Jump to content

Το σύστημα εχει ανανηψει απο ενα σοβαρο σφαλμα

diazz

Recommended Posts

Σοβαρό! :(

Σοβαρά τώρα.. μη μασάς, εκτός κι αν το κάνει συστηματικά. Μπορει να το προκάλεσε κάποιο πρόγραμμα που είχε λάθη και βγήκαν στην επιφάνεια, μπορεί τα ίδια τα Windows, ... it happens!

Καταρχάς καλώσήλθες στο φορουμ.Δώσε μας πληροφορίες για το σύστημά σου και τί έκανες τη στιγμή που έγινε επανεκκίνηση.Ένας τρόπος να είναι βρεις τί φταίει είναι να πατήσεις το κουμπί 'αναφορά σφάλματος' στο μύνημα που σου έβγαλε.Εναλλακτικά πήγαινέ, πίνακα ελέγχου-επιδόσεις και συντήρηση-εργαλεία διαχείρισης-προβολή συμβάντων και στο παράθυρο που θα ανοίξει επέλεξε σύστημα.Ψάξε για ένα κόκκινο χ στην ημέρα και ώρα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα.Γράψε μας τί λέει.

Καταρχάς καλώσήλθες στο φορουμ.Δώσε μας πληροφορίες για το σύστημά σου και τί έκανες τη στιγμή που έγινε επανεκκίνηση.Ένας τρόπος να είναι βρεις τί φταίει είναι να πατήσεις το κουμπί 'αναφορά σφάλματος' στο μύνημα που σου έβγαλε.Εναλλακτικά πήγαινέ, πίνακα ελέγχου-επιδόσεις και συντήρηση-εργαλεία διαχείρισης-προβολή συμβάντων και στο παράθυρο που θα ανοίξει επέλεξε σύστημα.Ψάξε για ένα κόκκινο χ στην ημέρα και ώρα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα.Γράψε μας τί λέει.

Το έχει κάνει μονό αυτί τι φορά πήγα να βάλω ένα antivirus και στο restart βγαζει μπλε οθόνη μετά έκανε restart κ το έβγαλε αυτό

• 3 months later...

Καλησπέρα!

Εχω κ εγω το ιδιο προβληματακι.

Μου το κανει εξαιρετικα σπανια,ωστοσο μολις βλεπω τη λεξη "ανανηψη",πανικοβαλλομαι!

Αυτη τη φορά,πηγα απο πινακα ελεγχου,κ γραφει τα εξης:προέλευση-system error,κατηγορια (102),αναγνωρ.συμβαντος (1003),και κωδικος σφαλματος:0000004e,παραμετρος 1 00000099,παραμετρος 2 000257d9,παραμετρος 3 00000003,παραμετρος 4 00000000.

Λιγα δευτερολεπτα πριν,δειχνει κ ενα αλλο error με στοιχεια: προελευση: service control manager κ αναγνωριστικο συμβαντος (7016).

Οποιος βρει καποια ακρη...

Ευχαριστω anyway.

Καλώς ήρθες στο thelab.gr Tina88 :T:

Αρχικά πιστεύω καλό θα ήταν δείς στην database της Microsoft που οφείλονται αυτά τα errors codes που σου πετάει το μηχάνημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις επίσης βοηθάει και μια αναζήτηση στο Google βάσει πάλι αυτών των error codes. Όλο και κάποιος άλλος θα το έχει αντιμετωπίσει.

Λοιπον,η περιγραφη του σφαλματος που εμφανιζει(γιατί μου το ξανακανε)ειναι η εξης:"Η SmartLinkService υπηρεσία ανέφερε μια τρέχουσα κατάσταση 0 που δεν είναι έγκυρη."(The SmartLinkService service has reported an invalid current state 0,source:service control manager,event:7016 κλπ) Προσπαθησα να βρω ακρη απ'το google,αλλα δεν καταφερα κάτι σπουδαίο,κάτι λέει οτι παιζει με τις συσκευες usb.

Κάποια extra βοηθεια,καποιος;;...

Το 0000004e δείχνει πρόβλημα μνήμης. Αρχικά δοκίμασε να αλλάξεις οδηγούς στην κάρτα γραφικών και αν το πρόβλημα συνεχίσει, τότε δοκίμασε τις μνήμες σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.