pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2008 Γεια σας παιδια μολις τωρα πηγα να βρω κατι τραγουδια στον εξωτερικο μου σκληρο και κανω διπλο κλικ πανω στον σκληρο στον υπολογιστη μου και μου βγαζει παραθυρο οτι δεν εχει διαμορφωθει ο δισκος ενω ειχα περασει μεσα 48GB γιατι γινεται αυτο, ποιο ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζω? Νομιζω πως αμα πατησω διαμορφωση θα μου διαγραφουν ολα και εχω μπολικο καλο υλικο...!!!!!
spiderdim Ιούλιος 31, 2008 #2 Ιούλιος 31, 2008 αν εχεις δευτερο Pc δοκιμασε και σε αυτο...Αλλιως κανε ασφαλη απεγκατασταση και μετα ξαναβαλε τον στο usb...καμια φορα τραβανε κολληματα
SirDiman Ιούλιος 31, 2008 #3 Ιούλιος 31, 2008 αλλιως τον βγαζεις απο την θηκη και τον κανεις εσωτερικο...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 31, 2008 Author #4 Ιούλιος 31, 2008 Παιδια ολα οκ το εβγαλα απο usb και απο ρευμα και ειμαι μια χαρα ποπο μιλαμε μου εφυγε η ψυχη ειχα οτι τραγουδια εχω κατεβασει απο το 2001 μεχρι τωρα
spiderdim Ιούλιος 31, 2008 #5 Ιούλιος 31, 2008 Παιδια ολα οκ το εβγαλα απο usb και απο ρευμα και ειμαι μια χαρα ποπο μιλαμε μου εφυγε η ψυχη ειχα οτι τραγουδια εχω κατεβασει απο το 2001 μεχρι τωρασε νιωθω φιλε!τα back up μου πλησιαζουν το 1 terra σε λιγο καιρο και δεν θελω να χασω τιποτα!
pastelidis.n.s. Ιούλιος 31, 2008 Author #6 Ιούλιος 31, 2008 Πραγματικα σορυ κιολας τα εκλασα πανω μου κρυος ιδρωτας με περεχυσε....ποπο παω να παρω και εναν εσωτερικο για backup
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.