oldhag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 εχω στησει καινουργιο pc.μολις βαζω τα xp για εγκατασταση αφου δειχνει τα αρχεια αναλυτικα μετα κολλαει γραφοντας please wait και αλλες φορες μου πεταει blue screen.το μονο που ισως εχω κανει λαθος υποψιαζομαι ειναι οτι στο bios δειχνει primary ide master το dvdrw και third ide master τον σκληρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Αύγουστος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 Τον σκληρό (αν είναι SATA) τον έχεις AHCI ή IDE-compatible στο ΒΙΟΣ ? Τι μητρική έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Αύγουστος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 είναι SATA.asus p5 gdcv με ενσωματομενη vga.το εχω ide .μια φορα που τον εβαλα ahci μετα το set των windows μου εδειξε οτι δεν υπαρχει δισκος για να γραφτουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Αύγουστος 1, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 μαλλον ο σκληρος θελει drivers μεσω floppy για να τον δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 1, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 Αν δεν τον βάλεις IDE σίγουτα θέλει δισκέτα με F6 για να παίξει.Κολλήματα στην εγκατάσταση των Windows συνήθως είναι θέμα RAM, τρέξε ένα memtest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Αύγουστος 1, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 κι εγω ειχα παρομοιο προβλημα και ηταν προβληματικη η μια μνημη. Τσεκαρε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Αύγουστος 2, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 μπορει γιατι μου ειχαν πεσει κατω κιολας.τρέξε ένα memtest=πως να το τρεξω αφου δεν μπαινει windows:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 Το memtest βρε δεν τρέχει σε Windows, είναι boot CD Κατεβάζεις το iso από εδώ: http://www.memtest.org/ το γράφεις και bootάρεις το σύστημα με αυτό το CD, το αφήνεις 2-3 ωρίτσες. Αν σου βγάλει Errors (θα τα καταλάβεις, είναι κατακόκκινα) έχεις πρόβλημα με τις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.