blade_pan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Γεια σας παιδες.Ηθελα να ρωτησω εντυπωσεις απο 4 διαφορετικα windows emulators.Προσωπικα χρησιμοποιω το Parallels αλλα θα ηθελα κατι πιο γρηγορο,αμεσο που να μπορω να χρησιμοποιω το hardware του mac σε αυτο(καμερα,usb κτλ.)Γνωμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 Στη δουλειά χρησιμοποιώ πολύ το VMWare Workstation 6.0 για Windows XP, Server 2003 και Kubuntu και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Τώρα για MAC δεν γνωρίζω, αλλά απ'ότι έχω δει έχει και 2 συσκευές USB. Give it a try Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 8, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 ειναι γρηγορο? εννοω στο να μπει στο αλλο λειτουργικο?Μου φαινεται μπορεις να χρησιμοποιησεις και πχ windows media player χωρις να μπεις στο windows σε καποιο απο αυτα..αυτο εχει αυτη την λειτουργια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2008 Για το συγκεκριμένο feature που λες δεν ξέρω, δεν νομίζω κιόλας. Αλλά από επιδόσεις, είναι ταχύτατο Edit: Μόλις παρατήρησα ότι εσύ μάλλον θέλεις κάτι για να αλλάζεις πλατφόρμα ανά πάσα στιγμή.. Αυτό που σου λέω απλά θα φτιάξει ένα Virtual PC που θα μπορείς να φορτώσεις ότι apps θέλεις. Το χρησιμοποιούν και οι Linuxάδες στη δουλειά για όταν θέλουν να δουν κάτι που παίζει αποκλειστικά σε Windows. Μάλλον δεν κάνει για τη δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.