theovaz Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Καλισπέρα παιδιά,Σήμερα το απόγευμα (πριν λίγο δλδ) πήγα το mp3 μου,creative v plus 4 gb για rma στο πλαίσιο.Το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη έχει καεί εντελώς(μόνη της,άρχησε σιγά σιγά να εμφανίζει καμμένα pixels μέχρι που μαύρισε ολόκληρη-μου το είχε ξανακάνει το ίδιο μοντέλο και το άλλαξα-).Πήγα λοιπόν στο πλαίσιο , το έδωσα αλλά μου λέει ο υπάλληλος ότι η εγγύηση έχει λήξει επειδή ίσχυε μόνο για ένα χρόνο..Και ρωτάω λοιπόν:Επιτρέπεται ηλεκτρονική συσκευή να έχει 1 χρόνο εγγύηση;Και εάν είναι όντως έτσι,υπάρχει περίπτωση να μου διορθώσει το πρόβλημα η creative εάν της στείλω το mp3;
DMylonas Αύγουστος 1, 2008 #2 Αύγουστος 1, 2008 1 χρόνο το έχουνε όλα τα μαγαζιά... Κάνε την απλή μέθοδο, πάρε ένα ίδιο πάλι, πήγαινε το παλιό για αλλαγή μετά από 15-20 μέρες με την απόδειξη του καινούργιου και δώσε σε κάνα αδερφό, φίλο, ξάδερφο το ένα... Και ούτε να μπλέκεις σε καυγάδες και φασαρίες...
amdnikos Αύγουστος 3, 2008 #3 Αύγουστος 3, 2008 Παιδες υπαρχει νομος ο οποιος λεει το μινιμουμ της εγγυησης ειναι τα 2 χρονια.Οτι αλλο απλα ειναι παρανομο.
perp Αύγουστος 3, 2008 #5 Αύγουστος 3, 2008 Μήπως να σταματήσει εδώ αυτή η κουβέντα?Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του).Παιδες υπαρχει νομος ο οποιος λεει το μινιμουμ της εγγυησης ειναι τα 2 χρονια.Οτι αλλο απλα ειναι παρανομο.Αυτό ναι
bezdim Αύγουστος 3, 2008 #7 Αύγουστος 3, 2008 Eγώ δηλαδή που πιστεύω ότι η εγγύηση ανανεώνεται κάθε φορά που σου αλλάζουν το προιόν είμαι λάθος? :...:
redbighunter Αύγουστος 3, 2008 #8 Αύγουστος 3, 2008 Eγώ δηλαδή που πιστεύω ότι η εγγύηση ανανεώνεται κάθε φορά που σου αλλάζουν το προιόν είμαι λάθος? :...:κι εγω αυτη την εντυπωση ειχα!
schumifer Αύγουστος 3, 2008 #9 Αύγουστος 3, 2008 Είναι κι αυτό σωστό αλλά δεν πρόσεξα να έχουμε τις ακριβείς ημερομηνίες για να μετρήσουμε μήνες και χρόνια
tasosmos Αύγουστος 3, 2008 #10 Αύγουστος 3, 2008 Οταν κανεις rma ισχυει η εγγυηση απο την ημερομηνια αρχικης αγορας.Παντως η επισημη εγγυηση της creative ειναι 1 χρονο οποτε μαλλον θα πρεπει να το τραβηξεις πολυυυυ το θεμα για να βγει κατι.
bezdim Αύγουστος 3, 2008 #11 Αύγουστος 3, 2008 Πιστέυω πώς αυτό είναι παράνομο. Αφού ακόμα και αν πάρεις καινούριο (μέσω RMA) πχ σκληρό και σε καλύπτει ο κατασκευαστής (λχ Seagate), τότε γιατί να μη σε καλύπτει και ο προμηθευτής (λχ πλαίσιο)?Για μένα καινούριο προιόν=καινούρια εγγύσησή, αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον χωρίς να το έχω δει γραμμένο κάπου, γι αυτό και εκφράζομαι με κάθε επιφύλαξη.
tasosmos Αύγουστος 3, 2008 #12 Αύγουστος 3, 2008 Μα δεν ειναι καν λογικο, ουσιαστικα οταν αγοραζεις κατι σου εγγυαται ο κατασκευαστης οτι θα δουλευει για πχ ενα χρονο, η αντικατασταση με καινουργιο ουσιαστικα γινεται μονο επειδη ειναι ασυμφορη η επισκευη εκεινου που επιστρεφεις. Αν ηταν ετσι θα αγοραζαμε 1 φορα το καθε εξαρτημα και θα ειχαν χρεωκοπησει οι μισες εταιριες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.