος 3, 2008 βασικα εχει αναφερθει οτι καποιες σειρες απο τα 750αρια της Ττ εχουν προβληματακια! αλλα οχι ολα! παντως το 600αρι που ειχα και τωρα το 1200αρι της Ττ δεν μου εχουν βγαλει το παραμικρο!
biker Αύγουστος 3, 2008 #3 Αύγουστος 3, 2008 Και το δικό μου είναι μια χαρά... μήπως θα ήταν καλό να βάλεις και ένα ups -αν δεν έχεις ήδη-(line interactive) στο σύστημα , για να έχεις και σταθεροποίηση της τάσης; Είναι τρελλή αυτή η ΔΕΗ
tasosmos Αύγουστος 3, 2008 #4 Αύγουστος 3, 2008 Βασικα δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα που εχεις και σκεφτεσαι αλλαγη τροφοδοτικου? Τo toughpower 750 ειναι απο τα καλυτερα τροφοδοτικα που εχει βγαλει ποτε η Ττ, καμια σχεση με τα παλιοτερα που ηταν για τα μπαζα. Πρακτικα ειναι ιδια κατασκευη με το corsair TX750 με καποιες μικρες διαφορες. Απο αποψη ισχυος σε καλυπτει οποτε ποιο το προβλημα?
giogio Αύγουστος 3, 2008 Author #5 Αύγουστος 3, 2008 Και το δικό μου είναι μια χαρά... μήπως θα ήταν καλό να βάλεις και ένα ups -αν δεν έχεις ήδη-(line interactive) στο σύστημα , για να έχεις και σταθεροποίηση της τάσης; Είναι τρελλή αυτή η ΔΕΗ ups δυστυχως δεν εχω βαλει βλακεια μου αλλα μαλλον θα πρεπει να βαλω μην τα παρω καμια μερα ολα στο χερι..ειναι καλυτερο να βαλω line interactive παρα ενα απλο δηλ ups stand by?
giogio Αύγουστος 3, 2008 Author #6 Αύγουστος 3, 2008 Βασικα δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα που εχεις και σκεφτεσαι αλλαγη τροφοδοτικου? Τo toughpower 750 ειναι απο τα καλυτερα τροφοδοτικα που εχει βγαλει ποτε η Ττ, καμια σχεση με τα παλιοτερα που ηταν για τα μπαζα. Πρακτικα ειναι ιδια κατασκευη με το corsair TX750 με καποιες μικρες διαφορες. Απο αποψη ισχυος σε καλυπτει οποτε ποιο το προβλημα?εγω δεν εχω προβλημα ουτε το τροφοδοτικο εχει προβλημα αλλα με συζητησεις που ειχα με καποιους φιλους με βαλανε στην πριζα να το αλλαξω γιατι λενε δεν φτανει για αυτα που εχω επανω στο μηχανημα μ@λ@κιες τουμπανα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.
biker Αύγουστος 3, 2008 #7 Αύγουστος 3, 2008 ups δυστυχως δεν εχω βαλει βλακεια μου αλλα μαλλον θα πρεπει να βαλω μην τα παρω καμια μερα ολα στο χερι..ειναι καλυτερο να βαλω line interactive παρα ενα απλο δηλ ups stand by? Εντάξει μην αγχώνεσαι τζάμπα και βερεσέ.., καλό θα ήταν από τις περιορισμένες γνώσεις που έχω να βάλεις (όποτε μπορέσεις) ένα line interactive για να προστατεύσεις το μηχάνημα από υπέρ/υποτάσεις . Τα stand-by δεν είναι και σταθεροποιητές τάσης.... Και ΔΕΝ τα παίρνεις στο χέρι έτσι απλά...
giogio Αύγουστος 3, 2008 Author #8 Αύγουστος 3, 2008 Εντάξει μην αγχώνεσαι τζάμπα και βερεσέ.., καλό θα ήταν από τις περιορισμένες γνώσεις που έχω να βάλεις (όποτε μπορέσεις) ένα line interactive για να προστατεύσεις το μηχάνημα από υπέρ/υποτάσεις . Τα stand-by δεν είναι και σταθεροποιητές τάσης....Και ΔΕΝ τα παίρνεις στο χέρι έτσι απλά... ok χιλια ευχαριστω
tasatva Αύγουστος 3, 2008 #9 Αύγουστος 3, 2008 Πολλά απο το 750άρια TT παρουσιάζουν μέγαλό θόρυβο λόγω του ελαττωματικού ανεμιστήρα τους. Εγώ το άλλαξα αμέσως με το Coolermaster 700.Αλλά άν δέν σου παρουσιάζει το παραπάνω πρόβλημα δέν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξεις.
cabdik Αύγουστος 4, 2008 #10 Αύγουστος 4, 2008 υπαρχει ενας αγραφος νομος που λεει πως οτι δουλευει δεν το πειραζεις!! Συμφωνω με τους παραπανω για το UPS. αν θες να προστατεψεις το μηχανημα σου!!
giogio Αύγουστος 12, 2008 Author #12 Αύγουστος 12, 2008 Μην σε ανησυχει καθολου εισαι μια χαραthankss για τις συμβουλες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.