Jump to content

ΣΥΝΔΕΣΗ 2 ΣΕΤ ΗΧΕΙΩΝ 2.1 ΣΕ PC

vasilis_ts

Recommended Posts

Γεια σε ολους. εχω 2 σετ ηχειων 2.1 και σκεφτομαι να τα συνδεσω και τα δυο μαζι, δηλαδη να εχω 4 ηχεια και 2

woofer. το 1 σετ ειναι τα logitech X-230 και τα αλλα ειναι κατι παλια της creative (cambridge soundworks) SW-320.

εχω παρει ενα ανταπτορακι 3,5mm που βγαζει σε δυο θυληκα. σκεφτομαι να το συνδεσω στην εξοδο της καρτας ηχου

(on board 7.1 SoundMax HD Audio),και μετα να συνδεσω και τα 2 σετ ηχειων. θα εχω προβλημα με την καρτα ηχου η

δεν παιζει καποιο ρολο? (αφου τα ηχεια εχουν και τα 2 εξωτερικη τροφοδοσια).

Επίσης μπορείς να πάρεις ένα ανταπτοράκι θηλυκό σε θηλυκό 3,5 και να συνδέσεις το Τ που πήρες μετά το ρυθμιστικό έντασης των SW-320 και να ρυθμίσεις τα logi να παίζουν στην ίδια ένταση.

(πέρασα και γω από αυτό το στάδιο κάαααποτε...)

pict4100ec5.th.jpg

αφου η καρτα ηχου σου ειναι 7.1 βαλε τα δευτερα ηχεια ως πισω surround.

και δηλωσε στο control panel quadrophonic

ετσι και δε θα μπλεκεις με ανταπτορες και πατεντες και θα εχεις και surround ηχο αμα γουσταριζεις

αφου η καρτα ηχου σου ειναι 7.1 βαλε τα δευτερα ηχεια ως πισω surround.

και δηλωσε στο control panel quadrophonic

ετσι και δε θα μπλεκεις με ανταπτορες και πατεντες και θα εχεις και surround ηχο αμα γουσταριζεις

Ακόμα καλύτερο αυτό, μιας και νομίζω ότι θα υπάρχει μια πτώση της έντασης λόγω του αντάπτορα που θα στέλνει το σήμα σε δύο σετ ηχείων.

Ακόμα καλύτερο αυτό, μιας και νομίζω ότι θα υπάρχει μια πτώση της έντασης λόγω του αντάπτορα που θα στέλνει το σήμα σε δύο σετ ηχείων.

Αυτο ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα γινει οποτε καλο θα ηταν να τα συνδεσεις οπως σου ειπαν τα παιδια ποιο πανω,δηλ στην υποδοχη των πισω ηχειων.

στη δικια μου καρτα ηχου x-fi εχει επιλογη να κανει Upmix τον στερεοφωνικο ηχο και να τον μοιραζει σε ολα

και οταν εχει surround Ηχο τοτε παιζουν το καθενα το δικο του

για κοιτα και εσυ τις ρυθμισεις της καρτας σου

στη δικια μου καρτα ηχου x-fi εχει επιλογη να κανει Upmix τον στερεοφωνικο ηχο και να τον μοιραζει σε ολα

και οταν εχει surround Ηχο τοτε παιζουν το καθενα το δικο του

για κοιτα και εσυ τις ρυθμισεις της καρτας σου

ναι αλλα αυτα ειναι εφεδακια της... :p και σε καμια περιπτοση πραγματικο suround...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.