lazarosleon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Ελεγα για λογους αισθητικης και μονο να παω στο νεο Coolermaster Cosmos(http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1084534). Αυτα τα επανω επανω κουμπακια, usb κλπ κλπ με εχουνε τραβηξει ολιγων τι. Δεν ξερω ομως τι λεει απο ποιοτητα κατασκευης, απο θεμα ψυξης, απο θεμα δεσιματος, αξιοπιστιας, χωρων κλπ κλπ σε σχεση με το παρων Stacker STC-T01S το οποιο εχω. Αν καποιος απο εσας μπορει να με βοηθησει, δεν ειναι το οικονομικο το θεμα. Απλα δεν ξερω τα συν και τα πλυν του εκαστοτε κουτιου και θελω την βοηθεια σας και τις γνωμες σας.Σημερα επισης ειδα αυτο : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1112694 Τι λεει ?????
mpapad Αύγουστος 3, 2008 #2 Αύγουστος 3, 2008 Ελεγα για λογους αισθητικης και μονο να παω στο νεο Coolermaster Cosmos(http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1084534). Αυτα τα επανω επανω κουμπακια, usb κλπ κλπ με εχουνε τραβηξει ολιγων τι. Δεν ξερω ομως τι λεει απο ποιοτητα κατασκευης, απο θεμα ψυξης, απο θεμα δεσιματος, αξιοπιστιας, χωρων κλπ κλπ σε σχεση με το παρων Stacker STC-T01S το οποιο εχω. Αν καποιος απο εσας μπορει να με βοηθησει, δεν ειναι το οικονομικο το θεμα. Απλα δεν ξερω τα συν και τα πλυν του εκαστοτε κουτιου και θελω την βοηθεια σας και τις γνωμες σας.Σημερα επισης ειδα αυτο : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1112694 Τι λεει ?????Το πρώτο Cosmos-S το πήρα πριν κανα μήνα. Την Πέμπτη πήρα και 2ο για να αλλάξω το 2ο PC μου.Το κουτί είναι απλά τεράστιο. Χωράει τα πάντα. 3πλά ψυγεία & ρεζερβουάρ και αντλίες & δίσκους & μεγάλες κάρτες.Μπορείς και τακτοποιείς τα καλώδια εύκολα.Έχει καλή ροή αέρα.Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι οτι σε ψύκτρες όπως η Scythe Mugen αν δεν προσέξεις στην τοποθέτηση μπορεί να βρεί στον πλαϊνό ανεμιστήρα.Το Stacker δεν το ξέρω για να σου πω διαφορές.
lazarosleon Αύγουστος 3, 2008 Author #3 Αύγουστος 3, 2008 Αυτο που με ενδιαφερει παρα μα παρα πολυ, ειναι αν θα χωραει το τροφοδοτικο μου enermax galaxy 850 + cpu cooler noctua nhu12p η στο κοσμος η στο λιαν λι. Σε οποιο δεν χωραει απλα απορριπτεται. Το οτι το κοσμος ειναι πιο μεγαλο απο το στακερ δεν αμφιβαλλω, απλα εσενα σε βολευει μιας και το εχεις? Και το να μην κοβω τα χερια μου σε καθε φορα που κανω δουλεια με ενδιαφερει παρα πολυ.........
redbighunter Αύγουστος 3, 2008 #4 Αύγουστος 3, 2008 το stacker δεν σου φτανει απο χωρους? το ειχα κι οχι απλα χωραγε τα παντα αλλα εμπαινα κι εγω μεσα!
lazarosleon Αύγουστος 3, 2008 Author #5 Αύγουστος 3, 2008 Ειναι και το θεμα αισθητικης ξερεις που με προκαλει να το αλλαξω, αλλα και το οτι ειναι πολυ δυσκολο να αλλαζω τους δισκους(7-8 φορες το μηνα). Αλλα και γενικα ηθελα κατι πιο μεγαλο....να παιρνει αερα.....
redbighunter Αύγουστος 3, 2008 #6 Αύγουστος 3, 2008 τους δισκους γιατι να τους αλλαζεις ολη την ωρα? παντως το stacker εμενα και υδροψηξεις μου χωρεσαι και τα παντα! δεν ειχα το παραμικρο προβλημα με το χωρο του! τωρα αν σου εχει γυαλισει κανενα αλλο... ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!
tasatva Αύγουστος 3, 2008 #7 Αύγουστος 3, 2008 Και στο CosmosS είναι δύσκολο να αλλάζεις θέσεις τους σκληρούς. Πιό εύκολο είναι στο απλό Cosmos, κουτί που υστερεί στην ψύξη τους.Κατα τα άλλα το S είναι μακράν το καλύτερο κουτί που έχω χρησιμοποήσει ή δεί.
ProPitsiriko$ Αύγουστος 3, 2008 #8 Αύγουστος 3, 2008 Στο Cosmos S μπορεις και να μην τους βιδωσεις πανω στο HDD Bay..απλα να τους τοποθετισεις..και οποτε θες να βγαζεις καποιον απλα τον τραβας.. Εκτως και αν το πας βολτα το κουτι και κινδυνευουν να φυγουν... Εγω παντος σου προτεινα το SilverStone TJ07
redbighunter Αύγουστος 3, 2008 #9 Αύγουστος 3, 2008 Στο Cosmos S μπορεις και να μην τους βιδωσεις πανω στο HDD Bay..απλα να τους τοποθετισεις..και οποτε θες να βγαζεις καποιον απλα τον τραβας..Εκτως και αν το πας βολτα το κουτι και κινδυνευουν να φυγουν... Εγω παντος σου προτεινα το SilverStone TJ07 +1 για το SilverStone TJ07! το εχω ευχαριστηθει πολυ 1 μηνα τωρα!
ProPitsiriko$ Αύγουστος 3, 2008 #10 Αύγουστος 3, 2008 Αμα μου εβγαιναν τα λ7 θα επερνα το SilverStone και οχι το Cosmos S..Οχι οτι με χαλαει το γλυκο μου... Αλλα λεμε τωρα...:daisy: Παντος εμενα μου αρεσε παρα πολυ το silverstone..ειδικα με το plexy:D
lazarosleon Αύγουστος 3, 2008 Author #11 Αύγουστος 3, 2008 Δηλαδη για να καταλαβω, το Λιαν Λι που αναφερω, δεν το προτιμαει κανεις? Εχει κατι μειονεκτικο σε σχεση με Κοσμος και Σιλβερστον? Θα θελα πολυ να ξερω τα συν και τα πλυν του καθε κουτιου αν ειναι δυνατων παιδια, μιλαμε για μια αγορα απο 200 - 280Ε περιπου....
fotme Αύγουστος 3, 2008 #12 Αύγουστος 3, 2008 λοιπον, στακερ ειναι το κουτι για το κεντρικο μου και πριν λιγες μερες πηρα το lianli v1010 για τον file server, που ειναι μικροτερο απο αυτο που λες εσυ, πιο κοντο βασικα. Το lianli το πηρα για τον ιδιο ακριβως λογο για να βαζω βγαζω δισκους ευκολα. o πιο ευκολος παντως τροπος να ξερεις ειναι να παρεις 5 1/4 se 3 1/2 enclosures kai to και το βαλε-βγαλε γινεται παιχνιδι. Πολυ πιο βοιλικο απο στακερ, ο δε χωρος για το τροφοδοτικο χωραει ολοκληρο το galaxy. Σαφεστατα πιο λειτουργικο κουτι αλλα αν θες υδροψυξη πρεπει να κοψεις. Μονο μειονεκτημα δεν ειναι tool free για τα 5 1/4 drives και δεν εχει λαστιχακια για κραδασμους σαυτα.εδιτ>το 2110 εχει θεσεις για 2 τροφοδοτικα καθετα, το galaxy ναι μεν χωραει σε αντιθεση με το στακερ, αλλα πρπει να δαπανησεις τον χωρο για την μια στηλη των δισκων γιατι απο εκει θα βγαινουν τα καλωδια, αν οχι πρπει να το εχεις λιγο εξω για να περασεις τα καλωδια του απτην τρυπα που εχει στο ραφι.
lazarosleon Αύγουστος 3, 2008 Author #13 Αύγουστος 3, 2008 λοιπον, στακερ ειναι το κουτι για το κεντρικο μου και πριν λιγες μερες πηρα το lianli v1010 για τον file server, που ειναι μικροτερο απο αυτο που λες εσυ, πιο κοντο βασικα. Το lianli το πηρα για τον ιδιο ακριβως λογο για να βαζω βγαζω δισκους ευκολα. o πιο ευκολος παντως τροπος να ξερεις ειναι να παρεις 5 1/4 se 3 1/2 enclosures kai to και το βαλε-βγαλε γινεται παιχνιδι. Πολυ πιο βοιλικο απο στακερ, ο δε χωρος για το τροφοδοτικο χωραει ολοκληρο το galaxy. Σαφεστατα πιο λειτουργικο κουτι αλλα αν θες υδροψυξη πρεπει να κοψεις. Μονο μειονεκτημα δεν ειναι tool free για τα 5 1/4 drives και δεν εχει λαστιχακια για κραδασμους σαυτα.Περιφημα ως εδω, αν και δεν θελω να τους βγαζω ολους μαζι, η 1 1 η 2 2. Θα θελα λοιπον εφοσων εχεις στα χερια σου και το στακερ και το λιαν λι, να μου πεις ποιο εχει την πιο καλη συναρμολογηση, χωρο στον χρηστη για να βαλει χερι, (αν ξερεις αν χωραει η νοκτουα μου και το τροφοδοτικο μου) και γενικα εντυπωσεις απο ενα κουτι που απλα σε σχεση με αυτο που θελω ειναι πιο κοντο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.