Jump to content

thermaltake tough power 750watt???

giogio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια μια βοηθεια θελω σε κατι που με αγχωνει εδω και μερες εχω το τροφοδοτικο που αναφερω, το συστημα αποτελειται απο ASUS RAMPAGE FORMULA CPU E8500 (442X9,5) WATER - RAM TRANCEND AXE RAM 1066 VGA 4870 2 KOMMATIA ΣΕ CROSSFIRE 2 DVD REORDER ΣΚΛΗΡΟΣ 250 GB (ψυξη για τις μνημες) 4 fan 12αρια και ενα 4αρι για ψυξη N/B.και ρωταω μου φτανει αυτο το τροφοδοτικο για ολα αυτα?μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει τιποτα το μηχανημα εννοω να μεινει απο ρευματα και οσους ρωτησα μου ειπαν να αγορασω αλλο εσεις τι γνωμη εχετε για αυτο και τι τροφοδοτικο μου προτεινεται??:hm::hm::hm:

Το τροφοδοτικό αυτό το έχεις μετρήσει με κάποιο πολύμετρο κάτω απο full load καταστάσεις ? Θα πρότεινα να το μετρήσεις πρώτα και αν δεις ότι έχεις κάποια μεγάλη πτώση στης τάσεις τότε το συζητάμε. Διαφορετικά δε πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα.

ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις μου εφυγε ενα αγχος.

Το τροφοδοτικό αυτό το έχεις μετρήσει με κάποιο πολύμετρο κάτω απο full load καταστάσεις ? Θα πρότεινα να το μετρήσεις πρώτα και αν δεις ότι έχεις κάποια μεγάλη πτώση στης τάσεις τότε το συζητάμε. Διαφορετικά δε πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα.

οχι δεν το εχω μετρησει ετσι απλα το λεω μηπως δεν φτανει..

Υπάρχει κανένας οδηγός για το πως χρησιμοποιούμε το πολύμετρο και τι χρειάζεται να μετρήσουμε για να δούμε αν λειτουργεί σωστά το τροφοδοτικό μας?

Μπορούμε επίσης να μετρήσουμε την ολική κατανάλωση του υπολογιστή με πολύμετρο?Πως?

Υπάρχει κανένας οδηγός για το πως χρησιμοποιούμε το πολύμετρο και τι χρειάζεται να μετρήσουμε για να δούμε αν λειτουργεί σωστά το τροφοδοτικό μας?

Μπορούμε επίσης να μετρήσουμε την ολική κατανάλωση του υπολογιστή με πολύμετρο?Πως?

πανέα σε πρόλαβα :p

ώραίο το βιντεάκι αλλά εντάξει εύκολο αυτό...ποια είναι τα ανεκτά όρια.Δηλαδή μέσα σε ποιες τιμές πρέπει να κυμαίνονται τα ρεύματα για να είμαστε εντάξει?

Για την κατανάλωση του pc πως την μετράμε?

ευχαριστώ για το λινκ πάντως είναι πολύ ωραίο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.