jpavly Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Θέλω βοήθεια από τους Excelάδες και κάποιον που να ξέρει καλά μαθηματικά Θέλω να βάλω σε ένα Excelάκι ένα τύπο που να του δίνω: Την αρχική τιμή, πχ 150€ Την τιμή που είναι σε προσφορά, πχ 119 € Και να μου βγάζει πόσο είναι το ποσοστό έκπτωσης που έχει γίνει για να φτάσει σε αυτή την τιμή! Ευχαριστώωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Αύγουστος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 (αρχική-τελική)*100/αρχική Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 Σωστόοοοοοοοοος thanks a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 Μαμζέλ 2 κιλά βγαίνει το λαχανάκι Βρυξελλώνε....να τ'αφήσω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 1, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 Lol ρε. Σαν να ζητάς οδηγό διαστημικού λεωφορείου για να οδηγήσει ποδήλατο ήταν η ερώτηση. Και χάρηκα ότι θά 'ταν ψαγμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay Αύγουστος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 Sotiris να σου σκαναρω καμια διαφορικη να λυσεις, γιατι εγω τις βλεπω και αρρωσταινω :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.