Jump to content

Civic Type-R EP3 vs Corsa OPC

petr00kos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομουνα για αυτα τα δυο. βεβαια δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. αλλο αμαξι το ενα αλλο αμαξι το αλλο. το opc θα βγει καινουριο 24.000 περιπου το type-r (μιλαω για το παλιο) απο 18.000 εως 21 αναλογα το μοντελο μεταχειρο. ΣΙΓΟΥΡΑ με ενδιαφερει η αξιοπιστια λογω δουλειας. Στριψιμο θα ελεγα δεν με ενθουσιαζει ΤΟΣΟ πολυ αλλα μαρεσει. Απο ομορφια πιστευω το OPC ειναι μπροστα αν και τα δυο στα δικα μου ματια ειναι πανεμορφα. θελω γνωμες αποκλειστικα για αυτα τα δυο, ουτε για καινουριο type-r γιατι δεν μαρεσει καθολου ουτε για αλλες μαρκες/μοντελα. το type-r εφοσον το βρω διατηρημενο καλα γιατι υπαρχει μηχανικος δυνατος ΠΟΛΥ εχει και την εγγυηση της αντιπροσωπειας και ειναι και ιαπωνια που φημιζεται (ως κατοχος suzuki swift ξερω). το opc απο την αλλη ειναι καινουριο, απο αξιοπιστια ακομα δεν εχει δειξει να υστερει αλλα ειναι turbato και σε συνεχης πιεση πιστευω θα εχω προβληματα, και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το αμαξι δεν το οδηγαω ποτε αργα περισσοτερο λογω δουλειας παρα ορεξης. φημιζεται πως: παρε ατμοσφαιρα και σκισε την 2 ωρες δε σπαει δε χαλαει , παρε τουρμπο και κανε το ιδιο να παρεις το μοτερ στο χερι. δεν ξερω πολλα βεβαια δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα θα ελεγα. στο type-r πονταρω στο οτι και μεταχειρο που θα ειναι θα βρεθει ενα μαμα σε καλη κατασταση και μετα απο εκτενη ελεγχο θα προβω στην αγορα του. Εφοσον βγει κατι προβληματικο χρησιμοποιουμε την εγγυηση (καπως ετσι το σκεφτομαι). ακουω γνωμες.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Εγω θα πηγαινα με το παλιο Type-R. το ειχε φιλος και το μονο που μου ειχε αφησει ηταν καλες εντυπωσεις

Type-R απο Γερμανια βρισκεις ευκολα στα 12.000 παντως, δεν ξερω εαν θες να ασχοληθεις να φερεις αμαξι απ'εξω (με οτι συνεπαγεται αυτο)

για το OPC δεν ξερω να πω αν και εχω/ειχα opel Tigra και γενικως τα γερμανικα αμαξια απο στριψιμο δεν .... (δεν μιλαω για ακριβη κλαση)

Γιατί συγκρίνετε ανόμοια πράγματα? Νο offence αλλά το Corsa είναι ένα κουβαδάκι που πηγαίνει γρήγορα. Το Civic είναι αυτοκίνητο. Η κατηγορία αμαξώματος είναι εντελώς διαφορετική.

Προφανώς, προτείνω το Civic. Εξαιρετικά στημένο και αξιόπιστο μέχρι αηδίας.

civic rules για μεταχειρισμένο, αλλά από τα καινούργια με 20-25 χιλιάρικα και βρωμόγκαζο πρακτικά δεν υπάρχει άλλο από το opc, εκτός αν πας στα 30+ οπότε όπως λέει και ο Jimmyfox πας σε αυτοκίνητα

Civic βρε δαγκωτο,μηχανη αθανατη,θεικο στριψιμο,θα ελεγα ενα απο τα 5καλυτερα προσθιοκiνητα αμαξια(106 rallye/saxo VTS,306S16,Integra,Focus RS).

To παλιο civic και εγω θα ελεγα.

Θετικα η αξιοπιστια (σκυλια) και ο γαματος επιλογεας (απο τους καλυτερους τοσο σε θεση οσο και σε αισθηση). Απο επιδοσεις εννοειται καλυτερο απο Opc αλλα εχε υποψη σου οτι πινει τα αντερα του. (οχι οτι το opc ειναι οικονομικο)

Αν βρεις κανα type r στα 40.000-50.000 πηγαινε να το δουνε και χτυπα το στα τυφλα.

Οσο απο εμφανιση προσωπικα το civic δεν με χαλαει καθολου.

XXAxaXaXaaXaaxXaaxAXAaxXaXaaxXaxaXaXaa ΘΕΟΣ. δε ξερω ρε γμτ αμα θα προλαβω :p το σκεφτομαι πολυ αλλα και παλι και να μην κανω κατι τωρα, σε 30 μερες θα μαι πισω οποτε κυριλε

HONDA κλασεις ανωτερο

τα japania στο συγκεκριμενο εχουν τρομερι βελτιωση αναρτησησ καλο πατημα στο δρομο και το ποιο βασικο ολων== ΝΤΙΖΑ φιλε οχι ηλεκτρονικο γκαζι και παπαριες μακρια ντιζα ftw!!

Θήβα βλέπω, Tyre R ακούω, 30 μέρες μέσα... Πάει κανείς φαντάρος;

Εγώ πάντος θα σου πρότεινα να μην πάρεις μεταχείρισμένο... Πάρε ένα καινούργιο να το στρώσεις εσύ και να γουστάρεις...

Επειδή και εγώ ψάχνομαι θα πάω σε OPC κατά πάσα πιθανότητα, μιας και έχω βρει και πατέντες διάφορες με το ηλετρονικό γκάζι ;)

Από μούρι πάντος λέει πιο πολύ το OPC, και μέσα που μπήκα λέει πολύ!!!

Και μια Ελληνικία βόλτα με OPC...

http://www.youtube.com/watch?v=2GqGkzWzLrE

Και ένα ακόμα ελληνικό αφιερωμένο στους hondάκιδες...

S2000 VS Corsa OPC

Honda και απο εμενα! Αλλα να ειναι του κουτιου το αμαξακι! Δεν ξερω απο κουτα ειναι πιο συναρπαστικο!

Civic , βασικα και ιδια κατηγορια αμαξώματος να ητανε δεν θα συστηνα opel με τπτ καθώς τα τελευταια χρονάκια εχει χαλάσει σαν εταιρια - ποιοτητα κλπ .

υποκειμενικα.......το civic

αντικειμενικα.......παλι το civic γιατι ειναι και τα λεφτα στη μεση και πιστευω 20 χιλιαρικα τα αξιζει σαν μεταχειρησμενο, ενω το αλλο 24 οχι σαν καινουριο

Aυτο εδω πχ. το χτυπάς αν εχεις το $ στο χέρι με λιγότερο απο 20κ ....

55817827hg9.jpg Aλλα δεν ξέρω με τελωνειο τι παιζει. Το ep3 πάντως το βρίσκεις και με 15 σε πολύ καλη κατάσταση... Προσωπικά ομως 24κ για corsa δεν θα έδινα και ας εριχνε και 4 καροτσες στα 400μ σε evo :hehe:

Και τα ep3 ενδεικτικα

18651593tp9.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.