Tomahawk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο μνήμες...Ποιά είναι καλύτερη?Mushkin 4GB Kit DDR2 800MHz XP 4-4-4-12 ( link )CRUCIAL BL2KIT25664AA804 BALLISTIX 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT ( link )Θα τρέχουν πάνω σε Asus P5Q με έναν Intel E8400...Δεν κυνηγάω scores κλπ, απλά θέλω να βάλω την καλύτερη απο αυτές τις δυό!Τι γνώμη έχετε?Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Αύγουστος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 αφου δεν κυνηγας score τοτε παρε την πιο φτηνη...εγω παντως πηρα τις προαλες αυτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Αύγουστος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 Δεν θέλω κάτι άλλο, είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο, ανεξαρτήτως χρημάτων!Οι Mushkin είναι καλές (οι συγκεκριμένες)?Αξίζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Αύγουστος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 καλες ειναι αν δινεις μονο μεχρι 100 ευρω...απο εκει και πανω αξιζουν αλλες.απο οτι βλεπω σε review στο google search ειναι καλες και ψιλοχιλιαριζουν τα mhz στο Ο/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Αύγουστος 2, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 Λίγο o/c να πω την αλήθεια θα το προσπαθήσω, όχι πολύ όμως!Άρα τις Mushkin να επιλέξω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Αύγουστος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 μια χαρα ειναι!καλοριζικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 στο Xtreme εχει mushkin red line 2x2GB 1000/1066 κατω απο 100 ευρω..αν εχει μεινει κανενα κιτακι πιστευω ειναι οτι καλυτερο απο πλευρα τιμης/αποδοσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Αύγουστος 7, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Αν μπορεί κάποιος ας μου λύσει τις απορίες!Τι είναι το CL4, CL5...?Οι χρονισμοί είναι καλύτερο σε DDR2 να είναι χαμηλοί ή υψηλοί? Δηλαδή 4-4-4-15 πχ ή 5-5-5-18?Τέλος τα Volt στα οποία "τρέχει" μια μνήμη τι ρόλο παίζουν στην σταθερότητα, στο overclocking και στην κατανάλωση?Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Αύγουστος 8, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2008 Αν μπορεί κάποιος ας μου λύσει τις απορίες!Τι είναι το CL4, CL5...?Οι χρονισμοί είναι καλύτερο σε DDR2 να είναι χαμηλοί ή υψηλοί? Δηλαδή 4-4-4-15 πχ ή 5-5-5-18?Τέλος τα Volt στα οποία "τρέχει" μια μνήμη τι ρόλο παίζουν στην σταθερότητα, στο overclocking και στην κατανάλωση?Σας ευχαριστώ!Το CL συμαινει Cas Latency, ειναι το πρωτο απο τα 4 νουμερακια που βλεπεις στα specs των μνημων..Οι χρονισμοι αυτοι ειναι καλυτερο να ειναι χαμηλοι και εαν υπαρχει δυνατοτητα τους κατεβαζουμε παρακατω οσο μπορουμε..Τα volt ειναι οπως στον επεξεργαστη.. Θα της ανεβασεις συχνοτητα και θα σφηξεις τα timings? Θα της δωσεις και περισσοτερο χυμο (ρευμα) αναγκαστικα..(Και ενδεχομενως να χρειαστει να δωσεις και 1-2 κλικ παραπανω ρευμα στο northbridge, αν δεν κανω λαθος)Εαν σκοπευεις να ανεβεις παραπερα απο την αναγραφομενη συχνοτητα/timings, καλο θα ειναι να κοτσαρεις και ενα ανεμιστηρι απο πανω να τις φυσαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.