Jump to content

πΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ....!!!!!!

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια μολις τωρα πηγα να βρω κατι τραγουδια στον εξωτερικο μου σκληρο και κανω διπλο κλικ πανω στον σκληρο στον υπολογιστη μου και μου βγαζει παραθυρο οτι δεν εχει διαμορφωθει ο δισκος ενω ειχα περασει μεσα 48GB γιατι γινεται αυτο, ποιο ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζω? Νομιζω πως αμα πατησω διαμορφωση θα μου διαγραφουν ολα και εχω μπολικο καλο υλικο...!!!!!

αν εχεις δευτερο Pc δοκιμασε και σε αυτο...

Αλλιως κανε ασφαλη απεγκατασταση και μετα ξαναβαλε τον στο usb...

καμια φορα τραβανε κολληματα

Παιδια ολα οκ το εβγαλα απο usb και απο ρευμα και ειμαι μια χαρα ποπο μιλαμε μου εφυγε η ψυχη ειχα οτι τραγουδια εχω κατεβασει απο το 2001 μεχρι τωρα

Παιδια ολα οκ το εβγαλα απο usb και απο ρευμα και ειμαι μια χαρα ποπο μιλαμε μου εφυγε η ψυχη ειχα οτι τραγουδια εχω κατεβασει απο το 2001 μεχρι τωρα

σε νιωθω φιλε!

τα back up μου πλησιαζουν το 1 terra σε λιγο καιρο και δεν θελω να χασω τιποτα!

Πραγματικα σορυ κιολας τα εκλασα πανω μου κρυος ιδρωτας με περεχυσε....ποπο παω να παρω και εναν εσωτερικο για backup

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.