Jump to content

9800 GX2 ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ FAN !!!

r0y4ax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά τελευταία παρατηρησα οτι ο FAN που φαίνεται δεξιά πάνω στην κάρτα μου δε περιστρεφεται καθολου.

Δε θα έπρεπε να γυριζει κι αυτος??Απο οτι ξερω η καρτα εχει 2 FANS.Οταν ανοιγω βεβαια το RIVATUNER μου δειχνει μονο εναν....Το GPUZ ομως δείχνει σωστα 2 κάρτες και 2 fans με τον εναν να δουλέβει στο 45% και τον αλλο 0% !!

Και φυσικα η καρτα με τον ανεμιστηρα που δεν περιστρεφεται εχει πάντα 10 βαθμους παραπανω απο την αλλη!!

Εχω δίκιο που που πιστέβω οτι ο ενας FAN εχει καεί??

Παρακαλω οποιονδήποτε εχει αυτην την καρτα και ξέρει stantard πράγματα να με βοηθήσει γιατί δεν αντέχω αλλα με την καντεμια μου.Μια περιουσια εχω ξοδέψει και ακομα δεν εχω χαρεί PC :worship::worship:

εννοειτε οτι επρεπε να γυριζει προφανως εχει καει.

το riva tuner σου δινει την δυνατοτητα να ρυθμισεις και τα 2 φαν απο την αρχικη του οθονη απλα αλλαζεις το target adapter και ρυθμιζεις αναλογα.

εννοειτε οτι επρεπε να γυριζει προφανως εχει καει.

το riva tuner σου δινει την δυνατοτητα να ρυθμισεις και τα 2 φαν απο την αρχικη του οθονη απλα αλλαζεις το target adapter και ρυθμιζεις αναλογα.

Tι να πω ρε φιλε εισαι πανταχου παρων,σ ευχαριστω πολυ για ολα!!!Λυπάμαι πολυ για την καρτα αλλα λες να φταιει αυτη για οτι συμβαίνει με τις μνήμες??

μπορεις να βρεις μια pci express φθηνη να δοκιμασεις, οι μνημες θα σου σκανε με μπλε οθονες , η στο boot κτλπ και σε full load (blend) απο ορθος δηλαδη. τωρα εσυ ειπες για κατι 3dmark κατι τετοια δε ξερω. μηπως εχει γινει πυροτεχνημα ο ενας πυρηνας της gx2 και δεν νιωθει γενικα το pc. μα δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεθει λυση απλα θελει ψαξιμο. δοκιμασε μια μια φθηνη καρτα να σιγουρεψουμε τις μνημες γιατι και γω δεν ξερω πως σου ανατιναζεται και ΠΟΥ οποτε δεν μπορω να πω. οσο για τη βοηθεια γιαυτο ειμαστε εδω να βοηθαμε και να μας βοηθανε :D

Λοιπόν εγω ειμαι με τα παραπάνω προβλήματα που postara os NOYMEROS!Εντάξει ρε παιδιά μπορει να εχετε δικιο και να εχει η gx2 μονο ενα fan.Στην περίπτωση αυτη ομως θελω κάποιος απο εσας να μου εξηγησει πως γινεται να δειχνει οτι δουλευει ο ανεμιστηρας στο 45% ενω ο δικος μου δε γυριζει καθολου??? Σας ειπα και πριν οτι ο ενας φαινεται να δουλευει 45% και ο αλλος 0% !!!:unsure::unsure:

λαθος εκτιμηση :p

Τι εννοείς με αυτο??Οτι κάνω εγώ λάθος??Αφού οταν ανεβάζω τις στροφές απο 45 σε 75% πεφτει η temp και των 2 κατα 10 περιπου Βαθμούς!!!:hmm:

οχι ειχα την εντυπωση πως εχει 2 φανακια δεν θυμομουν

Ε αυτό ρωταω ρε φιλε μου.Αν εχει μονο ενα τοτε πως γινεται να το ανεβάζω στροφές εφόσον δε κινείται καθόλου και να πεφτει και η temp????? :hmm::hmm:

αυτο που σου φαινεται σαν φανακι ειναι η βαση στηριξης του..γι`αυτο και δεν γυριζει..

οταν ρυθμιζεις τις στροφες στο riva αυξομειωνει κανονικα.

οσον αφορα το gpu-z μην δινεις σημασια..ετσι κανει σε ολους.

αυτο που σου φαινεται σαν φανακι ειναι η βαση στηριξης του..γι`αυτο και δεν γυριζει..

οταν ρυθμιζεις τις στροφες στο riva αυξομειωνει κανονικα.

οσον αφορα το gpu-z μην δινεις σημασια..ετσι κανει σε ολους.

Δηλαδή πιστέυεις οτι δουλέυει κανονικα η κάρτα μου και δεν εχει κάποιο προβλημα???

εμ αφου λες πως οταν αυξανεις τις στοφες στο φανακι,πεφτει η θερμοκρασια της καρτας,μια χαρα εισαι.

εμ αφου λες πως οταν αυξανεις τις στοφες στο φανακι,πεφτει η θερμοκρασια της καρτας,μια χαρα εισαι.

Το θέμα είναι οτι εχτές που δοκιμαζα τις 4 Dominator και εκανα διαφορες ρυθμίσεις η καρτα ανέβασε 2-3 φορές 105-110 βαθμους και τότε φοβηθηκα οτι κατι παίζει με την ψυξη της!!!!!!!!

δοκίμασε μέσα από το riva να αυξήσεις τις στροφές. Σίγουρα θα το καταλάβεις γιατί στο 100 % θα κάνει ποιο πολύ θόρυβο.

δοκίμασε μέσα από το riva να αυξήσεις τις στροφές. Σίγουρα θα το καταλάβεις γιατί στο 100 % θα κάνει ποιο πολύ θόρυβο.

Ναι ρε φιλε εχεις δικιο και παραπανω θορυβο κανει και πεφτει η θερμοκρασια αλλα το θεμα ειναι οτι χωρις να πειραξω το φανακι η θερμοκρασια σε IDLE συνεχως ανεβαινει οσπου φτανει και τους 110 βαθμους!!!!!! Γιατι????????

γιατί ήθελε να πάρεις ατι 4870χ2 αλλά εσύ βιάστικες :).πέρα από την πλάκα περίμενε κανένα καινούργιο gpuz αν και οι κάρτες είναι φτιαγμένες για τέτοιες θερμοκρασίες. αν δεν κάνω λάθος idle είναι στους 80 βαθμούς γενικώς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.