NooDle Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2008 Γεια σας παιδία ανοιγω αυτο το θέμα γιατι θέλω να μου πείτε τι είναι καλύτερο να πάρω μια οθόνη 24 ινστες ή να πάρω μια 4870 ? κατα προτίμιση sapphire ή να περίμενω την χ2? μιλάω για το pc της υπογραφής για οθόνη λεω αυτήν εδώ : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1082426 η κάρτα που έχω τώρα θα μπορει να παίξει σε αυτή την οθόνη? και απο γραφικά θα παίζω σε high definition αναλύσεις? σορυ για την ζαλούρα αλλα απο οθόνες δεν ξέρω τπτ και αν έχετε να προτινεται κάτι καλύτερο δεκτον! ευχαριστώ για την υπομονή σας
tasatva Ιούλιος 31, 2008 #2 Ιούλιος 31, 2008 Τελευταία παιχνίδια δεν θα παίζεις σε full details σε 24" με την 3870 που έχεις τώρα.Το θέμα είναι άν εσύ την θές για αυτή την χρήση.Εμένα που δεν με κάινε τα παιχνίδια θα έπαιρνα πρώτα την οθόνη και μετά την κάρτα, και λογικά την χ2. Για οθόνες ψάξε στο prad.de
NooDle Ιούλιος 31, 2008 Author #4 Ιούλιος 31, 2008 παρε μια καρτουλα λεω εγω.......... εσυ λες.. αλλα ποια καρτούλα 4870 ? ή περιμενω για χ2? οσο για μονιτορ έχω φάει σκάλωμα λεω τι να την κάνω την 19αρα... 1 απο τα 2 θα μπει πρώτα αλλα ποιο θα είναι δν ξέρω
Blinky Ιούλιος 31, 2008 #6 Ιούλιος 31, 2008 Εγω λεω την οθονη. Η 3870 σου δεν ειναι και κανενα χρεπι, θα κανεις μικρες υποχωρησεις και θα παιζεις με τη νεα οθονη. Αν παρεις την 4870 θα πηγαινεις σφαιρα στην τωρινη σου οθονη, αλλα αναρωτησου τι θα σου κανει μεγ;αλυτερη δαφορα στην εμπειρια που παιρνεις απο το PC σου στο τελος? Αλλαζουμε ενα καρο hardware, επεξεργαστες/καρτες κλπ και η διαφορα ειναι τοσο λιγο εμφανης που για να την επαληθευσουμε παμε και τρεχουμε benchmarks, αλλα οταν αλλαξεις οθονη η διαφορα θα κανει μπαμ, ειδικα εσυ που πας και απο 19αρα σε 24αρα, θα ανεβασεις πολυ το επιπεδο της ευχαριστησης σου απο το PC σου, και τα χριστουγεννα βλεπεις και για μια καρτα που να την υποστηριζει καλυτερα...αλλωστε το αλμα απο 3870 σε 4870 δεν ειναι δα και τεραστιο, αν πας αργοτερα σε καμια 5870 και μεγαλυτερη διαφορα θα δεις και θα καταληξεις με ενα συνολικα πολυ καλυτερο συστημα.
cptkoulis Ιούλιος 31, 2008 #7 Ιούλιος 31, 2008 Εγω λεω την οθονη. Η 3870 σου δεν ειναι και κανενα χρεπι, θα κανεις μικρες υποχωρησεις και θα παιζεις με τη νεα οθονη. Αν παρεις την 4870 θα πηγαινεις σφαιρα στην τωρινη σου οθονη, αλλα αναρωτησου τι θα σου κανει μεγ;αλυτερη δαφορα στην εμπειρια που παιρνεις απο το PC σου στο τελος? Αλλαζουμε ενα καρο hardware, επεξεργαστες/καρτες κλπ και η διαφορα ειναι τοσο λιγο εμφανης που για να την επαληθευσουμε παμε και τρεχουμε benchmarks, αλλα οταν αλλαξεις οθονη η διαφορα θα κανει μπαμ, ειδικα εσυ που πας και απο 19αρα σε 24αρα, θα ανεβασεις πολυ το επιπεδο της ευχαριστησης σου απο το PC σου, και τα χριστουγεννα βλεπεις και για μια καρτα που να την υποστηριζει καλυτερα...αλλωστε το αλμα απο 3870 σε 4870 δεν ειναι δα και τεραστιο, αν πας αργοτερα σε καμια 5870 και μεγαλυτερη διαφορα θα δεις και θα καταληξεις με ενα συνολικα πολυ καλυτερο συστημα. Συμφωνω 100% Καλυτερα καλη οθονη και μετρια/ικανοποιητικα frames με την παλια σου καρτα,παρα 100+ frames με καινουρια VGA και να βγαζεις τα ματια σου στην παλια οθονη :computer:
tasatva Ιούλιος 31, 2008 #8 Ιούλιος 31, 2008 Σε 19" η 4870 δέν θα δείξει τις δυνατότητες της...Φαντάζομαι και με την τωρινή gpu οι επιδόσεις είναι πολύ καλές σε αυτή την ανάλυση
NooDle Ιούλιος 31, 2008 Author #9 Ιούλιος 31, 2008 Σε 19" η 4870 δέν θα δείξει τις δυνατότητες της...Φαντάζομαι και με την τωρινή gpu οι επιδόσεις είναι πολύ καλές σε αυτή την ανάλυσηναι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα απλά θα βάλω ακομη 2χ1 gb same ram και ειναι κ πολυ φθηνές οι συγκεκριμένες (ασχετο) αλλα ετσι το ειπα παίζω cod4 AAX4 τώρα το grid χ8 και δεν έχω το παραμικτό σκάλωμαγια την οθόνη που σας έδειξα καλη ? Η υπάρχει και κατι καλύτερο?επίσης ένας φιλος μου, μου είπε να πάρω 26αρα για έπεσαν οι 24 οι τιμές του και έτσι λεει θα μπόρω να χτυπίσω την 26αρα εγω συγκεκριμένα την βλέπω πολυ μεγάλη.απλα στα γραφικά οταν λεμε high definition στην 24 και high defition στην 26 το ίδιο πράγμα δεν είναι ? στο μέγεθος δεν είναι η μονή διαφορά?διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Blinky Ιούλιος 31, 2008 #10 Ιούλιος 31, 2008 την ιδια αναλυση εχει και η 24 και η 26, ωστοσο αυτη http://www.skroutz.gr/s/39989/LG-W2600HP-PF-26%22.htmlεχει ασυγκριτα καλυτερο panel απο την 24αρα που εχεις διαλεξει και γενικα οσες παιζουν στα ~400 ευρω. Επισης εχε υποψην σου οτι ανεβαινοντας δραματικα η αναλυση σε σχεση με αυτην που εχεις τωρα δε θα εχεις και τοσο αναγκη το ΑΑ οποτε θα παρεις και αποκει καποια αποδοση απενεργοποιωντας το για να αναπληρωσεις το μεγαλυτερο φορτο απο την αναλυση...
tasatva Ιούλιος 31, 2008 #11 Ιούλιος 31, 2008 H 26" είναι πολύ μεγάλη.Άν έχεις λεφτά πάρε 24" με PVA panel.Θα ψάξω λίγο και θα σου προτείνω , άν και έχω μερικές στα υπ'όψιν γιατί και εγώ για 24άρα πήγαινα αλλα πήρα 22"Σε τί λεφτά ψάχνεις ?
NooDle Ιούλιος 31, 2008 Author #12 Ιούλιος 31, 2008 H 26" είναι πολύ μεγάλη.Άν έχεις λεφτά πάρε 24" με PVA panel.Θα ψάξω λίγο και θα σου προτείνω , άν και έχω μερικές στα υπ'όψιν γιατί και εγώ για 24άρα πήγαινα αλλα πήρα 22"Σε τί λεφτά ψάχνεις ?μεχρι 500-550 λεω απο δευτερα να παω να την τσιμπίσω
tasatva Ιούλιος 31, 2008 #13 Ιούλιος 31, 2008 Απ' ότι βλέπω σταματήσαν να φέρνουν τις Dell στην Ελλάδα, και δυστυχώς δεν υπάρχει σχεδόν καμμία εναλλακτική, ουσιαστικά μόνο η HP πάιζει στα ίδια λεφτά.Αυτές με καλύτερο panel ξεφεύγουν στην τιμή. (δεν άλλαξαν σχεδόν καθόλου απ' όταν έψαχνα εγώ).Πρέπει όπωσδήποτε να τις δεί απο κοντά.Πάντως με τις Samsung παίζει ένα άγχος και με τα panels που φοράνε.Άν θές ψάξε το λίγο.
AGRIMI Ιούλιος 31, 2008 #14 Ιούλιος 31, 2008 NooDle άμα διαθέτεις 550 ευρώ πάρε την 24" samsung που λες είναι πολύ καλή και μάζεψε λίγα λεφτά ακόμα και πάρε μια κάρτα γραφικών μετά.
NooDle Ιούλιος 31, 2008 Author #15 Ιούλιος 31, 2008 Απ' ότι βλέπω σταματήσαν να φέρνουν τις Dell στην Ελλάδα, και δυστυχώς δεν υπάρχει σχεδόν καμμία εναλλακτική, ουσιαστικά μόνο η HP πάιζει στα ίδια λεφτά.Αυτές με καλύτερο panel ξεφεύγουν στην τιμή. (δεν άλλαξαν σχεδόν καθόλου απ' όταν έψαχνα εγώ).Πρέπει όπωσδήποτε να τις δεί απο κοντά.Πάντως με τις Samsung παίζει ένα άγχος και με τα panels που φοράνε.Άν θές ψάξε το λίγο.οταν λες ψαξτο ? όπως προανέφερα δεν έχω και πολυ καλές γνώσεις γυρω απο το θέμα οθόνη...
NooDle Ιούλιος 31, 2008 Author #16 Ιούλιος 31, 2008 NooDle άμα διαθέτεις 550 ευρώ πάρε την 24" samsung που λες είναι πολύ καλή και μάζεψε λίγα λεφτά ακόμα και πάρε μια κάρτα γραφικών μετά.ειναι ανάγκη να παω να την πάρω απο πλαισιο?πειράζει αν την κάνω παραγγελια? ξέρεις επειδη ειναι οθόνη μην κανουν καμια μαιμουνιά
tasatva Ιούλιος 31, 2008 #17 Ιούλιος 31, 2008 Από όπου θές πάρε την, αλλά όπως σου είπα και πρίν πρέπει να τις δείς απο κοντά.Μπορεί να μην σου κάνει στο μάτι..Ας πούμε η HP είναι glossy, που εμένα με χαλάει. Σε άλλους αρέσει.
NooDle Ιούλιος 31, 2008 Author #18 Ιούλιος 31, 2008 Από όπου θές πάρε την, αλλά όπως σου είπα και πρίν πρέπει να τις δείς απο κοντά.Μπορεί να μην σου κάνει στο μάτι.. Ας πούμε η HP είναι glossy, που εμένα με χαλάει. Σε άλλους αρέσει. την είδα σε λειτουργικο vista στο πλαισιο στην Λαρισα και μου αρεσε ενταξει δεν έπαιξα και games αλλα με μια ματιά π εριξα ωραία ήταν
tasatva Ιούλιος 31, 2008 #19 Ιούλιος 31, 2008 Αφού σου άρεσε, πάρε την με τη μία.Απ' ότι βλέπω παντού έχει την ίδια τιμή οπότε εγώ θα πρότεινα να την πάρεις απο το Πλαίσιο, γιατί σίγουρα δεν θα σε χρεώσει μεταφορικά και είναι και ψιλο-εγγύηση
NooDle Ιούλιος 31, 2008 Author #20 Ιούλιος 31, 2008 οκ τις εντυπώσεις μου απο Δευτέρα οχι... Τεταρτη acs rules
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.