vasilis_ts Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2008 Γεια σε ολους. εχω 2 σετ ηχειων 2.1 και σκεφτομαι να τα συνδεσω και τα δυο μαζι, δηλαδη να εχω 4 ηχεια και 2 woofer. το 1 σετ ειναι τα logitech X-230 και τα αλλα ειναι κατι παλια της creative (cambridge soundworks) SW-320. εχω παρει ενα ανταπτορακι 3,5mm που βγαζει σε δυο θυληκα. σκεφτομαι να το συνδεσω στην εξοδο της καρτας ηχου (on board 7.1 SoundMax HD Audio),και μετα να συνδεσω και τα 2 σετ ηχειων. θα εχω προβλημα με την καρτα ηχου η δεν παιζει καποιο ρολο? (αφου τα ηχεια εχουν και τα 2 εξωτερικη τροφοδοσια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Μια χαρά θα παίζουν, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylejohn Ιούλιος 31, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Μια χαρα θα παιζει!Το ειχα κανει και εγω πιο παλια αυτο με 2 ζευγαρια 5.1 ηχεια:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 Επίσης μπορείς να πάρεις ένα ανταπτοράκι θηλυκό σε θηλυκό 3,5 και να συνδέσεις το Τ που πήρες μετά το ρυθμιστικό έντασης των SW-320 και να ρυθμίσεις τα logi να παίζουν στην ίδια ένταση. (πέρασα και γω από αυτό το στάδιο κάαααποτε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 31, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 αφου η καρτα ηχου σου ειναι 7.1 βαλε τα δευτερα ηχεια ως πισω surround.και δηλωσε στο control panel quadrophonicετσι και δε θα μπλεκεις με ανταπτορες και πατεντες και θα εχεις και surround ηχο αμα γουσταριζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 31, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2008 αφου η καρτα ηχου σου ειναι 7.1 βαλε τα δευτερα ηχεια ως πισω surround.και δηλωσε στο control panel quadrophonicετσι και δε θα μπλεκεις με ανταπτορες και πατεντες και θα εχεις και surround ηχο αμα γουσταριζειςΑκόμα καλύτερο αυτό, μιας και νομίζω ότι θα υπάρχει μια πτώση της έντασης λόγω του αντάπτορα που θα στέλνει το σήμα σε δύο σετ ηχείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Αύγουστος 1, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2008 παιδια ευχαριστω πολυ για τις πολλες και ΑΜΕΣΕΣ απαντησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Αύγουστος 5, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 ολα ΟΚ. τα συνδεσα με τον ανταπτορα και παιζουν ολα μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Αύγουστος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Ακόμα καλύτερο αυτό, μιας και νομίζω ότι θα υπάρχει μια πτώση της έντασης λόγω του αντάπτορα που θα στέλνει το σήμα σε δύο σετ ηχείων.Αυτο ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα γινει οποτε καλο θα ηταν να τα συνδεσεις οπως σου ειπαν τα παιδια ποιο πανω,δηλ στην υποδοχη των πισω ηχειων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Αύγουστος 6, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2008 Τα συνδεσα στην υποδοχη των πισω ηχειων (μαυρο) αλλα δεν παιζουν. Δεν ξερω γιατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 6, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2008 δηλωσες στο control panel οτι εχεις 4 ηχεια?quadrophonic...ποια καρτα ηχου εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock_H Αύγουστος 7, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 ^^(on board 7.1 SoundMax HD Audio),)Στο πρώτο ποστ το λέει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 7, 2008 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 :baby::baby:για πανε στις ρυθμισεις της και δες μηπως εχει καμια επιλογη για τα πισω ηχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Αύγουστος 14, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 Ναι εβαλα quadrophonic αλλα τιποτα. Kαρτα ηχου εχω onboard SoundMax HD Audio 7,1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 14, 2008 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2008 δοκιμασε να παιξεις κανα παιχνιδιη καμια ταινια που εχει σιγουρα 5.1 ηχο και ακου τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Αύγουστος 15, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 Κανονικα δεν θα επρεπε να παιζουν? Μονο σε ταινιες και παιχνιδια παιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Αύγουστος 15, 2008 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 τι παει να πει κανονικα?σε οτι εχει σημα για τα suround θα παιξουνε οποτε ναι καλα σου λενε τα παιδια βαλε καμια ταινια να δεις αν οντος παιζουνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 15, 2008 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 στη δικια μου καρτα ηχου x-fi εχει επιλογη να κανει Upmix τον στερεοφωνικο ηχο και να τον μοιραζει σε ολακαι οταν εχει surround Ηχο τοτε παιζουν το καθενα το δικο τουγια κοιτα και εσυ τις ρυθμισεις της καρτας σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Αύγουστος 15, 2008 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 στη δικια μου καρτα ηχου x-fi εχει επιλογη να κανει Upmix τον στερεοφωνικο ηχο και να τον μοιραζει σε ολακαι οταν εχει surround Ηχο τοτε παιζουν το καθενα το δικο του για κοιτα και εσυ τις ρυθμισεις της καρτας σου ναι αλλα αυτα ειναι εφεδακια της... και σε καμια περιπτοση πραγματικο suround... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 15, 2008 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2008 το dolby surround ετσι κι αλλιως εφφε ειναι.στη περιπτωση μου απλα ακουγεται στερεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.