Jump to content

Dell Studio hybrid

ea6gka

Recommended Posts

Μετα απο λιγο ψαξιμο στο νετ βρήκα:

Processor

Base: Intel Pentium Dual Core T2390 1.86GHz

Max: Intel Core 2 Duo T9500 2.6GHz + $625

OS

Base: Windows Vista Home Basic SP1

Max: Windows Vista Ultimate SP1 +$150

RAM

Base: 1GB Shared DDR2, 667MHz, 1 DIMM

Max: 4GB Shared Dual Channel DDR2, 667MHz, 2 DIMMs +150

Hard Drive (No SSD option!)

Base: 160GB SATA, 5400RPM

Max: 320GB SATA, 5400RPM + $100

Optical Drive

Base: 8X Slot Load Dual Layer DVD+/-RW Drive

Max: 6X Slot Load Blu-ray, DVD+/-RW & BD-ROM + $250

Wi-Fi

Option: Wireless-N Networking +$70

Standard ports:

GbE Ethernet Port

Five USB 2.0

IEEE1394a port (4-pin) (Firewire)

HDMI

DVI

AC adapter connector

S/P DIF Out

Headphone (front); Line-in / Line-out (back)

Dimensions:

Length: 196.5mm - 7.7" (with sleeve)

Height: 71.5mm - 2.8" (with sleeve)

Depth: 211.5mm - 8.3" (with sleeve)

Weight: 2.18kg - 4.8 lbs (with stand)

Πηγή: http://blog.enterpriseitplanet.com/green/blog/2008/07/dell-studio-hybrid-specs.html

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Συγγνώμη, είχε γίνει λάθος. Διορθώθηκε, ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη.

τώρα μάλιστα. με τόσα λεφτά φτιάχνω και μόνος μου ένα. άντε το basic παλεύεται αλλά τα υπόλοιπα είναι φωτιά συν του ότι αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλεις στην dell ενώ αν φτιάξεις εσύ ένα τότε μπορείς τα χαλασμένα να τα αλλάξεις μόνος σου και πολύ λιγότερα χρήματα.

Με το onsite support της Dell δεν νομόζω να χρειαστείς να στείλεις ποτέ κάτι. Από την άλλη, με την ποιότητα της dell, δύσκολα θα χαλάσει.

η ποιότητα της dell είναι για τα μπάζα αν θες την άποψή μου. μην κοιτάς το τμήμα των οθονών. είναι πολύ πιο δύσκολα να πάθουν κάτι οι οθόνες γιατί χρησιμοποιούν πολύ πιο ανθεκτικά υλικά λόγω της κλίμακας παραγωγής τσιπ που χρησιμοποιούν. άρα δεν χαλάνε το ίδιο γρήγορα. και για να σε δώσω ένα θεωρητικό παράδειγμα ελλατωματικό dell server και workstation μέσα από την κούτα έχω δει όπως και dell φορητό αλλά hp ελλατψματικό ούτε ένα. και η αναλογία πωλήσεων είναι 80% hp και 20% dell. θα σας πω μόνο ότι όλες οι τράπεζες πειραιώς που συνεργαζόμαστε και έχουν όλες dell καθημερινώς κάτι παθαίνουν(μαζί με τις οθόνες). πριν 1,5 μήνα στήσαμε 5 ΔΟΥ και είδη χτύπησαν 2 μηχανήματα και 1 server της dell. αντιθέτως όλες οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε έχουν μόνο hp τερματικά και server και εκτός από συντήρηση και επιδιόρθωση software δεν έχω δει κάποιο άλλο πρόβλημα. και μπορώ να σας πω για πάρα πολλές εταιρείες που τις έχεται για τις καλύτερες και είναι πιο μούφα από κάποιες άλλες αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα thread από μόνο του όπου θα μιλούσαν άτομα από μεγάλες εταιρείες για το τι παίζεται μέσα στο service μεγάλων εταιρειών χωρίς ψέματα και να δει ακόμα και ο πιο ανίδεος κάποια πράγματα που ίσως του φανούν χρήσιμα σε κάποια αγορά του μελλοντικά. το 1 και μεμονομένο περιστατικό εμένα δεν μου λέει τίποτα.

με τόσα λεφτά φτιάχνω και μόνος μου ένα.
θέλω να το δω αυτό. μητρικές mini-itx βρίσκεις σχετικά εύκολα, κουτί που να βλέπετε όμως πουθενά.

Στην εταιρία που είμαι Win admin έχω 500pc Dell, ~200 Laptop dell και servers άστο...

Θες να σου πω rate βλαβών στα PC? Δεν είναι καν άξιοο λόγου...

Έχω και κάτι serverakia HP και αλλάζουμε τροφοδοτικά ανά μήνα...

.38-.45 : συμφωνώ ότι η εμφάνιση είναι κορυφαία αλλά άμα έχει ένα χρόνο εγγύηση δεν αξίζει να το ρισκάρεις.

dubber: η εταιρεία που λες δύσκολο να βρίσκεται στο ελλαδιστάν αλλά πέρα από αυτό αν δεις και τις παγκόσμιες κατατάξεις server και terminal stations θα καταλάβεις ότι τα hp είναι πρώτα. επίσης δεν λέω ότι η dell είναι της πλάκας αλλά το ότι η hp είναι πολύ καλύτερη ακόμα και στα service της(για ελλάδα μιλάω). στο μόνο που πραγματικά είναι καλύτερη είναι σ'αυτό που λέει ο jimakos21. value for MONEY.

Άργησε καμιά 20αριά χρόνια αλλά κατάφερε να απαντήσει στην Apple. Αμάν όμως αυτή η προσκόλληση σε Intel. Να 'βγαινε τίποτα και σε AMD/ATI να το πάρουμε. Θα το προτιμούσα για blueray. Και τα Windoze Vista (θες δε θες) τι τα θέλουν, μας έχουν πρήξει πια :wall:.

Μια χαρά είναι το design (από άποψης αισθητικής). Σιγά μη βρεις να κάνεις καλύτερο με αυτά τα παλιοκούτια που κυκλοφορούν. Και slot Drive, και optical audio ΚΑΙ Firewire :clap:. Με ένα SSD θα ήταν κορυφαίο. Με χαλάει η έλλειψη gigabit LAN*, ενώ το 60αρι ανεμιστήρι θα μας παίρνει τα αυτιά με τον Core Duo. Οι βάσεις στήριξης δεν μου πολυαρέσουν (θα το προτιμούσα χωρίς αυτές και στην οριζόντια θέση) αλλά μάλλον είναι αναγκαίες για την υπερθέρμανση.

*hmm, τώρα είδα ότι EINAI Gigabit, οπότε για να είμαι δίκαιος βάζω στα αρνητικά την έλλειψη bluetooth :devil:

Πανέμορφο είναι ρε παιδιά, τι ασχολείστε με το αν χαλάσει και έτσι; Dell είναι, δίνει εγγύηση και αν δεν σου φτάνει ο ένας χρόνος αγοράζεις μέχρι 5 και είσαι ήσυχος.

Εξάλλου πάντα η dell ήταν και θα είναι value for money

Η hp πιάνει κωλ... αλλά βάζει και ποιο ανθεκτικά υλικά, το βλέπεις και από τα laptop της ότι είναι τέρας

Στο θέμα μας

Για κάποιον που απλά θέλει να γευτεί το μέλλον την ησυχία αλλά και το gadget θα το αρπάξει, δεν θέλει να παίζει ούτε παιχνίδια ούτε να κάνει ο/c και τα συναφή. Email / Internet, καμιά ταινιούλα και tv και τέλος.

Το dell ή αυτό;

Συγγνώμη, είχε γίνει λάθος. Διορθώθηκε, ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη.

καλή η υπόδειξη , αλλα ένα merge θα ήταν καλύτερο .

:)

.38-.45 : συμφωνώ ότι η εμφάνιση είναι κορυφαία αλλά άμα έχει ένα χρόνο εγγύηση δεν αξίζει να το ρισκάρεις.

dubber: η εταιρεία που λες δύσκολο να βρίσκεται στο ελλαδιστάν αλλά πέρα από αυτό αν δεις και τις παγκόσμιες κατατάξεις server και terminal stations θα καταλάβεις ότι τα hp είναι πρώτα. επίσης δεν λέω ότι η dell είναι της πλάκας αλλά το ότι η hp είναι πολύ καλύτερη ακόμα και στα service της(για ελλάδα μιλάω). στο μόνο που πραγματικά είναι καλύτερη είναι σ'αυτό που λέει ο jimakos21. value for MONEY.

Ελλάδα είμαι ρα!

Όσο για το service, πόσο καλύτερο μπορεί να είναι όταν είναι next business day, πολλές φορές same day και αρκετές απλά σου στέλνουν το ανταλλακτικό και δεν θέλουν καν πίσω το παλιό?

Όσο για τις πωλήσεις μην κολλάς, και τα Hyundai στην Ελλάδα είναι πρώτα σε πωλήσεις. Τί σημαίνει αυτό?

Η hp πιάνει κωλ... αλλά βάζει και ποιο ανθεκτικά υλικά, το βλέπεις και από τα laptop της ότι είναι τέρας

Εγω μονο κακες εντυπωσεις εχω απο hp laptop, ολα εχουν προβλημα υπερθερμανσης και ειναι και φτηνοκατασκευες

dubber πέραν του θέματος αν μπορείς κατονόμασε την εταιρεία ή σε π.μ. ή απλά πες με τη ασχολείται. δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε εδώ τουλάχιστον γιατί δεν είναι το κατάλληλο thread. ShadowRunner τα 5 χρόνια τα πληρώνεις δεν στα δίνουν απευθείας. καλά είναι αλλά δεν είναι πολλοί αυτοί που θα δώσουν 200-300 ευρώ παραπάνω για 4 επιπλέον χρόνια. όσο για τη βάση που λες gorg δεν είναι ενωμένοι φαίνεται και από τις φωτό.

όσο για τη βάση που λες gorg δεν είναι ενωμένοι φαίνεται και από τις φωτό.

Ναι. Απλά λέω ότι πιθανώς να απαιτείται να βρίσκεται πάνω στις βάσεις λόγω θερμότητας. Αν το πάρω θα βάλω πλαστικά ποδαράκια να μπαίνουν από κάτω και να μη φαίνονται.

όντως αμα το κλεισεις μεσα σε ένα ντουλάπι και με λοιπά αλλα μηχανήματα όπως αποκωδικοποιητη κτλπ. σίγουρα θα ζεσταίνεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.